ben merakla akşam yapacağnız detaylı açıklamayı bekliyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben merakla akşam yapacağnız detaylı açıklamayı bekliyorum
tam olarak sistemi anlatırsan katılabiliriz kardeş
konuyu biraz daha detaylı olarak açsak![]()
net bilgi verimekten kaçınılıyor, sistem rayına oturmamış gibi duruyor 1 yıl free diğer yıllar paralı sistem..
"youtubeden para kazanma : özetle video yukle reklamı aktif et ve para kazan..."
ama bahsedilen sistem nedir ???? video izlearkadaşlar siz deneyin ben sizleri takip ederim... sanırım nakliye işi baplıcaz da kar kopartıcaz
Bir nevi saadet zincirimi?
Titan gibi yani?
Yatırım yapmadan kazanma şansımız varmı?
100 kişi kayıt etseniz diyorsunuz, bu kayıt yapan kişiler para yatıracak mı?
Dostum bu iş ile ilgili zamanlamanız yanlış neden mi = ? nakliye sektorunde rekabet kızgın mı kızgın... uluslararası piyasade kotu, ırak sınır surıye sınır kapılar arap saçı ticaret durmuş durumda. yukselen mazot vb. fiyatlarda artış var, denız taşımacılık populer.. aktifde olan, rusya tarafı azda olsa buyuk mıktarda, bulgarıstan yunanıstan ama oralarda iyi deıl.. o bakımdan bu sektor biraz zor sektor 2013 Turkıyemde, yanı malum imkb de iyiyimdireski adı bu... birde raysas ve ranlo da durum iyi deii.. bu iş zahmetli... annı şey gibi gayri menkul ev al sat kirala komisyon al gibi bişe... onun naklıye ayağı işte... anladıgım bu... kolay gelsın sizlere.. ama youtube gelırı dağa kolay gibi geldı bana
... iyi çalışmala rileride bakarız artık millet bi kazansın ayda en az 1,000.00 tl
... saygılar iyi çalışmalar...
benim gibi 3000 tane bayi var bunlar hem bayi hem firma hem kamyoncu katıyorlar sisteme tutmaz sence öylemi bence hemen yerini,zi alın geç kalmayın bu sistem dünyada tek zaman kaybetmeden bayi olun derim ücretsizken ayın 1 inde ücretli olcak 1 yıllık ücretsiz bayiliğinizi alın![]()
mazotcu sende varya şu meşhur tv reklamlarıyla tablet satan adamlar gibisin he![]()
hahaha sende bruno gibisin buradaki
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=smCTLaa10q8
Ben insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum bruno olmayın diye![]()
tam olarak sistemi anlatırsan katılabiliriz kardeş
Üzgünüm dostum ama dünyada bu sisteme pyramid scheme derler.Ömür boyunca sınırsız gelir iddasında bulunurlar ve sisteme oldukça çok üye kazandırma hedefi ile ya getirene getirdiği üyenin kazancından ya da üye başına para kazancı vaadederler. Çeşitli sektörlerde ortaya çıkan bu sistem aslında sektörle yani bu durumda taşımacılıkla pek alakası olmuyor.Önemli olan üyenin ödediği yıllık gelir (şu an yeni olduğundan aktif üye çekmek için ücretsiz)Ancak sistem sadece piramidin en üstüne hizmet eder sen para kazanamazsın demiyorum belirli bir noktaya kadar ufak miktarlar daha sonra yükselmeye başladığında ya sistemden seni bir mazeretle atar ya da bir bakarsın artık ada transport yok ortadaZamanında bende merak salmıştım bu tür para kazanma sistemine hatta neler gördüm en klas otellerde yapılan toplantılar mı dersin insanların çıkıp sistemi anlatırken şu kadar kazandım diyen ev hanımı, doktor, gazeteci ,emekli hepsi hayallerini kavuşmuş artık çalış masalarda aylık 3000-4000 hatta daha önce katılan büyük abilerim 10000 falan kazanıyor. Senle bir ilgi bir alaka inanamazsın üstelik cillop gibi oteldesin her yer lüks toplantı salonu full dolu.Üstelik iş neydi biliyor musun aynı bunun gibi üretici ve satıcı arasında komusyoncu görevi yapmak para koymana gerek yok sadece yıllık üyelik var milyonlarca ürün var ister sen al ister alacak olan kişilere ulaştır.Bu olay 3 yıl önceydi şimdi o şirket yok
Tabi bruno pablo ya gelirsek.Pablo kimsenin kazancından pay almadı işte olay burda gizli ve ticaret öyle sonsuza kadar akıcak bir musluk değildir koca bir şirket bile olsan çetin savaşlar vermen gerekir her gün mevkini koruyabilmen için youtube işine bir bak emek yoksa gelirde yok. bu her iş için geçerli. Bu benden uyarı sadece. Yaratıcılığını ve azmini youtube için kullanmanı dilerim.
üye olunca ne yapmamız gerekiyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.