Ne Olacak bu TO-TBM-BGBG nin hali?

• Kullanıcı yunus27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

yunus27

Yasaklanmış
Arkdaslar günlerdir aynı sekilde devam ediyor malum sorunlar. Ne zaman düzelecek cok merak ediyorum böyle devam ederse ödeme eşiğini bile geçemiycez.

Adsense ne zaman isterse o zaman düzelcek.Beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok.

Bende bir sorun yok. Yani genel bir sorun değil.

1 haftayı geçti dedim bugün bir ihtimal düzelir dünden daha beter düştü bu ay anlam veremedim nedense

Tamam kardeşim sen haklisin.

Ayin 1 inden beri bu sorun var ve onlarca konu açıldı konusuldu.

Hafif düzelme olmuş olabilir ama hala tam duzelmedi.

Bende hiç kötü olmadı. ne ayın birinde ne şimdi. O yüzden sorun genel değil diye ısrar ediyorum. Yani çalıştığınız kategorilerle ilgili bir şey olabilir.
ben özgün çalışıyorum. o sebeple beni etkilememiş olabilir.

değil diyene kadar kafanı kaldırda son 1 haftada forumda hangi konular açılmış neler yazılmış bir bak

bakıyorum sen merak etme. isterse forumun ilk açıldığı dakikadan itibaren yazılan binlerce postu okusam da fikrim değişmeyecek.

sorun genel olsa herkesi etkilerdi. belli bir kısmı etkileyen şeye genel denmez.

Bende hiç kötü olmadı. ne ayın birinde ne şimdi. O yüzden sorun genel değil diye ısrar ediyorum. Yani çalıştığınız kategorilerle ilgili bir şey olabilir.
Tamam kardesim sorun bizde ozaman tüm forumun kategorilerinde TBM ve to düşmüş ama sende düşmemiş sorun bizde ozaman. Eyvallah

Kardeşim benimde 2 tane özgün kanalım var farklı adsensede 2sindede durum aynı %6-7 deki TO %3-4 lere kdr düştü..

Sorun GENEL.

Sorun sizde falan değil bu ay başından beri genel bir problem var reklam verenler de azalma olabilir, bazı ülkeler de kendilerini geri çekmiş olabilir, tatil döneminin etkisi olabilir. Kendimden örnek vereyim bu ay başında kanallarım da eksilme olmamasına rağmen sayfa to yüzde 60 oranında keskin bir düşüş yaptı günlük 350 400 tl ortalamasıyla giden ben dört beş gündür 120 130 tl anca kazanıyorum. Buna çözüm yok söylediğim gibi adsense ve reklamveren arasında olan ilişkinin neticesinin yansıması. Kendimce getirdiğim tek çözüm ise 30 40 daha kanal piyasaya sürüp sürümden kazanmak olsa gerek. Ama adsense ve reklamverenler geçtiğimiz aya tekrar dönerse bu kadar kanalla 1000 tl nin üzerine çıkarım o zaman da başka problem başlar

Forumda en özgün çalışanlardan biriyim. Çalıştığım kategori de şimdiye kadar yüklü miktarda ödeme aldığım kategoriler. Arkadsların dediği genel bir sorun bu zaten sayısız konu acıldı simdye kadar. Ben bu durumun bu kadar uzamasının sebebi ne olabilr ne tahmn yürütülebilr diye acmıstım konuyu

Bugün sanki bende biraz artış var.Yavaş yavaş düzelmeye başlıyor mu ne.

Yabancı için bilemem de Türkçe çalışanlar için genel sorun arkadaşlar. Biri de çıkıp bende sorun yok demesin valla sinir oluyorum. İstisnalar kaideyi bozmaz şunu öğrenin artık.
Hayır amacınız nedir, içeriğiniz nedir izlenmeniz nedir. """Bende sorun yok""" demek neyin nesidir. Günlük 100k izlenim alıyorum bgbg yarı yarıya düştü. Yazmak istemiyorum şimdi her detayı. Gelip bir şey yok diyorlar bu kadar konunun, mesajın, mağduriyetin üstüne sinir oluyorum. Hayır detay versen neyse için yanmaz.

Edit: Birazdan yabancı ve türkçe kanallarımın analytic kısmının grafiğini atacağım bgbg olarak varın siz kıyaslayın

Görüldüğü üzere yabancı içerikte ay başı bir düşüş var ve normal olarak yükseliş başlamış ama Türkçe içerik aynen devam etmiş. Yani o beklenen yükseliş gerçekleşmemiş. Şimdi bana sorun yok demeyin

18ac9bbb83f32f753eeb91e32e7f8d42.png

Son düzenleme:
Yabancı çalışıyorum aynı sorun bende de oldu. Genel bir adsense ve reklamveren problemi var.

Yabancı için bilemem de Türkçe çalışanlar için genel sorun arkadaşlar. Biri de çıkıp bende sorun yok demesin valla sinir oluyorum. İstisnalar kaideyi bozmaz şunu öğrenin artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri