MYZİFİR adlı programı satan alacak kişiler alırken bin defa düşünün

hanamia

Kayıtlı Üye
programı aldığım 3 hazirandan bu yana sadece bir gün kulandım gerisi kocaman bir hiç.programı satan kişi program kulanımı ile ilgili bir defa team ile yardım etti sonra nedense ondan sonraki günden bu yana programa hiç bir şey ekleyemez oldum program pasif duruma dönüştü.defalarca durumu pm skype ve hatta telefon numaramı vermeme rağmen ( karşı tarafa şunu söyledim sen çağrı bırak ben ararım dememe rağmen) beyefendi sürekli geçiştirme cevaplarla bugüne kadar oyaladı .alacak arkadaşlara tavsiyem bu programı alırken çok ama çok iyi düşünün derim

kardeş sorun pcde ben ne yapabilirim bir şekilde prog sunucuya bağlanamıyor ben anlayamadım başka pcd kullanın vs

kardeş sorun pcde ben ne yapabilirim bir şekilde prog sunucuya bağlanamıyor ben anlayamadım başka pcd kullanın vs

başka pc dede kulandım gene olmadı ..sorunu bir aydır size anlatmama rağmen
zahmet edip çağrıbile bırakmadız konuşmayın bence fazla

hocam pm attımız team istedim vermediniz telide dün yazdınız yani 1 aydır demeyin pcnizde yada modeminizde vps sunucunuzda firewall olabilir

kendinizi niye yoruyorsunuzki sitem jingling bunu editlemiş googleden gönderme olayını çözmüş ve dökmüş programa bu kadar. jingling ile googleden bende yollayabiliyorum hit ne var bunda

Youtube konusunda malesef programdan hiç yarar sağlayamadım
Zaten programı satan arkadaşta destek konusunda yetersiz mesajlara 1 hafta sonra cevap aldığım bile oldu :)

hocam pm attımız team istedim vermediniz telide dün yazdınız yani 1 aydır demeyin pcnizde yada modeminizde vps sunucunuzda firewall olabilir

istersen ne zaman pm attığımı ve ne zaman cevap verdiğinizi dönkümanlarla yansıtayım ben soruyu sorar arkadaş ben çıkarım forumdan arada bir yada iki gün geçer öyle cevap veriyor ve sonrada destek verdim diye burda artistlik yapıyor .alacak arkadaşlar size tavsiyem boğulacasanız büyük denizde boğulun
gerçek izlenim kaliteli güzel yerler var bu tür kişilere kanmayın

Ya satin alabilecegimiz guvenli bir proxy saglayicisi var mi? Youtube icin degilde baska bir hizmet ici gerekiyor. [MENTION=19274]ertunc23[/MENTION]

Ya satin alabilecegimiz guvenli bir proxy saglayicisi var mi? Youtube icin degilde baska bir hizmet ici gerekiyor. [MENTION=19274]ertunc23[/MENTION]

Benim proxy sistemim var ama güvenirsen:) ip başı aylık 1 tl. fakat download için değil, gezinme youtube kanallarına vs girmek içindir

Benim proxy sistemim var ama güvenirsen:) ip başı aylık 1 tl. fakat download için değil, gezinme youtube kanallarına vs girmek içindir

hocam sizinki paylaşımlımı ? yani 1 ip 3 5 kişi mi kullanıyor yoksa dedicated ip mi 1lira 1 ip tek kullanici?

Hocam bilmiyorum fakat bir ara araştırmıştım, eğer size özel tek kişilik proxy istiyorsanız maliyet yükseliyor ortalama 10 $ aylıkdan başlıyor.Verdiğim program satıcı tarafından tamamen güvenli denilmiş.Ayrıca biliyorsanız eğer envato gibi bir yerde hesap onaylatıp satış yapmak zordur.

Mobil olarak gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri