Nasılsınız YTPara Ailesi! :D

grumpynub

Kayıtlı Üye
Neredeyse 1,5 yıldır forumda pek aktif değilim. Yeri geldi güldük eğlendik, yeri geldi dolandırıldık, yeri geldi paralar kazandık.. Bilgisayarı her açtığımda, metroya binip telefonu her aldığımda girdiğim ilk sekmeye yazdığım YTPara..

Forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum ama eskilerden kalan birileri var mı görmek için, hâl hatır sormak için bu konuyu açıyorum. :D

YT piyasası ne durumda? Kader ortaklarımız, büyüklerimiz yeni para kazanma yolları bulabildiler mi? :D

John-Travolta-GIF-Image-4.gif

edit: bu süre içerisinde üniversiteye başladım ve şu an 2. sınıftayım. :D hayat çabuk geçiyor

Son düzenleme:
yeri geldi dolandırıldık :D

Tebessüm ettirdin hocam :D

Değişen pek bir şey yok , spam bitkisel hayatta , ötenazi istiyor.

Neredeyse 1,5 yıldır forumda pek aktif değilim. Yeri geldi güldük eğlendik, yeri geldi dolandırıldık, yeri geldi paralar kazandık.. Bilgisayarı her açtığımda, metroya binip telefonu her aldığımda girdiğim ilk sekmeye yazdığım YTPara..

Forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum ama eskilerden kalan birileri var mı görmek için, hâl hatır sormak için bu konuyu açıyorum. :D

YT piyasası ne durumda? Kader ortaklarımız, büyüklerimiz yeni para kazanma yolları bulabildiler mi? :D

John-Travolta-GIF-Image-4.gif

edit: bu süre içerisinde üniversiteye başladım ve şu an 2. sınıftayım. :D hayat çabuk geçiyor
Hepimiz özgüncü olduk. Zor oluyor ama böyle daha iyi.
Bu süreç çok geliştiriyor bizi.
Kazancımız helal o yüzden ben memnunum şahsen.

aslında çok daha güzel farklı para kazanma yolları var. fakat spam gibi değil gerçekten elini taşın altına koymak gerekiyor. o yüzden gelişme ve öğrenmeye tam gaz devam.
yaşam boyu öğrenmeyi benimseyen insan aç kalmaz.

eski günlerden şimdi kadar spam açısından ne değişti ufak özetini geçeyim kardeşim, madem uzun zamandır yoksun;

- Örneğin 2015 yılında 2 kanal kapanınca "kanal kapanmaları başladı, aha benimde kanalda gitti. Spam bitti, biz öldük biz bittik!" denirdi herkez ama yine herkez para kazanırdı.

- Yıl oldu 2018 bırak 3-5 kazanmayı, kanalın para kazanma özelliğini açamaz olduk. Asıl spam şimdi bitti. Ha bu forum dahil halen spamdan para kazananlar illaki var ama örneğini verdiğim 2015 yılında nasıl insanlar taktik - içerik hakkında tek kelime etmezdi? şimdide aynı (vietnamlılar halen çok büyük vurgunlar yapıyor özellikle) hatta kafalarına silah dayasan kelime etmezler :D

sen geç kaldın 1.5 yıldır işler efsane dostum. lamborgini olmayan adamı foruma almıyoruz artık. ss koy yoksa banlarız.

hoş geldin dostum

işler aynı her zaman daha da zorlaşıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri