Napıyon Sen YOUTUBE !!!! Senle Görüşcez KOÇUM !!!

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar :

Bugün Öğlen saatlerinde bazı kanllarımın kapandığını gördüm....kapanan kanalların hiç birinde 1 adet uyarı dahi yoktur(telif-3.taraf içeriği-topluluk kuralları) kapanan kanalların tek özelliği gmail kayıt olurken hepsine kendi adımı yazmıştım...kendi adımı yazmadığım 6 hesabım duruyor...kendi adımı yazdığım 8 kanalım kapanmış arkadaşlar....

Neden böyle oldu anlamadım pekte düşünmedim....Çünkü moralim bozuldu bi duş aldım bi yattım şimdi kalktım kanalların kapanması beni kazanmkatan alı koymazda acaba neden kapandı ? başına gelen oldumu ? sizlerinde fikrini almak istedim...Bunun neden olduğunu bulalm ki başka arkadaşımız üzülmesin...

Bu konuda edindiğim tecrübe : Aynı isimle fazla kanal açmayın ki tüm emeğiniz bianda çöp olmasın iyki bazıalrıı hanımın ismiyle açmışım....

Not : birdaha hesap açamıcakmışım-sahip olamıyacakmışım-ulaşamıcakmışım ??? adımmı banlandı acaba ???

Üstad [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] sende okursan cvbını bekliyorum....

Gmailimdeki uyarı :

Abi benden büyüksün kusura bakma ama başlığı gördüğümde beri gülme krizine girdim. :D
Bu arada geçmiş olsun. :D

isim ile alakasi yok,

baslik aciklama etiket; video ile alakasiz olabilir
cok sayida bu kapanan kanallarinda bu video dunya geneli engelledndi tarzinda yada bu video icin ticari kullanim haklarinizi belirten belgeleri yollayin tarzinda uyarilar almis olabilirsiniz
kendi reklamlariniza yada o kanallardaki videolardaki reklamlara tiklatma eyleminde bulunmussunuzdur...

yani kardesim, kisacasi politikalarina ters davranmissin, yeni kanal acarsin sorun olmaz ama o pc den degil..... birde bazi arkadaslarimizin bilmedigi birseye birde burda aciklik getiriyim...

ip ile skintisi olanlar ayni pc ayni ip uzerinden hesap actiklarinda kapanacaktir simdi siz ayni ip ayni pc den hesap acarsaniz kapanir ama farkli ip den farkli pc den hesap acip kendi pc nizde oturum acarsaniz kapanma olasiligi dusundugunuzden daha dusuk olacaktir belkide kapanmayacaktir.

Beyto senin bu mesajlarina basliklarina hastayim :):)

Konuya gelince korkma aynen devam.Kanallarin kapatilma sebebi ayni isimle acilan degilde +16 dan dolayi diye dusunuyorum.Yada icerik ve gorsel cok yaniltici oldugu icin dusunuyorum.Normal olur boyle seyler dert etme.Bizim canerin hicmi cani yok,her ay kapatildimi bi anda 40-100 kanal birden kapatiliyor. :) Ama oda alisti artik o aciyor yt kapatiyor :) sende alismalisin.

---------- Mesaj saat 18:51:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:50:17 civarında gönderildi. ----------

Ha buarada unutmadan,sanki bu kapatilan 8 kanal seni cok etkiler kazancinda,seni mahvederde isyan eder gibi konu acmissin.Beni konusturma simdi...Sukret :)

bundan 1 hafta önce aynı mesaj mesajın saati gece 1 sabah kalktığımda bilgisayar başında kalp krizi geçirdim 50 tane kanalım kapatıldı sebebi ise bi tane telif hakkı ihtarı göndermem youtube mesaj attı bu formu kötü kullanmak hesaplarınızın fes edilmesine yol açabilir diye direk kapattı

Spamdan 1 kanalın giderse onunla beraber epey bi kanalı kapatıyorlar. Nedenini bende hala öğrenemedim ama durum böyle. Eğer kanalların toplu bandan 1 kere geçtiyse bidahada kolay kolay spamdan dolay banlanmıyor. Geçmiş olsun. Bir ip den çok fazla kanala girmemeye dikkat edin.

---------- Mesaj saat 20:06:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:05:43 civarında gönderildi. ----------

bundan 1 hafta önce aynı mesaj mesajın saati gece 1 sabah kalktığımda bilgisayar başında kalp krizi geçirdim 50 tane kanalım kapatıldı sebebi ise bi tane telif hakkı ihtarı göndermem youtube mesaj attı bu formu kötü kullanmak hesaplarınızın fes edilmesine yol açabilir diye direk kapattı

Hocam sende kendin kaşınmışsın. Senin olmayan videoya ne diye telif hakkı gönderiyorsun. Etme bulma dünyası işte :)

Spamdan 1 kanalın giderse onunla beraber epey bi kanalı kapatıyorlar. Nedenini bende hala öğrenemedim ama durum böyle. Eğer kanalların toplu bandan 1 kere geçtiyse bidahada kolay kolay spamdan dolay banlanmıyor. Geçmiş olsun. Bir ip den çok fazla kanala girmemeye dikkat edin.

---------- Mesaj saat 20:06:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:05:43 civarında gönderildi. ----------

Hocam sende kendin kaşınmışsın. Senin olmayan videoya ne diye telif hakkı gönderiyorsun. Etme bulma dünyası işte :)

benim kanalımı kaynak olarak kullanıyodu bende gönderdim affetmedi youtube

her sabah youtube girdiğimde bu uyarılarla karşılasma korkusuyla giriyorum çünkü birgün benimde başıma geleceğine eminim

Abi benden büyüksün kusura bakma ama başlığı gördüğümde beri gülme krizine girdim. :D
Bu arada geçmiş olsun. :D

kardeşim 15-16 yaşlarında iken dövemicek biriyle tartışırsam SENLE GÖRÜŞCERZ KOÇUM deyip benden korkutuğunu düşünüp kaçıp giderdim maksat erkekliği korumak :) yt ye napabilez hiç yoktan BENDEN KORKSUN :D

Konuya gelince korkma aynen devam.Kanallarin kapatilma sebebi ayni isimle acilan degilde +16 dan dolayi diye dusunuyorum.Yada icerik ve gorsel cok yaniltici oldugu icin dusunuyorum.Normal olur boyle seyler dert etme.Bizim canerin hicmi cani yok,her ay kapatildimi bi anda 40-100 kanal birden kapatiliyor. :) Ama oda alisti artik o aciyor yt kapatiyor :) sende alismalisin.

---------- Mesaj saat 18:51:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:50:17 civarında gönderildi. ----------

Ha buarada unutmadan,sanki bu kapatilan 8 kanal seni cok etkiler kazancinda,seni mahvederde isyan eder gibi konu acmissin.Beni konusturma simdi...Sukret :)

halime güleyimmi ağlıyayımmı bilemedim ama başlık seçimimi senin için özel yaptım usta :)

vallaha bende +16 dan şüpeleniyorum...hayırlısı artık bu arada yukarıda hocam yazmış aynı pc den kanal açma diye bu olaya ne dersin ?

bu olayın üzerine aylık kazancımı 2 ye katlıyacam inşallah YT BENİ YILDIRAMASSIN KOÇUUUUMMMM :) halimize çok şükür tabi...Allah olmayanlarada versin

---------- Mesaj saat 20:51:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:50:22 civarında gönderildi. ----------

isim ile alakasi yok,

baslik aciklama etiket; video ile alakasiz olabilir
cok sayida bu kapanan kanallarinda bu video dunya geneli engelledndi tarzinda yada bu video icin ticari kullanim haklarinizi belirten belgeleri yollayin tarzinda uyarilar almis olabilirsiniz
kendi reklamlariniza yada o kanallardaki videolardaki reklamlara tiklatma eyleminde bulunmussunuzdur...

yani kardesim, kisacasi politikalarina ters davranmissin, yeni kanal acarsin sorun olmaz ama o pc den degil..... birde bazi arkadaslarimizin bilmedigi birseye birde burda aciklik getiriyim...

ip ile skintisi olanlar ayni pc ayni ip uzerinden hesap actiklarinda kapanacaktir simdi siz ayni ip ayni pc den hesap acarsaniz kapanir ama farkli ip den farkli pc den hesap acip kendi pc nizde oturum acarsaniz kapanma olasiligi dusundugunuzden daha dusuk olacaktir belkide kapanmayacaktir.

teşekkürler hocam elinize sağlık

adsense kazançlarındaki haksız kesimler , 1 kereye bile mahsus UYARI vermeden yargısız infaz yapıp kanal kapatmalar vs. milletin emeklerini hakkını gasp eden youtube'a yapılan tarafımca bütün HİLELER helal'dir..
Sahte Telifçilerden Farkları Kalmadı.. Sanırım Düşman Arıyorlar Kendilerine !

adsense kazançlarındaki haksız kesimler , 1 kereye bile mahsus UYARI vermeden yargısız infaz yapıp kanal kapatmalar vs. milletin emeklerini hakkını gasp eden youtube'a yapılan tarafımca bütün HİLELER helal'dir..
Sahte Telifçilerden Farkları Kalmadı.. Sanırım Düşman Arıyorlar Kendilerine !

vallaha aynen hocam...insan bi uayrı verir yaw....

bu arada [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] usta benim kanalalrın para kaznamalrı devre dışı kalmadan kapandı kazançlarını alacakmıyı ?

valla benim 50 dolar kazançlı kanalım sahte telifle kapanmıştı durduk yere çok koymuştu oğul acısı gibi 1 hafta sonra yeni kanalla devam ettim tekrar 50 dolara uğraştım tabiki eski kanala verdiğim emekleri unutmuyorum ama durmak yok devam etceksin

valla benim 50 dolar kazançlı kanalım sahte telifle kapanmıştı durduk yere çok koymuştu oğul acısı gibi 1 hafta sonra yeni kanalla devam ettim tekrar 50 dolara uğraştım tabiki eski kanala verdiğim emekleri unutmuyorum ama durmak yok devam etceksin

vallaha aynen öyle evlat acısı gibi ama bununla dahada hırsladım yt nin kendisi kaşındı

yanlız dikkat et kalan diğer kanallarında birden gidebiliyor

Re: Cevap: Napıyon Sen YOUTUBE !!!! Senle Görüşcez KOÇUM !!!

aynı mail ile benimde hesaplarımın bir kısmı kapatıldı acaba yine aynı adsense ile devam etmelimiyim yoksa bir vps üzerinden farklı ad adres tel ile kayıt olup oradandamı devam etmemi önerirsiniz acaba

Herşeyin azı ve Özü güzeldir. Nerde çokluk orda b...
Mantıken bir düşünün ? Kanallarınız çoğaldıkça TBM oranı düşüyor.
Sayacağım o kadar neden varki burada anlatmakla bitmez
Bakın ben taş çatlasa 3 kanalla uğraşıyorum oda ara sıra güncelliyorum
İşin sırrı video aldığınız yere dikkat edin ve mümkün oldugunca uzun videolar yükleyin ..
ama neye yarar aldığım para dijital olarak kayıtlarda üstelik kesinleştiği halde param yatmadı ....
Dostum bu arada geçmiş olsun ..
Ara sıra temizliğe çıkıyor sanırım o ana dek geldin.
Nasıl kanallar telif uyarısı gönderiyor sa buda böyle genel temizlik ... yapcak bişey yok .. yılmadan çalışmaya devam
Ayrıca aynı isim soyisim dediğin gibi takılıyor. ikinci mail adresi vs.
Bana kalırsa size şöyle birşey söyleyim gmail hesabını alırken Google Plus' a da kayıt olun .
Ve gerçek bir isim soy isim kullanmaya özen gösterin

Herşeyin azı ve Özü güzeldir. Nerde çokluk orda b...
Mantıken bir düşünün ? Kanallarınız çoğaldıkça TBM oranı düşüyor.
Sayacağım o kadar neden varki burada anlatmakla bitmez
Bakın ben taş çatlasa 3 kanalla uğraşıyorum oda ara sıra güncelliyorum
İşin sırrı video aldığınız yere dikkat edin ve mümkün oldugunca uzun videolar yükleyin ..
ama neye yarar aldığım para dijital olarak kayıtlarda üstelik kesinleştiği halde param yatmadı ....
Dostum bu arada geçmiş olsun ..
Ara sıra temizliğe çıkıyor sanırım o ana dek geldin.
Nasıl kanallar telif uyarısı gönderiyor sa buda böyle genel temizlik ... yapcak bişey yok .. yılmadan çalışmaya devam
Ayrıca aynı isim soyisim dediğin gibi takılıyor. ikinci mail adresi vs.
Bana kalırsa size şöyle birşey söyleyim gmail hesabını alırken Google Plus' a da kayıt olun .
Ve gerçek bir isim soy isim kullanmaya özen gösterin

sağol dostum...teşekkürler uyarıalrın için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri