Ne onedio, ne wmaraci benim domain hepsinden iyi hacı

100 K mı ? Bişi değilmiş iban verin hemen alım... :D hayırlı satışlar

100k bölümünü ciddiye almıyorm tabiki onun dışında değerler iyi ancak değerler ne işe yarar? hitin var mı? para kazanıyomusun? googlede üst sıralarda çıkıyo mu? bu önemli :) yoksa o değerler maksimum olsa en fazla link tanıtım yazısı sattırır sana :) tabi onun içinde özgün saglam içerikli bir site yapman lazım..

Kısacası o değerler çok olunca site çok değerli olmuş olmuyor

Sağol hocam

Yunanistan nokta com 44 bin dolara satılmışsa
Benim domain ucuza gidiyor :)

Değerler ortada bi onedio bi wmaracını almaya kalksanız kaca alabilirdiniz bide böyle düşünün

Sağol hocam

Yunanistan nokta com 44 bin dolara satılmışsa
Benim domain ucuza gidiyor :)

Değerler ortada bi onedio bi wmaracını almaya kalksanız kaca alabilirdiniz bide böyle düşünün

anlamıyosun olayı :D onedionun günlük en az 200k hiti var sende varmı o hit? Allah'ım ya :D

100k bölümünü ciddiye almıyorm tabiki onun dışında değerler iyi ancak değerler ne işe yarar? hitin var mı? para kazanıyomusun? googlede üst sıralarda çıkıyo mu? bu önemli :) yoksa o değerler maksimum olsa en fazla link tanıtım yazısı sattırır sana :) tabi onun içinde özgün saglam içerikli bir site yapman lazım..

Kısacası o değerler çok olunca site çok değerli olmuş olmuyor

Google da üst sıralara cıkmak için böyle değerler lazım zaten

Link + tanıtım yazısı +adsense ayda 10 k götürsen
10 ayda çıkarır kendini

100K dediysek pazarlık sünnettir :)

Google da üst sıralara cıkmak için böyle değerler lazım zaten

Link + tanıtım yazısı +adsense ayda 10 k götürsen
10 ayda çıkarır kendini

100K dediysek pazarlık sünnettir :)

domain sende ayda ne kadar götürüyosun şuan :D:D boş konuşuyosun ya

[MENTION=16097]serdar38[/MENTION]; Son oluruyla beraber domain adını pmle gönderirmisiniz

Son düzenleme:
Bu arada domain ingilizcedir
Site ingilizce olur tabiki
İngilizce adsense güzel kazandırır sizde bilirsiniz
Onedio , wmaraci ndan farkı içerik
Güzel içerikle adsense+link+tanıtım yazısı iyi para kazanılır

---------- Spam Engelliyici 00:37 ---------- Önceki Mesaj 00:30 ----------

ayda 10kl ık link tanıtım yazısı alınca çöp olur o site

İyide adsensedende kazanılır yazmışım

Adam Yunanistan . kom u alırken 44 bin dolara
Domainin 200k hiti mi vardı? Google üst sıralardamıydı?
Sonuçta domainden bahsediyoruz , site satısından değil

Siz beni anlamadınızya ben ona yanıyorum :D

---------- Spam Engelliyici 00:47 ---------- Önceki Mesaj 00:43 ----------

atsana domaini merak ettim

Herşey bir merakla başladı :D

Adam Yunanistan . kom u alırken 44 bin dolara
Domainin 200k hiti mi vardı? Google üst sıralardamıydı?
Sonuçta domainden bahsediyoruz , site satısından değil

Siz beni anlamadınızya ben ona yanıyorum :D

Domain değeri kelimeye göre belirlenir senin verdiğin değerlere göre değil. yunanistan. com jenerik ve koskoca bir ülkenin direk adı ve com domaini 44 bin dolara ucuza bile gitmiş :)

araba.com oyun.com alacaksın mesela bu domainlerin mozrank ve domain authority değeri 0 olsa para etmeyecek mi kötü domain mi anlamına gelecek :D

Son düzenleme:
arkadaşım şakamısın sen ya :D Domain değeri kelimeye göre belirlenir senin verdiğin değerlere göre değil. yunanistan. com jenerik ve koskoca bir ülkenin direk adı ve com domaini 44 bin dolara ucuza bile gitmiş :)

araba.com oyun.com alacaksın mesela bu domainlerin mozrank ve domain authority değeri 0 olsa para etmeyecek mi kötü domain mi anlamına gelecek :D saçma sapan konuşuyosun ya

Yunanistan.xyz de bende ama jenerik.menerik alan yok:D
Bende diyorum domain jenerik doye adam almıs
Bizde domain jenerik degil ama değerleri yüksek :D

şimdi konuyu sondan okuyan domain xyz zannedecek:)

Domain com uzantılıdır

Galiba site açıp ayda 5-10 k ben kazanayım bari 1-2 sene sonra siteyi 150K ya satarım :D

Pm attım bilmeyen arkadaşlar içni burayada yazayım böyle domainler görüpte boşu boşuna para verip yatırım yapmasın

- Adsense için hit lazım hit alman içinde özgün içerik girmen lazım site ingilizce oldugu içinde ingilizce özgün makaleler şart hit almak için. oda yetmeyebilir seo şart. Bu değerler seoyla alalı değildir mozrank uzun zamandır güncellenmiyor. Domaine detaylı bakmadım ama daha önce düştüyse backlinkler sıfırlandıysa, sıfır domainden farkı yok seo açısından yani adsense işi biraz zor haber sitesi moda sağlık teknoloji ile ilgili olsa hit alırsın ama şaraba ne hit aldıracaksın

- Link ve tanıtım yazısı satman için alexayı düşürmen lazım, alexa no data şuan, onun dışında özgün içerik girmelsin sürekli, boş içeriği olmayan bir siteden mozrank 10000 da olsa kimse tanıtım link almaz, içeriğe bakar herkes güncelliğe bakar. Eğer alexayı düşürdünüz ve güncel özgün içerikte giriyorsunuz 3 4 ay sonra link ve tanıtım yazısı satmaya başlayabilirsiniz. Ancak site yabancı olduğu için yabancı wm forumlarında satabilirsiniz türk wm forumlarında yabancı site kasan bir elin parmağını geçmez

Bunun dışında link en fazla 10 tane satabilirsiniz daha fazlası spama sokar. Tanıtım yazısıda içeriğe göre günlük 3 içerik için 1 tanıtım yazısı uygundur daha fazlası da spama sokar. yani 3 özgün içerik günlük 1 tanıtım yazısı alabilirsiniz gibi. 6 özgün içerik 2 tanıtım yazısı bu şekilde bir oran sağlıklı olur. Ama linkve tanıtımdan aylık 10 bin lira hayal..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri