Nakliye sektöründe; dönen 3.630 milyon $ cirodan pay almak isterseniz

M
  • Kullanıcı mazotcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
net bilgi verimekten kaçınılıyor, sistem rayına oturmamış gibi duruyor 1 yıl free diğer yıllar paralı sistem..
"youtubeden para kazanma : özetle video yukle reklamı aktif et ve para kazan..."
ama bahsedilen sistem nedir ???? video izle :D arkadaşlar siz deneyin ben sizleri takip ederim... sanırım nakliye işi baplıcaz da kar kopartıcaz

net bilgi verimekten kaçınılıyor, sistem rayına oturmamış gibi duruyor 1 yıl free diğer yıllar paralı sistem..
"youtubeden para kazanma : özetle video yukle reklamı aktif et ve para kazan..."
ama bahsedilen sistem nedir ???? video izle :D arkadaşlar siz deneyin ben sizleri takip ederim... sanırım nakliye işi baplıcaz da kar kopartıcaz

anlamadığın kısımları sorabilirsin bir yılda yaklaşık 100 kişi kayıt etsen her ay bir defa yük gitse minimum 1000 tl para alıyorsun ömür boyu her ay ;) banlanma riskin yok vs vs risk ? ;) anlamadığınız kısımları sorabilirsiniz her pazartesi çarşamba cuma günleri saat 21:30 da sunum oluyor sunumu dinleyip anlamadığınız hertürlü soruyu sorabilirsiniz dünyada tek bu sistem :)

Bir nevi saadet zincirimi?
Titan gibi yani?
Yatırım yapmadan kazanma şansımız varmı?
100 kişi kayıt etseniz diyorsunuz, bu kayıt yapan kişiler para yatıracak mı?

Dostum bu iş ile ilgili zamanlamanız yanlış neden mi = ? nakliye sektorunde rekabet kızgın mı kızgın... uluslararası piyasade kotu, ırak sınır surıye sınır kapılar arap saçı ticaret durmuş durumda. yukselen mazot vb. fiyatlarda artış var, denız taşımacılık populer.. aktifde olan, rusya tarafı azda olsa buyuk mıktarda, bulgarıstan yunanıstan ama oralarda iyi deıl.. o bakımdan bu sektor biraz zor sektor 2013 Turkıyemde, yanı malum imkb de iyiyimdir :D eski adı bu... birde raysas ve ranlo da durum iyi deii.. bu iş zahmetli... annı şey gibi gayri menkul ev al sat kirala komisyon al gibi bişe... onun naklıye ayağı işte... anladıgım bu... kolay gelsın sizlere.. ama youtube gelırı dağa kolay gibi geldı bana :D ... iyi çalışmala rileride bakarız artık millet bi kazansın ayda en az 1,000.00 tl :D ... saygılar iyi çalışmalar...

Bir nevi saadet zincirimi?
Titan gibi yani?
Yatırım yapmadan kazanma şansımız varmı?
100 kişi kayıt etseniz diyorsunuz, bu kayıt yapan kişiler para yatıracak mı?

ücret ödemicekler firmalar kayıt olurken kamyoncular deli gibi yük arıyor firmalarda yük verecek boş araç sunuma katıldığınızda işi daha iyi anlarsınız ve sorularınızı sorabilirsiniz

Dostum bu iş ile ilgili zamanlamanız yanlış neden mi = ? nakliye sektorunde rekabet kızgın mı kızgın... uluslararası piyasade kotu, ırak sınır surıye sınır kapılar arap saçı ticaret durmuş durumda. yukselen mazot vb. fiyatlarda artış var, denız taşımacılık populer.. aktifde olan, rusya tarafı azda olsa buyuk mıktarda, bulgarıstan yunanıstan ama oralarda iyi deıl.. o bakımdan bu sektor biraz zor sektor 2013 Turkıyemde, yanı malum imkb de iyiyimdir :D eski adı bu... birde raysas ve ranlo da durum iyi deii.. bu iş zahmetli... annı şey gibi gayri menkul ev al sat kirala komisyon al gibi bişe... onun naklıye ayağı işte... anladıgım bu... kolay gelsın sizlere.. ama youtube gelırı dağa kolay gibi geldı bana :D ... iyi çalışmala rileride bakarız artık millet bi kazansın ayda en az 1,000.00 tl :D ... saygılar iyi çalışmalar...

benim gibi 3000 tane bayi var bunlar hem bayi hem firma hem kamyoncu katıyorlar sisteme tutmaz sence öylemi bence hemen yerini,zi alın geç kalmayın bu sistem dünyada tek zaman kaybetmeden bayi olun derim ücretsizken ayın 1 inde ücretli olcak 1 yıllık ücretsiz bayiliğinizi alın :D

benim gibi 3000 tane bayi var bunlar hem bayi hem firma hem kamyoncu katıyorlar sisteme tutmaz sence öylemi bence hemen yerini,zi alın geç kalmayın bu sistem dünyada tek zaman kaybetmeden bayi olun derim ücretsizken ayın 1 inde ücretli olcak 1 yıllık ücretsiz bayiliğinizi alın :D

mazotcu sende varya şu meşhur tv reklamlarıyla tablet satan adamlar gibisin he :D

Concord Silver Edition - YouTube

edit : şarj cihazı da hediyeymiş :D:D:D

tam olarak sistemi anlatırsan katılabiliriz kardeş

işi anlatan videoyu koydum hocam

---------- Mesaj saat 20:41:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:54:53 civarında gönderildi. ----------

Bu fırsatı kaçırmayın:)

---------- Mesaj saat 21:46:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:41:48 civarında gönderildi. ----------

5 kişi bayi oldu arkadaşlar sizin neyiniz eksik dahil olun bu fırsat bi daha ele geçmez

Üzgünüm dostum ama dünyada bu sisteme pyramid scheme derler.Ömür boyunca sınırsız gelir iddasında bulunurlar ve sisteme oldukça çok üye kazandırma hedefi ile ya getirene getirdiği üyenin kazancından ya da üye başına para kazancı vaadederler. Çeşitli sektörlerde ortaya çıkan bu sistem aslında sektörle yani bu durumda taşımacılıkla pek alakası olmuyor.Önemli olan üyenin ödediği yıllık gelir (şu an yeni olduğundan aktif üye çekmek için ücretsiz)Ancak sistem sadece piramidin en üstüne hizmet eder sen para kazanamazsın demiyorum belirli bir noktaya kadar ufak miktarlar daha sonra yükselmeye başladığında ya sistemden seni bir mazeretle atar ya da bir bakarsın artık ada transport yok ortada :) Zamanında bende merak salmıştım bu tür para kazanma sistemine hatta neler gördüm en klas otellerde yapılan toplantılar mı dersin insanların çıkıp sistemi anlatırken şu kadar kazandım diyen ev hanımı, doktor, gazeteci ,emekli hepsi hayallerini kavuşmuş artık çalış masalarda aylık 3000-4000 hatta daha önce katılan büyük abilerim 10000 falan kazanıyor. Senle bir ilgi bir alaka inanamazsın üstelik cillop gibi oteldesin her yer lüks toplantı salonu full dolu.Üstelik iş neydi biliyor musun aynı bunun gibi üretici ve satıcı arasında komusyoncu görevi yapmak para koymana gerek yok sadece yıllık üyelik var milyonlarca ürün var ister sen al ister alacak olan kişilere ulaştır.Bu olay 3 yıl önceydi şimdi o şirket yok:) Tabi bruno pablo ya gelirsek.Pablo kimsenin kazancından pay almadı işte olay burda gizli ve ticaret öyle sonsuza kadar akıcak bir musluk değildir koca bir şirket bile olsan çetin savaşlar vermen gerekir her gün mevkini koruyabilmen için youtube işine bir bak emek yoksa gelirde yok. bu her iş için geçerli. Bu benden uyarı sadece. Yaratıcılığını ve azmini youtube için kullanmanı dilerim.

Üzgünüm dostum ama dünyada bu sisteme pyramid scheme derler.Ömür boyunca sınırsız gelir iddasında bulunurlar ve sisteme oldukça çok üye kazandırma hedefi ile ya getirene getirdiği üyenin kazancından ya da üye başına para kazancı vaadederler. Çeşitli sektörlerde ortaya çıkan bu sistem aslında sektörle yani bu durumda taşımacılıkla pek alakası olmuyor.Önemli olan üyenin ödediği yıllık gelir (şu an yeni olduğundan aktif üye çekmek için ücretsiz)Ancak sistem sadece piramidin en üstüne hizmet eder sen para kazanamazsın demiyorum belirli bir noktaya kadar ufak miktarlar daha sonra yükselmeye başladığında ya sistemden seni bir mazeretle atar ya da bir bakarsın artık ada transport yok ortada :) Zamanında bende merak salmıştım bu tür para kazanma sistemine hatta neler gördüm en klas otellerde yapılan toplantılar mı dersin insanların çıkıp sistemi anlatırken şu kadar kazandım diyen ev hanımı, doktor, gazeteci ,emekli hepsi hayallerini kavuşmuş artık çalış masalarda aylık 3000-4000 hatta daha önce katılan büyük abilerim 10000 falan kazanıyor. Senle bir ilgi bir alaka inanamazsın üstelik cillop gibi oteldesin her yer lüks toplantı salonu full dolu.Üstelik iş neydi biliyor musun aynı bunun gibi üretici ve satıcı arasında komusyoncu görevi yapmak para koymana gerek yok sadece yıllık üyelik var milyonlarca ürün var ister sen al ister alacak olan kişilere ulaştır.Bu olay 3 yıl önceydi şimdi o şirket yok:) Tabi bruno pablo ya gelirsek.Pablo kimsenin kazancından pay almadı işte olay burda gizli ve ticaret öyle sonsuza kadar akıcak bir musluk değildir koca bir şirket bile olsan çetin savaşlar vermen gerekir her gün mevkini koruyabilmen için youtube işine bir bak emek yoksa gelirde yok. bu her iş için geçerli. Bu benden uyarı sadece. Yaratıcılığını ve azmini youtube için kullanmanı dilerim.

bu pramit sistem değil bayilik işi bayilik işi ile pramit sistem arasında çok fark var piramit sisteminde derinliklerden kazanç var adatransport bayilik sisteminde kazanç tamamen sizlerin kişisel performansından gelir

bu şirketin yükseleceğine ve kalıcı olacağına inanıyorum youtube facebook nasıl kalıcı oldular ? burada ne ürün alıyosun ne ürün satıyosun dünyada tek olan bi sistem ben derim geç kalmayın :) Ayrıca Türk yazılımcılar ve Türk sermaye ile oluşmuş bi sistem biz niye yurt dışına çalışalım onlar bize çalışsın :D Ayrıca ban riskin atılma riskin vs n yok pin gelme durumu felan felan ödemelerde günlük :)1 senede 1000 kamyon bağladınız ve bunlar ayda sadece 1 yük taşıdı aylık 10 bin tl para yapar sizce azmı ve devamlı ömür boyu ayda bi kamyon en az 4 5 yük götürür zaten :)

bu şekilde arkadaşlar kafanıza takılan soruları alabilirim

---------- Mesaj saat 14:54:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:55:30 civarında gönderildi. ----------

Bu fırsatı kaçırmayın arkadaşlar son gün 30:09:2013 ücretsiz bayiliğii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri