Namazı unutmayın :)

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dante

Kayıtlı Üye
Beyler öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun.
Unutanlar olur,üşenenler olur.Yılda 2 sefer bayram namazı var kaçırmayın bence.Allah herkesin ibadetlerini kabul etsin.

Beyler öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun.
Unutanlar olur,üşenenler olur.Yılda 2 sefer bayram namazı var kaçırmayın bence.Allah herkesin ibadetlerini kabul etsin.

unutulucak şeymi ama milletimi anlamam günde 5 vakit farz namazı var kılmak zorundalar ama kılmazlar bayram namazıda sünnet kılmak zorunda değiller ama en ateisti bıle kılar niye bayram namazı az diye unutmayın ki ilk bize 50 rekat farz olmuştu sonradan bu hafifletildi ahmet bin hanbele göre namaz kılmayan kafir olur şafiye göre dövülür öldürülür hanifiye göre dövülür hapsedılir 3 kereden sonra öldürülür (ama hala musluman) eee hanbeliye göre mılletimizin 100 de 95 zaten kafadan kafir hanifiye göre 95 inide kursuna dizmek gerekir. Vallahi kıyamet yakınlaştı hemde bunu insanlar kendi eliyle yapıyor

evet 50 vakit namaz peygamber efendimizin hürmetine 5 e düşürülmüştür ve Allah c.c. demiştir ki; ben bu 50 vakit namazı 5'e indiricem ancak hala bu 5 vakit namazı kılmayan kullarım çıkacaktır.Allah bizi doğru yola yöneltsin.. İyi bayramlar

unutulucak şeymi ama milletimi anlamam günde 5 vakit farz namazı var kılmak zorundalar ama kılmazlar bayram namazıda sünnet kılmak zorunda değiller ama en ateisti bıle kılar niye bayram namazı az diye unutmayın ki ilk bize 50 rekat farz olmuştu sonradan bu hafifletildi ahmet bin hanbele göre namaz kılmayan kafir olur şafiye göre dövülür öldürülür hanifiye göre dövülür hapsedılir 3 kereden sonra öldürülür (ama hala musluman) eee hanbeliye göre mılletimizin 100 de 95 zaten kafadan kafir hanifiye göre 95 inide kursuna dizmek gerekir. Vallahi kıyamet yakınlaştı hemde bunu insanlar kendi eliyle yapıyor

vay be :)

evet 50 vakit namaz peygamber efendimizin hürmetine 5 e düşürülmüştür ve Allah c.c. demiştir ki; ben bu 50 vakit namazı 5'e indiricem ancak hala bu 5 vakit namazı kılmayan kullarım çıkacaktır.Allah bizi doğru yola yöneltsin.. İyi bayramlar

gerçekden o uydurmalara inanıyormusunuz. günde 50 vakit namaz kılsak yarım saatte bir namaz kılmaya denk geliyor. buda namaz süresiyle beraber 24 saatimizi yemeden içmeden namaz kılarak geçirmek anlamına geliyor. sizce böyle bir saçmalıgın pazarlıgı olabilirmi.mantığa sığmıyor bikere. her duydugunuz şeye inanmayın. birsürü yalan hadis var adamlar her saçmalıgı hadis diye yutturuyor inananlarda cabası.yazık bu millete.

ayrıca namaza gittik gitmesinede gittiğimize pişman eden bazı kişiler oluyor camide.insanı namazdan soğutuyorlar gerçekden.onları anlatmıyım anlatırsam garanti banlanırım.

gerçekden o uydurmalara inanıyormusunuz. günde 50 vakit namaz kılsak yarım saatte bir namaz kılmaya denk geliyor. buda namaz süresiyle beraber 24 saatimizi yemeden içmeden namaz kılarak geçirmek anlamına geliyor. sizce böyle bir saçmalıgın pazarlıgı olabilirmi.mantığa sığmıyor bikere. her duydugunuz şeye inanmayın. birsürü yalan hadis var adamlar her saçmalıgı hadis diye yutturuyor inananlarda cabası.yazık bu millete.

ayrıca namaza gittik gitmesinede gittiğimize pişman eden bazı kişiler oluyor camide.insanı namazdan soğutuyorlar gerçekden.onları anlatmıyım anlatırsam garanti banlanırım.

kardeş bayram bayram zaten hiç konuşma en iyisi. Boş beleş muhabbet edip duruyorsun. yalan hadis ne demek be. şimdi kötü konuşturcan. hadis'in anlamını biliyormusun ki hadisleri eleştiriyosun. Bayram sabahı bari bi kopun gidin ya.

kardeş bayram bayram zaten hiç konuşma en iyisi. Boş beleş muhabbet edip duruyorsun. yalan hadis ne demek be. şimdi kötü konuşturcan. hadis'in anlamını biliyormusun ki hadisleri eleştiriyosun. Bayram sabahı bari bi kopun gidin ya.

Yalan hadis uydurma hadisdir kocum. Ben arastırıp konusurum sizin gibi her duyduguma körü körüne inanıp bos konusmam biraz arastırırsan 2000 den fazla kaynagı belli olmayan uydurma hadis oldugunu görürsün

Yalan hadis uydurma hadisdir kocum. Ben arastırıp konusurum sizin gibi her duyduguma körü körüne inanıp bos konusmam biraz arastırırsan 2000 den fazla kaynagı belli olmayan uydurma hadis oldugunu görürsün

Hadis Peygamber efendimizin ağzından çıkan sözlerdir kardeşim yalan hadis diye bişey yoktur, hadis adı altından dolaşan yarım yamalak yalan yanlış cümleler vardır insanlara birşey aktarmak istiyorsan doğru kelimeleri seçmelisin bence. Allah herkesin kıldığı ve kılacağı namazları kabul eylesin inşallah Hayırlı Bayramlar.

Hadis Peygamber efendimizin ağzından çıkan sözlerdir kardeşim yalan hadis diye bişey yoktur, hadis adı altından dolaşan yarım yamalak yalan yanlış cümleler vardır insanlara birşey aktarmak istiyorsan doğru kelimeleri seçmelisin bence. Allah herkesin kıldığı ve kılacağı namazları kabul eylesin inşallah Hayırlı Bayramlar.

Kardeş ben hadis kaynaklarında gecen 2000 i askın uydurulmus hadisden bahsediyorum yoksa hz muhammedin söylediği gercek hadisi şeriflere yalan diyecek halimiz yok.

Bu konuda tartışma çıkarmayın bari.Konu kilitlenirse iyi olur zaten namaz vaktide geçti boşa tartışma olmasın.

senin koçuna başlatma şimdi terbiyesiz herif. Sen bilgiliysen eğer bu tavırlarınla, ben kara cahil olarak yaşamaya razıyım. Hangi dil, din veya görüşe sahipsin umurumda olmaz, ancak inançları olan kişilere ve yazdıkları hakkında bariz bir şekilde " Cahilsiniz, her duyduğuna inanan koyunlarsınız, araştırma bilmezsiniz" diye dolaylı anlatımlarda bulunursan bu konuşmayı ben farklı taraflara çekerim. neyse ben cahilim, sen araştırmacı filozof, ayrı kulvarda koşuyoruz. Tartışmaya gerek yok.

Allah herkesin bayramını hayırlı kılsın

Öncelikle konuyu açan arkadaşım, Allah Razı olsun. Gittik çok şükür kıldık geldik. Hepimizin Bayramı mübarek olsun.

2. si hadis kelimesini yalan ve uydurma gibi kelimelerle aynı kelime öbeğinde kullanan kardeşim... Kelimelerini dikkatli seçmelisim!! Bazı adamlar yalan söyleyip, hadis diye milleti kandırıyor desen daha doğru olabilir. Direk yalan hadis dersen olmaz. Birde arkadaşın söylediği hadisi bende duymadım. Ama eğer var diyorsa vardır. Uzatmayada gerek yok Bayram günü birbirinizi kırmayada gerek yok..

senin koçuna başlatma şimdi terbiyesiz herif. Sen bilgiliysen eğer bu tavırlarınla, ben kara cahil olarak yaşamaya razıyım. Hangi dil, din veya görüşe sahipsin umurumda olmaz, ancak inançları olan kişilere ve yazdıkları hakkında bariz bir şekilde " Cahilsiniz, her duyduğuna inanan koyunlarsınız, araştırma bilmezsiniz" diye dolaylı anlatımlarda bulunursan bu konuşmayı ben farklı taraflara çekerim. neyse ben cahilim, sen araştırmacı filozof, ayrı kulvarda koşuyoruz. Tartışmaya gerek yok.

Allah herkesin bayramını hayırlı kılsın

hayırlı bayramlar kardeşim. Allah doğru yoldan ayırmasın kimseyi.

sus hiç konuşma imam şafiinin fetvasıyla gelip seni vururum:mad: terbiyesiz dinden olan bir şeyi nasıl inkar edersin:mad: bak terbiyeli ol adam ol yaşamıyorsan hakaret etme saçma deme seni saçma yaparım:mad: [MENTION=1523]mNote[/MENTION] (şu an online) gel abi konuyu kitle:o millet saçmalamaya başlamış bayram bayram sinir ediyorlar. Töbe Estağfirullah.

Oncelikle bayraminiz kutlu olsun hepinizin,Allah kestiginiz kurbanlari,bagisladiniz kurbanlari kabul etsin.

Su tartisma yaptiginiz konuya gelince,Bizzat katildigim dini sohbetlerde yada cok samimi oldugum bir diyanet Hocasi'nin vaazlarinda bunu bir cok kez duydum.Gunde 50 vakit'den 5 vakite kadar indirildigini ve bu gercekdir.Yalan yada sallama degil.

Bazi seyleri tartisirkende biraz karsidaki yada karsi dusuncedeki insalarin dikkatini cekecek skeilde degil,guzel bir dille cumlelerle kelimelerle tartismayi bilmeliyiz.

KONU KILIT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri