bu konudan sonra spam olayını komple bitiriyor yarın hemen özgüne başlıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mukemmel bir paylasim daha ellerine saglik![]()
bu konudan sonra spam olayını komple bitiriyor yarın hemen özgüne başlıyorum
notlarımızı alalım, faydalı bilgiler var. teşekkürler..
Herşey çok güzel açıklanmış derlenmiş güzel ve yararlı bir konu olmuş ellerine sağlık. Yalnız ücretsiz intro sitelerinin hepsi ücretlidir onu bi düzeltirsek![]()
nezaman olur bilmem ama bekliyorumwalla dostum o konuda bir makale vs hazırlamam o kadar zor ki şuan için inanamazsın kendi videolarıma yetişemiyorum.. ancak öyle bir müsait zaman olursa aklımda..
Unfortunately all free rendering slots are busy right now. Try again later or purchase a package to produce your video immediately.
dostum 4k kanalını neden kapattın ?
Çok süper faydalı bir konu olmuş.Ben de son 1 aydır özgün çalışıyorum.Birkaç sorum olacak.
1.Bu seslendirme sitelerinin ücretli kısımları acaba daha kaliteli okuma yapıyor mu?Eğer ücretsiz seslendirmeye göre bariz fark varsa profesyonel görünmek açısından alınabilir.
2.Kanal açarken ilerde herhangi bir durumda videoları sahiplenmek adına gmaili kendi adımıza açmak mı mantıklı yoksa yabancı ülkelere hitap ediyorsak ( ki ben öyle yapıyorum) yabancı isim kullanarak gmail almak mı mantıklı?
yüklediğin videoyu silmişsin
Hayır gizlemiş.![]()
Eski kanal bu işe ilk başladığım günlerde spam denediğim bir kanalım ile birlikte aynı hesapta duruyordu. Bu nedenle çok geç olmadan o kanalı da sildim videoları da.. Bugün sıfır tertemiz bir gmail ve adsense aldım ha unutmadan bir de i7 lattop aldımYoluma artık ordan devam edeceğim..
Ancak bundan sonra forumda videolarımı ifşa etmeme kararı aldım.. Çünkü bazı arkadaşlara iyilik yaramıyor.
Yeni laptop hayırlı olsun, özgün kanalı ilk önce samimiyetine inanılan arkadaşlarla paylaşmak gerek, bir yardımlaşma ortamı kurmak gerek, ancak bu da zor hainler her yerde.
Başkasının özgün kanalını çekememek gibi bir şeref yoksunluğu nasıl bir duygudur acaba. Yada spamla çekmek, flaglamak...
Cidden merak ediyorum.Allah hidayet versin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.