Ne bu tahammülsüzlük?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yklmzomer

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar, forumda ve YT işinde yeniyim. Forumdaki açılan konularda şu tarz mesajları görmeye başladım. '' Forum çöp oldu, bu ne kapatın üyelikleri vs. vs. ''

Benim anlamadığım burası bir forum, insanların sorular sorduğu, birbirlerine yardımcı olduğu bir mecra.

Adam soru sormuş, yeni üye olduğu görülünce bir tahammülsüzlük çıkıyor ortaya.

Bu forumun kurucuları dahil kimse anasının karnından YT işinde profesyonel olarak doğmadı. Sizin yaptığınız gibi size de tahammül edilmeseydi buralarda olamazdınız...

Karşınızdaki kişiyi aşağılamak, hor görmekten vazgeçin artık lütfen...

Görmekten sıkıldığınız veya okumak istemediğiniz bir durumda, laf atarak köstek olmak yerine hiç cevap yazmamanız daha mantıklı olur bence...

Kusura bakmayın ama, foruma gelir gelmez araştırmadan direk soru sorulmaya başlanıyor.Hergün aynı konuyu onlarca kez görmekten bıktık bundan doğal birşey yok.Ayrıca bunun tahammülsüzlükle alakası yok, tamamen yeni gelenlerin üşengeçliği.

Merhaba arkadaşlar, forumda ve YT işinde yeniyim. Forumdaki açılan konularda şu tarz mesajları görmeye başladım. '' Forum çöp oldu, bu ne kapatın üyelikleri vs. vs. ''

Benim anlamadığım burası bir forum, insanların sorular sorduğu, birbirlerine yardımcı olduğu bir mecra.

Bu forumun kurucuları dahil kimse anasının karnından YT işinde profesyonel olarak doğmadı. Sizin yaptığınız gibi size de tahammül edilmeseydi buralarda olamazdınız...

Görmekten sıkıldığınız veya okumak istemediğiniz bir durumda, laf atarak köstek olmak yerine hiç cevap yazmamanız daha mantıklı olur bence...

büyük ihtimal demin benim yazdığım yazıdan ötürü bu konu açıldı ve bir çöp konu daha.

yanlış anlama da forumu araştırmadan aynı konular sürekli açılıyor.bu yüzden aynı konuları görmek zorunda değiliz. arama butonu boşuna konmamış!
Niye aynı konular diyorum. çünkü o yollardan bizde geçtik o yüzden sizin yaşadığınız sorunu kesin yaşadığımız için forumda konusu vardır.

Kusura bakmayın ama, foruma gelir gelmez araştırmadan direk soru sorulmaya başlanıyor.Hergün aynı konuyu onlarca kez görmekten bıktık bundan doğal birşey yok.Ayrıca bunun tahammülsüzlükle alakası yok, tamamen yeni gelenlerin üşengeçliği.

Bundan sıkılıyor olabilirsiniz ama foruma bakıp göremediğim konular oluyor mesela, ya cevap vermezsiniz ya da dilerseniz doğru yere yönlendirirsiniz ki zaten bununla görevli insanlar var forumda...

Söylemek istediğim en azından boş yere söylenmek, soran kişinin hevesini veya gururunu kırmak yanlış.

Yukarıda yazdığım durumu yaşamadım ama yaşayanları görünce canım sıkıldı açıkcası.

asıl kızgınlık yapılan beleşçiliğe.. Herkes anında soru cevap almak istiyor. aylardır şu forumdayım YT işinde çok tecrübem var ama kimseye pm atıp bir tek soru sormadım. Demekki neymiş bütün bilgiler forumda varmış..
ee kardeşim bizim zamanımız kısıtlı. foruma arada girip güncelliği takip etmeye çalışıyoruz ama bu beleşçilik insanı forumdanda youtube'danda soğutuyor. Kimse enayi değil. bilmediğin bişey varsa önce ararsın sonra bulamassan kalkar soru sorarsın. O zaman kimse sana ters davranmaz merak etme.

İnsanlar birşeyler öğrenmek için foruma üye oluyor doğru hergün belirli sürelerini ayırıp forumu okuyorlar forumda sürekli aynı aynı konuları görmek insanlar için zaman kaybı arkadaşım,yeni üye olan arkadaşlar biraz okusalar forumu emin ol daha az konu açılacak ve forumda faydalı konular kalacak böylece kimseninde zamanından çalınmayacak.Tamam tabiki yardımlaşılır sorular sorulur ama aynı sorularda hergün konu açılıp sorulmaz yani.

Foruma girer girmez ''imdat,yardım edin,kafayı yiyeceğim '' vs. tarzı mesajla konu açanlar yardım beklemesin kimseden,forumda altın değerinde konular var,önce bir OKUYUN,eğer % olarak büyük bir kısmını anlıyorsanız-kafanızdaki soru işaretleri için ''makul ve mantıklı sorular ''sorabilirsiniz..Bizde elimizden geldiğince yardımcı oluruz elbette :)

asıl kızgınlık yapılan beleşçiliğe.. Herkes anında soru cevap almak istiyor. aylardır şu forumdayım YT işinde çok tecrübem var ama kimseye pm atıp bir tek soru sormadım. Demekki neymiş bütün bilgiler forumda varmış..
ee kardeşim bizim zamanımız kısıtlı. foruma arada girip güncelliği takip etmeye çalışıyoruz ama bu beleşçilik insanı forumdanda youtube'danda soğutuyor. Kimse enayi değil. bilmediğin bişey varsa önce ararsın sonra bulamassan kalkar soru sorarsın. O zaman kimse sana ters davranmaz merak etme.

Hocam araştırmama konusunda haklısınız. Ancak soran kişiyle boş yere münakaşaya giriliyor. Baktınız olan bir konuyu sormuş, kısaca araştır veya konunun linkini verebilirsiniz. Hiç birini yapmıyorsanız bırakın görevliler yönlendirsin. Terslemek bir sonuca ulaştırmayacak çünkü.

Belki münasebet ilerleyecek karşılıklı atışma olacak. İki taraf içinde geçerli bu durum.

Forumda bir düzensizlik var burası doğru ama birçok arkadaş arastırmadan direk
soru sorunca insanlar rahatsız oluyor.Diğer konu ise adam geliyor eski konuya yazı
yazıyor diyorlar niye konu hortlattın :D
Alt sakal,üst bıyık...

Senin yazdığın yazıyı görmedim ama kesinlikle yukarıda anlattığım gibisin.

Yukarıda anlattığın gibi değilim, kimseyi hor görüp aşağılamıyorum ki bizde bu yollardan geçtik ama böyle oturup boş konular açmadık, gerektiğinde sorunumuz ile ilgili eski konuları hortlattık ama aynı konuları tekrar tekrar açmadık..

Eski uyelerin bende dahil gecmis mesajlarina baktigimda simdi yeni konu acana direk dalan kisiler eskiden aynisini yapmis.Yanlis anlamayin bende dahil yeri geldiginde arastir diyorum biraz su konulari oku diyorum ama gecmiste bende ayni konulari acmisim aynisini yapmisim.Bu kadar bodozlama dalinmamali konulara ama yeni arkadaslarda bizim yani benim yaptigimi yapmamaya calissinlar..

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yukarıda anlattığın gibi değilim, kimseyi hor görüp aşağılamıyorum ki bizde bu yollardan geçtik ama böyle oturup boş konular açmadık, gerektiğinde sorunumuz ile ilgili eski konuları hortlattık ama aynı konuları tekrar tekrar açmadık..

Mesela açtığım konuya çöp demişsin. Ancak açtığım yer konu dışı, yani istediğin her şeyi yazabilirsin. Bugün nasıl bir gün geçirdiğimi yazsam bile okuyan okur okumayan okumaz.

Asıl anlatmak istediğim boş yere münakaşa girmek. Durduk yere konuya çöp konu diyince hem verilen cevap çöp hem de konu üst sıraya tekrar çıkıyor. Madem çöp olduğunu düşünüyorsunuz bırakın aşşağılarda kaybolsun konu.

:D ben de ilk üye olduğumda kaşarlandım. işin aslı şudur; forumun çöp olması kimsenin umrunda değil. bu sektöre yeni insanlar girmesi istenmiyor. sektör zaten şişti artık yt spamdan para kazanma imkansız gibi bişey oldu. nedeni bu işte ama kimse bukadar açık sözlü değil.

Hocam araştırmama konusunda haklısınız. Ancak soran kişiyle boş yere münakaşaya giriliyor. Baktınız olan bir konuyu sormuş, kısaca araştır veya konunun linkini verebilirsiniz. Hiç birini yapmıyorsanız bırakın görevliler yönlendirsin. Terslemek bir sonuca ulaştırmayacak çünkü.

Belki münasebet ilerleyecek karşılıklı atışma olacak. İki taraf içinde geçerli bu durum.
düşüncen doğru hocam.İnsanları kırmayı bende sevmem ancak bu durum o kadar çok oluyor ki bizde zaman kaybı yaşıyoruz boş yere onları okurken.. geçenlerde kazanç paylaşımı yaptım ve taktiklerimi yazdım. bir yığın pm aldım. Ama adamların çoğu "yt ye yeni başladım ben ne yapıcam" diye pm atıyor. Bende " forumu okuyun takıldığınız yerleri araştırın bulamassanız yardımcı olmaya çalışayım" dedim. verdikleri cevap " olsun sen genede anlat kendime bu işi öğreticek kanka arıyorum tel numaram xxxx"
bende en sonunda konuyu sildirdim faydalanıcak kişilerde faydalanamadı.
Emek çok saygı hak eden bişeydir. İnsan aylarca kendi verdiği emeğe küfür edilmiş gibi hissediyor.

tablo çok manidar.
https://www.google.com.tr/search?q=...hannel=sb&gfe_rd=cr&ei=W3mTU_nTKKeI8Qfkv4CIBQ

Son düzenleme:
:D ben de ilk üye olduğumda kaşarlandım. işin aslı şudur; forumun çöp olması kimsenin umrunda değil. bu sektöre yeni insanlar girmesi istenmiyor. sektör zaten şişti artık yt spamdan para kazanma imkansız gibi bişey oldu. nedeni bu işte ama kimse bukadar açık sözlü değil.

Açık sözlülüğün için tebrik ve teşekkür ediyorum :) :) :)

Bazı insanlar forumun soru cevap yeri olduğunu kavrayamıyor. Nedense adminlerde bu durumda bişey yapmıyorlar. İllaki yt ile ilgili bir konu olacakmış gibi aykırı konulara tepki gösteriyorlar. Eski sistem olsa keşke...

Mesela açtığım konuya çöp demişsin. Ancak açtığım yer konu dışı, yani istediğin her şeyi yazabilirsin. Bugün nasıl bir gün geçirdiğimi yazsam bile okuyan okur okumayan okumaz.

Asıl anlatmak istediğim boş yere münakaşa girmek. Durduk yere konuya çöp konu diyince hem verilen cevap çöp hem de konu üst sıraya tekrar çıkıyor. Madem çöp olduğunu düşünüyorsunuz bırakın aşşağılarda kaybolsun konu.

Ben senin konuyu açtığın yer ile ilgili yanlış yapmışsın demiyorum zaten, ama bir forum sitesinde birşey paylaşıyorsan diğer forum üyelerininde açtığın konu hakkındaki eleştirilerinede açık olmalısın ki bende burada eleştirimi açtığın konun çöp olduğunu yazarak ifade etmişim. Tamamı ile kendi öz eleştirimdir ve evet çöp ve tartışmaya girmenin bile anlamsız olduğu bir konudur. Yine benim fikrime göre eğer yeni üyeler para kazanmak istiyorsa önce forumu okumalı sonra soru sormalıdır böyle yapılmayınca günde aynı soruyu çok kez görmüş oluyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri