Nasıl bir araştırma yapmalıyım?

• Kullanıcı Myliffe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Myliffe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ikiyazar.com
Merhaba arkadaşlar forumu 3-4 aydır takip ediyorum herkese birileri yardımcı olmuş öyle kazanmış acaba birileri bana da yardım edebilir mi?

Nasıl bir araştırma yapmalıyım?
Neler yapmalıyım?

yeni başlayanlardan başla devam et kardeşim arkası gelir.

ne arastırmalıyım diye değil bugun hangi kategori spamlayıp test edeyim diye baslarsan bu işi 3 4 ay ıcınde coktan cozmus olurdun kardesım

Hocam forumdaki konuları okurken yorumlarını okumayı unutma asıl ders yorumlarda bana göre.

yeni başlayanlardan başla devam et kardeşim arkası gelir.

Tamam kategorimi seçtim ama videoyu yükledigimde bazı ülkelerde engellendi hatası alıyorum render programları acaba işe yararmı?

Hangi render programı kullanmalıyım?

Günlük kaç video yüklemeliyim ve birde hangi partner daha güvenli şuan benim kanal machinimaya baglı..

---------- Spam Engelliyici 11:50 ---------- Önceki Mesaj 11:49 ----------

ne arastırmalıyım diye değil bugun hangi kategori spamlayıp test edeyim diye baslarsan bu işi 3 4 ay ıcınde coktan cozmus olurdun kardesım

Kategori tamam da hatta video araştırması yaptım 1 saat içinde 20 bin kişi izliyor o kategorinin videolarını onları yüklemek istiyorum videoyu edit yapmam gerek galiba hangi program daha iyi ? şuan ben karışık video yüklüyorum 9 dolar oldu 4-5 günde ama 3 telif hakkı yedim :)

---------- Spam Engelliyici 11:52 ---------- Önceki Mesaj 11:50 ----------

Hocam forumdaki konuları okurken yorumlarını okumayı unutma asıl ders yorumlarda bana göre.

Sağolun hocam ama yine birileri yol gösterse daha iyi olur diye düşünüyorum tek başına olmuyor çoğunlukla başarı öykülerinin okuduğum konularda birileri yardım etmiş hep onun için sığınacak bir dal fena olmaz :)

Tamam kategorimi seçtim ama videoyu yükledigimde bazı ülkelerde engellendi hatası alıyorum render programları acaba işe yararmı?

Hangi render programı kullanmalıyım?

Günlük kaç video yüklemeliyim ve birde hangi partner daha güvenli şuan benim kanal machinimaya baglı..

---------- Spam Engelliyici 11:50 ---------- Önceki Mesaj 11:49 ----------

Kategori tamam da hatta video araştırması yaptım 1 saat içinde 20 bin kişi izliyor o kategorinin videolarını onları yüklemek istiyorum videoyu edit yapmam gerek galiba hangi program daha iyi ? şuan ben karışık video yüklüyorum 9 dolar oldu 4-5 günde ama 3 telif hakkı yedim :)

Camtasia ile geçersin eşleşeni işe yarar render programları

Once yeni baslayanlar kategorisindeki konulara bi bak sonra 10-15 tane mail al bunlar senin deneme kanalin olcak zaten bu yuzden musicnationsa baglayabilirsin. Bu kanallara kafana gore video yukle surekli kanallari takip et hangisi izleniyo hangi videoya ne oluyo zamanla edindigin tecrubelerden iyi isler cikacaktir

bu kadar hazırcı olmayın azcık arastırın bizde arastırdık o kadar aceleci kisiler bu isten biraz zor kazanır

bu kadar hazırcı olmayın azcık arastırın bizde arastırdık o kadar aceleci kisiler bu isten biraz zor kazanır

Acelecilik değil sadece nasıl araştırma yapmalıyım diyorum ? yeni doğmuş bebeğe hemen yürü denmez değil mi? illa birisi ona öğretecek ilk adımı birisinin elinden tutarak atması gerek ..

Acelecilik değil sadece nasıl araştırma yapmalıyım diyorum ? yeni doğmuş bebeğe hemen yürü denmez değil mi? illa birisi ona öğretecek ilk adımı birisinin elinden tutarak atması gerek ..

o ilk adımı atagın bilgiler forumda cok konusuldu çizildi araştır dostum herkes bunu demeye çalışıyor. kanal al yada kendin aç çeşitli katagorilerde yükle hangisi gönlüne yatarsa o katagoride calış

nerde :) dostum herkes neyse söylemek istemiyorum. Ama nedir biliyormusun herkes için geçerli değil bu iyimserler öğretir sonra aradan çekilir haberin olmaz öğrenen kişilerde ihanet eder. Deyimide var fakat söylemek istemiyorum.

o ilk adımı atagın bilgiler forumda cok konusuldu çizildi araştır dostum herkes bunu demeye çalışıyor. kanal al yada kendin aç çeşitli katagorilerde yükle hangisi gönlüne yatarsa o katagoride calış

Kanalım var şuan araştırmalar içindeyim inşAllah güzel şeyler çıkacaktır :) bu arada konuyu önemseyip cevap yazdıgınız içinde çok teşekkür ederim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri