Ne Olursa Olsun Pes Etmeyin!

bırakmayacaksın zaten 1 yıl oku bırak babana daha çok zarar verirsin yazdıklarınla söylemlerin birbirini tutmuyor bir bölüm seçiceksin sevsende sevmesende katlanacaksın ailen için baban mühendis oğlum yada sağlıkcı deyincede gururlanır tıp kazansan keşke ama 4 senedir olmuyorsa daha zorlayıp ailene yük olma zaten başarılı biriymişsin 50.000 girmekde zor o puanla çok iyi bölümlere gidebilirsin

Sende çok haklısın hocam ama ben tüm planımı yapmıştım LYS vurdu geçti resmen böyle beklemiyordum :( başka bölüm okusam dediğin gibi aileme daha çok yük olurum bırakırsam sonuçta meslek ömürlüktür zamanı geçince bir daha dönüşü olmaz insanın.Alternatif diş hekimliği düşündüm ama oda olmayacak :(

Sen babanı değil kendini düşünüyorsun bence.. Babasını düşünen tıp tıp demez ne gelirse onu okur... Kendimii ailemi kurtarayım yeter der.. Sen zengin çocuğu gibi 3 yıl hazırlan bir 4. seneye daha adım at ohoo.. Birde başka bölüm oku diyenlere inanın okusan bırakırım boşa okurum diyorsan.. Senin aklından bir zorun var yada 2 yılda bu kadar zeki olmana rağmen para kazanamamanda ayrı bir çelişki..
Ben babam rahatsızlandı diye üniversiteye hazırlanmayı bırakıp işin başına geçmiştim eve ekmek lazım diye..

Kardeşim inş istediğin şey olur.Okumak yazında belli olduğu gibi çok önemli.Onun için diyorum youtube işi yapan arkadaşlara özellikle ygs lys hazırlanan arkadaşlar youtube çalışırsınız 2 yılda 100k para aldınız diyelim sizin hayatınızda o kadar önemli şeyler yapmaz.
Ders ise o sene belki çalışacağınız ders sizin mesleğiniz olucak ve 30 35 sene o mesleği yapıcaksınız ve o 1-2 senede 30 35 senelik mesleği belirliyeceksiniz.O yüzden youtube ders önemli değildir ne kadar kazanırsan kazan.

Ben ünü okuyorum bu sene bahar döneminde 4 tane dersim vardı mayıs 11 beri çalıştım.Büte v.s kaldık ama girdiğim dersler ii geçti büyük ihtimal okuduğum bankacılık bölümünden mezun olucam.Mezun olmam youtube daha önemli.40 gün çalıştım mezun olucam yine devam edicem youtube dersi öncelik yapın youtube devam edersiniz.

Sen babanı değil kendini düşünüyorsun bence.. Babasını düşünen tıp tıp demez ne gelirse onu okur... Kendimii ailemi kurtarayım yeter der.. Sen zengin çocuğu gibi 3 yıl hazırlan bir 4. seneye daha adım at ohoo.. Birde başka bölüm oku diyenlere inanın okusan bırakırım boşa okurum diyorsan.. Senin aklından bir zorun var yada 2 yılda bu kadar zeki olmana rağmen para kazanamamanda ayrı bir çelişki..
Ben babam rahatsızlandı diye üniversiteye hazırlanmayı bırakıp işin başına geçmiştim eve ekmek lazım diye..

Bu yıl hem çalışıp hem sınava hazırlanacağım eve destek olmak için hocam.

Bu yıl hem çalışıp hem sınava hazırlanacağım eve destek olmak için hocam.

Kendini tıp için çok şartlamışssın, yapamayacak biri değilsin fakat yeterli ders çalışmıyorsun burda 3k post kastıgına göre. Burdaki hesapları kapat. hatta blgisayarı kapat son bi kere daha hazırlan. Ama şunu unutma tıp 6 sene. 6 sene boyunda eve yardımcı olamayacaksın.

Kendini tıp için çok şartlamışssın, yapamayacak biri değilsin fakat yeterli ders çalışmıyorsun burda 3k post kastıgına göre. Burdaki hesapları kapat. hatta blgisayarı kapat son bi kere daha hazırlan. Ama şunu unutma tıp 6 sene. 6 sene boyunda eve yardımcı olamayacaksın.

Haklısın hocam sınav geçsin zaten bu hesabı sildireceğim sırf işte çalışma akşamda ders.

Ek olarak aileni okadar bu durumdan kurtarmayı düşünüyordun çok rahat bir memurluğa gidebilirdin kpss ile, ama sen işi hala zora sokup seneye kazansan bile 6 sene daha para yardımı yapamayacaksın

---------- Spam Engelliyici 20:07 ---------- Önceki Mesaj 20:06 ----------

Haklısın hocam sınav geçsin zaten bu hesabı sildireceğim sırf işte çalışma akşamda ders.

Daha önce bir yerde çalıştınmı işe falan girdinmi hiç ?

Ek olarak aileni okadar bu durumdan kurtarmayı düşünüyordun çok rahat bir memurluğa gidebilirdin kpss ile, ama sen işi hala zora sokup seneye kazansan bile 6 sene daha para yardımı yapamayacaksın

---------- Spam Engelliyici 20:07 ---------- Önceki Mesaj 20:06 ----------

Daha önce bir yerde çalıştınmı işe falan girdinmi hiç ?

Yok hocam çalışmadım markette çalışmayı düşünüyorum.

Başlığındada dediğin gibi "Asla Pes Etme" hocam ne olursa olsun .. azmin sonu selamettir,hiç bir şey kurtulamaz ^^

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri