Ne varsa oyunda var

merkezi haber

Yasaklanmış
selam arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum ve belki bizlere saçma sapan gözüken oyunlar izlenme rekorları kırıyor 1 video koyuyorlar abone sayısı 100 falan yarım satta bin izlemeye gelen kişiler var ve bir yerden çok güzel bir kaynak buldum ve şimdi bir oyun kanalı açtım eger telif yeme veya herhangi bir sorunla karşılaşmazsam sizlere bu kaynkları verip sizlerinde faydalanmasını saglamak istiyorum bakalım nasıl olacak

Kanal kaldırılmıştır.YtKoRaY

henüz video yok şimdi başlıyorum sizi bilgilendiririm

Bencede oyun iyi. Bende girecektim fakat kendim çekemem zaman yok. yt denden yüklemek istemiyorum. farklı kaynaklar olursa iyi olur

ama hala oyunları çekebileceğim adam akıllı bir program bulamadım.

1. ya programlar oyunu görmüyor
2. yada çektiği oyunun 1 dakikası en az 5gb oluyor.

oyunlar twitch de daha çok izleniyor ve kazandırıyor diye biliyorum bi ara uğraştım da kanalı bi türlü ayarlayamayınca bıraktım

[MENTION=4632]merkezi haber[/MENTION] kanalı kaldır kardeş

Yeni forum kurallarına göre kanal linki paylaşılabilir her türlü sorumluluk kanal sahibine aittir.

---------- Mesaj saat 23:09:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:07:53 civarında gönderildi. ----------

milliors action güzel hocam

deniyorum ama boyutu acayip büyük birde üst tarafta programın logosu çıkıyor.

Yeni forum kurallarına göre kanal linki paylaşılabilir her türlü sorumluluk kanal sahibine aittir.

---------- Mesaj saat 23:09:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:07:53 civarında gönderildi. ----------

boyu genel olarak tum programlarda aynı, logo cıkmazda fps gostergesi cıkar oda sadece cekerken, videoda gözukmez.

hocam o fps göstergesi video edit programıyla halledersin onu, boyutuda format deiştir azalıyor .mp4'se .flv yap ama ne kadar azaldığı göreceli değişiyor

Video çekerken üstteki gözüken şey videoda çıkıyor birde üst tarafın ortasında sitesi logosu var. full sürüm değil serialleri kabul etmiyor ondanmı acaba ?

ondandır hocam

---------- Mesaj saat 01:45:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:44:45 civarında gönderildi. ----------

yarım saat battlefield 4 çektim full hd 500mb boyutu

bandicamla 23 saniyelik video 73 mb boyut verdi, sizinki nasıl yarım saatte 500 mb oldu :S

konu hortladı gibi oldu ama-oyun kanalıma yeni bir oyun eklemek istiyorum,tavsiye edeceğiniz çok izlenecek hangi oyunlar var?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri