MyFilm Prodküksiyon Reklam Çekimine Çağırdılar

ersan145

Yasaklanmış
Bundan yaklaşık 1 ay önceydi sanırım türkiyenin yeni yıldızlar elemeye çağırmıştı.İncelemiştim pek beğenmemiştim gitmemiştim.MyFilm Prodüksiyonada başvurmuştum biraz incelemiştim ve kaliteli bir yere benziyordu.Çağırsalar kesin giderim diyordum zaten çağırmazlar diye :D Bugün telefon çaldı açtım MyFilm Prodüksiyondan arıyoruz İstanbul Bahçelievlere gelebilirmisiniz reklam çekimleri için felan dediler.Bu hafta gelemem diye naz yaptım bide :D Biraz oyaladım üşendim açıkçası İstanbula gitmeye.Sizce değer mi?

Git kardeş bir yerden o ekranda göründünmü olay bitti reklam diye başlarsın açıldıkca açılır işlerin, git gör neymiş ne değilmiş, üşengeçlik yapma hatta yanında bir büyüğünle git daha iyi olur,daha sonra keşke diyeceğin bir durumda kalmak istemiyorsan git..

Ne olacağı belli olmaz git derim ama öyle büyük teklifler bekleme :) Figüran tarzı falan bişey olur onun içinde iş geldikçe İstanbul a gitmen gerekecek..

Mankenlik vs. işlerine bulaşmamanı öneririm, piyasanın neredeyse hepsi gay ve sana teklif ediyorlar.. Kabul etmezsen güle güle..

Onlar kolpa adamlar kardeş gitme sadece kullanırlar adamı gideceksende en ince bilgi detayı almadan gitme

yurtdisinda degilsen istanbula yakinsan git , hic olamasa sansini denersin

Hem başvuruda bulunuyon hem çağrılınca gitmek istemiyon ilginç :D

hocam gitmeni tavsiye ederim bende basvuruda bulunucam bı kaç yerede sağlam ajans bulamadım :)

Aslında Bursa'da oturuyorum ama ne bileyim işe yarar mıki acaba
[MENTION=14706]EliteMaster[/MENTION]

Ne ben manken olurum ne de beni manken yaparlar zaten :D İstanbulda yaşasam iyide Bursa olduğu sürece zor.Seneye İste gidersem okumaya bu tip şeylere sık sık başvururum zaten.
[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION]

zaten çağırmazlar düşüncesine kapılıp başvurmuştum :D çağırıncada arada kaldım
[MENTION=12101]ibrahim92[/MENTION]

Kesinlikle öyle işler için kalkıp da istanbul a gelme ..
ben sana az da olsa işin özünü anlatayım..
türkiyenin yıldızları dolandırıcı onu geçelim (1.500 tl istiyor bir dizide oynatmak için ki o da yalan figürasyon yaptırıyor zaten )
MyFilm i bilmiyorum

Eğer bir ajans çağırıyorsa reklama diye sistem şöyledir.
audition(odeyşın) a alırlar seni. kişisel tanıtımını yaparsın eline text verirler çalışır oynarsın .. bir reklam için 2 kişilik rol için 100 kişiyi de çağırırlar denemeye 1000 kişiyi de.. yani çağırdıklarında elemedesin öyle düşün. direk çağırdılar oynatacaklar diye birşey yok.. benim sana tavsiyem şu olacaktır Eylül ayındayız çevrende tiyatro kursu varsa belediyenin falan tam kayıt dönemleri bitmek üzere yetiş birisine git sertifikanı al ve bu sırada da yakınında ajans varsa gider set tozu yutmak için figürasyon vs takılırsın geliştirirsin kendini.. ( kafam karışık 3 şeyle ilgileniyorum editler düzeltirim )

abiler kusura bakmayın öyle şeyler çok az yahu. madem o kadar çok var dediğinizden neden denklerini bulmuşken başkasının peşinden koşsunlar neyin açlığı bu.. 1 se 1000 yapılıyor bakmayın derim..

tiyatroyla haşır nişir olacaksın.
kamera önü oyunculuğu kursuda görürsen tamamdır.
artık bütün dizilerde falan rahatça oynarsın emin ol.

Kesinlikle öyle işler için kalkıp da istanbul a gelme ..
ben sana az da olsa işin özünü anlatayım..
türkiyenin yıldızları dolandırıcı onu geçelim (1.500 tl istiyor bir dizide oynatmak için ki o da yalan figürasyon yaptırıyor zaten )
MyFilm i bilmiyorum

Eğer bir ajans çağırıyorsa reklama diye sistem şöyledir.
audition(odeyşın) a alırlar seni. kişisel tanıtımını yaparsın eline text verirler çalışır oynarsın .. bir reklam için 2 kişilik rol için 100 kişiyi de çağırırlar denemeye 1000 kişiyi de.. yani çağırdıklarında elemedesin öyle düşün. direk çağırdılar oynatacaklar diye birşey yok.. benim sana tavsiyem şu olacaktır Eylül ayındayız çevrende tiyatro kursu varsa belediyenin falan tam kayıt dönemleri bitmek üzere yetiş birisine git sertifikanı al ve bu sırada da yakınında ajans varsa gider set tozu yutmak için figürasyon vs takılırsın geliştirirsin kendini.. ( kafam karışık 3 şeyle ilgileniyorum editler düzeltirim )

Bende sizin düşündüğünüz gibi düşündüm. Türkiyenin yeni yıldızları kolpaya benziyordu zaten bu ajans güvenilir fakat bende eleme yapıcaklarını düşündüm.Bi reklam için muhtemelen 50-100 kişi çağırıyolar en iyi rol kesene görevi veriyolar heralde.İstanbulda yaşamak aslında bu işler için bire bir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri