Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Genel bir sorunBende bir sorun yok. Yani genel bir sorun değil.
Genel bir sorun
Tamam kardeşim sen haklisin.
Tamam kardeşim sen haklisin.
Ayin 1 inden beri bu sorun var ve onlarca konu açıldı konusuldu.
Hafif düzelme olmuş olabilir ama hala tam duzelmedi.
değil diyene kadar kafanı kaldırda son 1 haftada forumda hangi konular açılmış neler yazılmış bir bak
Tamam kardesim sorun bizde ozaman tüm forumun kategorilerinde TBM ve to düşmüş ama sende düşmemiş sorun bizde ozaman. EyvallahBende hiç kötü olmadı. ne ayın birinde ne şimdi. O yüzden sorun genel değil diye ısrar ediyorum. Yani çalıştığınız kategorilerle ilgili bir şey olabilir.
ben özgün çalışıyorum. o sebeple beni etkilememiş olabilir.
Bende hiç kötü olmadı. ne ayın birinde ne şimdi. O yüzden sorun genel değil diye ısrar ediyorum. Yani çalıştığınız kategorilerle ilgili bir şey olabilir.
Forumda en özgün çalışanlardan biriyim. Çalıştığım kategori de şimdiye kadar yüklü miktarda ödeme aldığım kategoriler. Arkadsların dediği genel bir sorun bu zaten sayısız konu acıldı simdye kadar. Ben bu durumun bu kadar uzamasının sebebi ne olabilr ne tahmn yürütülebilr diye acmıstım konuyuBende hiç kötü olmadı. ne ayın birinde ne şimdi. O yüzden sorun genel değil diye ısrar ediyorum. Yani çalıştığınız kategorilerle ilgili bir şey olabilir.
Bugün sanki bende biraz artış var.Yavaş yavaş düzelmeye başlıyor mu ne.
Yabancı için bilemem de Türkçe çalışanlar için genel sorun arkadaşlar. Biri de çıkıp bende sorun yok demesin valla sinir oluyorum. İstisnalar kaideyi bozmaz şunu öğrenin artık.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.