Nasıl başlamalıyım ?

• Kullanıcı SwindLer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

SwindLer

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben youtube geçen sene okulların açılması ile bıraktım ama kopmadım hala forumda felan izliyodum ama siteler bloglar felan kafam allak bullak oldu eskiden uğraşırken günlük 100-200 tl arası kazanıyodum kanal satış işlerine felanda girişmiştim ama şuan başlasam yaz boyu yine günlük bi 100 lira bırakabilecek hangi platformu önerirsiniz bana ?

O değilde imzayla çelişkili bi konu olmuş ben ona takıldım :)
Herkez bi dikiş tutturmaya çalışıyor hocam işler zorlaşıyor malumunuz.

Sen eskiden actigin kategoriye bak bakalim hala is varmi.

!!! mobildeyim !!!

Siz bana günlük 100 tl bırakacak iş verin diyosun?

Güldürdün gece gece hocam eline klavyene sağlık :D

Burda yt den 3-5 kazanan ( sözüm meclis dışı ) kendini Apple ceosumu sanıyor nedir arkadaş günlük 100 tl küçük bir paramı ? Sanki 1-2 tl gibi yazmışsın kusura bakma ben yazını ciddiye alamadım banada dalga geçiyorsun gibi geldi

Hocam bence car crash ve funny videolar kategorisi tutar gibi. Zaten biz forum olarak bu kategoriye yüklendik. :)

Hocam cok basit girin bi dizi sitesine bi tane de bot alın dizi sitesinde ne kadar video varsa botla kanallara basın günlük 300-500 arasi kazanırsınız ayrica [MENTION=13627]serhat67[/MENTION] hocamizinda önerileri önemli:D

Gecen sene guzel gunlerdi ondan onceki sene gunesliydi seneye hava biraz daha kapali olacak :)

Samsung S6

türkçe dil desteği geldi mi hocam

Evet :) Hesaba giriş yaptıktan sonra bu kısımdan seçim yapabilirsiniz.Ufak da olsa çeviri hataları mevcut.Zamanla giderilecek.

Rkm567.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri