..............
50 kere söyledim söylemeye devam ediyorum ama artık uyarma zamanı geldi diye düşünüyorum. Uyarı amaçlı 1 ay banlandınız. Özellikle yanlış yönlendirme için banlandınız.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
..............
Ne olmuş avatarına ? Anlı şanlı Türk bayrağının simgesi var, canımız feda bayrağımıza.
..........................
Tek kaynak Kuran!
Düzenleme (era)
Arkadaşlar merhaba ben namaza baslamak istiyorum fakat basliyamiyorum her sabah namazi okundugunda korkuyorum ezandan sabah bi garip oluyor ve aklima hergun kabir azabi geliyor namaz kilmadigimin hesabini isteyecekleri geliyor namaza bi turlu basliyamiyorum arkadaslar nasil basliyabilirim aramizda hoca alim din ile yakindan ilgilenen birileri varsa yardimci olabilirleemi
Arkadaşlar merhaba ben namaza baslamak istiyorum fakat basliyamiyorum her sabah namazi okundugunda korkuyorum ezandan sabah bi garip oluyor ve aklima hergun kabir azabi geliyor namaz kilmadigimin hesabini isteyecekleri geliyor namaza bi turlu basliyamiyorum arkadaslar nasil basliyabilirim aramizda hoca alim din ile yakindan ilgilenen birileri varsa yardimci olabilirleemi
avatarı değiştirmekle başlayabilirsiniz hocam, baltalamak gibi olmasın hakkaten gördükçe bi tuhaf oluyorum
Allah en kısa zamanda başlamak nasip etsin
hocam sen yanlış geldin arkadaşın avatarı değişikti nazi bayrağıydı sanırım arkadaş bunu yazarken![]()
Ne olmuş avatarına ? Anlı şanlı Türk bayrağının simgesi var, canımız feda bayrağımıza.
Android uygulamalar da var.Namaz vakitleri sanırım ismi ezan vakti girince ezan okuyor.Seni bilgilendiriyor.Verileri diyanetten alıyomuş.Ben karşılaştırmıştım doğru çıkmıştı sanırım..Tabi önce şehir seçeneğinden şehiri giriyosun.Ben beş vakit namaz kılıyorum.Cuma ya giderken bazen para falan yopluyolar.Diyanet takvimi vardı.Ondan aldım.Artık ondan bakıyorum.Ezan sesini duyunca namaz vaktinin girdiğinin işaretidir zaten.Normal abdest alıp namazı kılmalısın.Sabah ezanı okununca korkmanın bi anlamı yok.Namaz kılmazsan korkman lazım.
Bende baslicam yakinda namaz ogreten seccade siparis ettim.. tam nasil kilinir bilmiyorum dualari biliyorum ama.. bir sure namaz ogreten seccade ile kilacagim bir sure sonra zaten kolay gelecegini tahmin ediyorum 5 vakit kilmayi dusunuyorum bakalim hayirlisi nasil olacak gorecegiz..
aldigim urun sudur arkadaslar belki birilerinin isine yarayabilir
Namaz Öğreten Seccade Sesli Pusulali Seccade Akilli Seccade 28071171 - n11.com
hocam sen yanlış geldin arkadaşın avatarı değişikti nazi bayrağıydı sanırım arkadaş bunu yazarken![]()
arkadaş ne yazmıştı çok merak ettim de.
Hocam bu arada kesinlikle başlamanı tavsiye ederim.
namazı kıldıktan sonra bir huzur gelecek sana.
Allah bizlere de nasip eder İnşallah şu dünyaya ne için geldiğimizi unuttuk.
İnşallah başlarsın kardeşim. güzel bi video var izlemeni tavsiye ederim.
http://www.youtube.com/watch?v=t4nXsmZ-2b0
Namaz saati Programı varAndorid Telefonları için onu indir sürekli seni uyarsın sende yavaş yavaş kılmaya başlarsın![]()
türk bayragını görmekten tuhafmı oluyorsun sen şimdi yanlışmı anlamışım ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.