Ne oluyor :D Ne yaptımda oldu

• Kullanıcı php_bot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

php_bot

Kayıtlı Üye
Hergün 5-10 video attığım 4 kanalım var. Ama bugun garip bişi var. youtubede bulamadım değerler anlık olmadığı için sanırım videolardan biri uçtu
700r8TW.png

301 izlenmede kalan bı vıdeon olacak o vıdeo patlamıs durumda suan bol kazanc :)

Aynen bendede ALLAHA Şükür Tıklanmalar'da patlama var inşaALLAH Herkesinki bu şekilde devam eder .

301+ olanda yok :D 7k üstü olanda yok muhtemelen bu 7 k olandır yarın sabah bakınca 200k olacak :D ama para aynı

301+ olmucak 301 de sabit kalmıs bır ya da bır kac vıdeon olması lazım tekrar kontrol eder mısın :)

Bugün ilginç gerçekten, bende daha yeniyim, 2-3. gün felan, dün 110 görüntülenme vardı, bugün şuan 1.630 görüntülenmede. Yalnız tık gelmedi bana, 1 tık geldi o kadar. Bu da ayrı bir durum. :S

Bol kazançlar hocam devamı gelir inşallah :)

Başıma budamı gelecekti :D Nasıl dicen ben onu başka yerden yürüttüm diye
Hello,

I am contacting you on behalf ABC News Good Morning America. We saw your video of xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. We'd like to share the video with our viewers for a piece tomorrow morning.

We would like to request permission (for free) to show this video on Good Morning America and across our ABC News shows and platforms seen worldwide in all media, in perpetuity.

Please let us know if you shot the video and/or are authorized to distribute the footage and if we may have permission to air this in our programming. Additionally, please confirm that the video was recorded as it actually happened, and was not staged or altered. Also, please let us know what screen credit requirements, if any, should accompany the footage.

You can reach me and my colleagues by e-mailing me directly at [email protected]

Thanks in advance,
Joshua

Tebrikler, güzel bir video yakalamışşsın. Darısı bize inşallah :)

Başıma budamı gelecekti :D Nasıl dicen ben onu başka yerden yürüttüm diye

Onlara gerçeği söylemen lazım yapacak birşey yok. TV de yayınlanırsa ve senin adın ortaya çıkarsa ülke çapında düşman bile olabilirsin :D Orjinal video linkini atıp ordan izin almasını iste istersen.

uçsun ne güzel işte böyle yanlışlıklar iyidir girdiğin etiket,başlık,açıklama reklam tıkı yani belkide reklamın daha iyi gelir getirecek raklma oldu sende kazandın

hayırlısı işte bol kazaçlatr turnayı gözünden vurmuşsun :)

haber videosu muydu bu?

hocam kac tıkla bıttı gun acaba :D

dün benimkide uçmuş anlaşılan türkçe uçmuş 3 bin küsür tıka 54 dolar anca gelmiş

nvz9f.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri