Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İndirim varmı varmı hocam 8 gb ram almayı düşünüyorum bende![]()
Ağustos 2014 Kataloğumuz (Resim Halinde): https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1522700371279064.1073741830.1521389244743510&type=1
PDF Halinde: http://www.neistersenonda.net/katalog.pdf
UC-LOGIC UCHA61S La Pazz HA61S A5 Grafik Tablet :: Ne İstersen Onda
@Incubushocam bu ürün için indirim çekiniz var mı?...fiyatı piyasaya göre iyi gerçekten...
50 lira indirim ayarlayabilirim; ancak fiyatı çok yakında değişebilir, bugün ya da yarın alacaksanız ayarlayabiliriz işlemi![]()
Hocam ultrabookların fiyatı niye o kadar pahalı 7 binliraya 8 gb ram laptop nasıl oluyor anlayamadım
Ultrabook dediğimiz hem tablet hem bilgisayar olabiliyor hocam sanıyorum onlardan bahsediyorsunuzdur. Anlaşmalı olduğumuz firmaya bazı ürünler diğer yerlerden pahalıya bazı yerlerde ucuza geliyor o yüzden fiyatlar öyledir yani eğer diğer yerlerde ucuzsa. Ama o ultrabook'un pahalı olma mantığı o hocam.
üstad yanlış anlama ama siteyi birazdaha inceledim ucuza çok güzel bilgisayarlarda var ama iyi bilgisayarların geneli çok pahalı i5,2ghz,8b ram gibi bilgisayarlar 4 bin ve üstü yani bilmiyorum bir irtibat kurun satıcılarla isterseniz yakın zamanda pc alıcam sizin siteden almak isterim fakat dediğim gibi bu fiyatlarla olacak iş değil neyse kolay gelsin bol kazançlar
Ben sürekli iletiyorum hocam aldığımız yorumları. Hatta geçen bir arkadaş da farklı bir model istemişti, sorduğumda pahalıya geldiğini onların iletti, tedarikçilerini bazı kollarda değiştirmeleri şart bence de. Bakalım ilerleyen dönemde belki belirli değişikliklere gidilir, şuan için sadece öneri verebilmek bizim yapabildiğimizTeşekkürler yorum için
![]()
evet o ürünü getirememiştiniz![]()
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam calısdıgınız sıstemde asıl kar eden calısdıgınız kısıler bırnevı sızı ref olarak kullanıyorlar
Doğrudur, yapacak bir şey yok hocam![]()
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] yokmu ucuz yollu pc bana acil lazım kırıldı benimki ekranindirim kuponu ,fakirlik kuponu ne varsa artık
![]()
Kardesim Skype'a bakar misin sana zahmet![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.