r10 olabilir hocam. profil resminiz hiç yabancı gelmedi bana. ondan sordum.
Olabilir hocam hayirli geceler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
r10 olabilir hocam. profil resminiz hiç yabancı gelmedi bana. ondan sordum.
Olabilir hocam hayirli geceler![]()
Hey allahım yarabbim 17 yaşındasın arkadaşının yanına gideceksin 1 ay süren var ve 5000 TL lazım öyle mi ??
Sana bir abi tavsiyesi arkadaşına selamlarımı ilet bu saçma düşünceyi de kafandan çıkar tatilini yap kendini derslere var gidipte millet için 5000 TL harcama kaldı ki o yazdığın miktarı bir arada görmemişsindir diye düşünüyorum ki 1 ay da 5000 TL yi şıp diye internette bulurum düşüncesine girmişsin.
Büyük ihtimalle bir kız var onun yanına gideceksin ya da onunla tatile gideceksin ki 5000 TL lazım.
Bırak böyle şeyleri yaşının gerektirdiği gibi yaşa arkadaş markadaş bunlar boş şeyler.
Bir gencin hayalleriyle ne de güzel dalga geçip paçavra gibi kenara atıyosunuz öyle
Bu ülkede 1300 tl maaşla ailesini idare eden insanlar da var 260 bin Euro maaş alan da var. birinine göre 5000 tl asla ulaşılamayacak bir para iken birine göre de çerez parası bile değil. gerçek ama durum bu malesef.
Ne saçmalıyorsun sen ???
Ne hayalinden bahsediyorsun ??
Hayal böyle olmaz. Herkesin belli yaşlarda yapabileceği şeyler vardır. Yapamayacağı bir şeyi sanki yapabilecekmiş gibi muamele yapıp hadi aslanım yaparsın git şunu yap bunu yap diyerek asıl en büyük kötülüğü siz yapıyorsunuz onlara.
Sizi dinleyip o 5000 TL için bir umutla vaktini zamanını harcasa sonunda da o parayı bulamasa yaşayacağı hayal kırıklığı daha mı az olacak sanıyorsun ??
En azından işin başında böyle bir şeyin imkansız olduğunu idrak ederse düşünürse galiba ben bu parayı bulamam deyip daha gerçekçi plan yaparsa o zaman hayal kırıklığı yaşamaz.
Çok biliyorsun dimi '' gencin hayallerini paçavra gibi kenara atıyorsun '' diyerek. Çıkar ver o zaman o parayı gencin hayallerini çok düşünüyorsan. Verebiliyormusun veremiyorsun. O zaman boş boş konuşupta gazlamayın çocuğu burda şunu yap bunu yap diyerek.
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş...
Bu yazidan cikarmamiz gereken ders nedir?Konuyla ne alakasi varki bunun
GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben ne yazmışım ilk mesajımda? Hayallerin suya düşebilir sakın üzülme kendini hazırla demişim. Ama gidipte bi gence ters cevap vermek doğru değil.
Tabi ben doğruyu yanlışı sizden iyi bilecek yaşta değilim yazdığım mesajlarda kırıcı, yanlış bir tutum sergilediysem özür dilerim. Ama yazınızı okuyunca filmlerdeki kötü kalpli, agresif baba rollerindeki oyuncular aklıma geldi.
Desteklemediğiniz görüşlere saçma demeye, kızmaya devam edin. Tekrardan özürdilerim iyi geceler
Ne saçmalıyorsun sen ???
Ne hayalinden bahsediyorsun ??
Hayal böyle olmaz. Herkesin belli yaşlarda yapabileceği şeyler vardır. Yapamayacağı bir şeyi sanki yapabilecekmiş gibi muamele yapıp hadi aslanım yaparsın git şunu yap bunu yap diyerek asıl en büyük kötülüğü siz yapıyorsunuz onlara.
Sizi dinleyip o 5000 TL için bir umutla vaktini zamanını harcasa sonunda da o parayı bulamasa yaşayacağı hayal kırıklığı daha mı az olacak sanıyorsun ??
En azından işin başında böyle bir şeyin imkansız olduğunu idrak ederse düşünürse galiba ben bu parayı bulamam deyip daha gerçekçi plan yaparsa o zaman hayal kırıklığı yaşamaz.
Çok biliyorsun dimi '' gencin hayallerini paçavra gibi kenara atıyorsun '' diyerek. Çıkar ver o zaman o parayı gencin hayallerini çok düşünüyorsan. Verebiliyormusun veremiyorsun. O zaman boş boş konuşupta gazlamayın çocuğu burda şunu yap bunu yap diyerek.
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş...
Ya biraksana hocam herseye muhalefet yapiyonuz suriyelilerle ne alakasi var.gunluk 100tl aylik 3k para yapar kim kime aylik 3k para veriyomus? Turkiyenin %kaci 2knin uzerinde maas aliyo? Sen burda ytden kazandigin parayla rahat rahat konusuyon reelde kim sana 2knin uzerinde maas vercekmis veren insanda emin ol canini cikarir(memur degilsen) kac gun dayanabilirsin acaba o işe(istisnalar haric bu dedigimde)Suriyeli ler olmasa bugün ki Türkiye de emin ol o parayı kazanırsınız ama devletimiz sağolsun....!
Ya biraksana hocam herseye muhalefet yapiyonuz suriyelilerle ne alakasi var.gunluk 100tl aylik 3k para yapar kim kime aylik 3k para veriyomus? Turkiyenin %kaci 2knin uzerinde maas aliyo? Sen burda ytden kazandigin parayla rahat rahat konusuyon reelde kim sana 2knin uzerinde maas vercekmis veren insanda emin ol canini cikarir(memur degilsen) kac gun dayanabilirsin acaba o işe(istisnalar haric bu dedigimde)
GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben önceden yaz tatilinde 3 k aldım işten şuan asgarî ücret bile alamoyosun 1000 tl veriyor 3 k verirken 2 günde tatili var 2 günde pazarda çalış 5 k ya yakın para sen bence hayatı boyunca 90 tl verip geçemeyeceği köprüye "ulan ne köprü yaptilar be helal olsun"" diyenlerin izinden gitme sana dost tavsiyesi![]()
Ben önceden yaz tatilinde 3 k aldım işten şuan asgarî ücret bile alamoyosun 1000 tl veriyor 3 k verirken 2 günde tatili var 2 günde pazarda çalış 5 k ya yakın para sen bence hayatı boyunca 90 tl verip geçemeyeceği köprüye "ulan ne köprü yaptilar be helal olsun"" diyenlerin izinden gitme sana dost tavsiyesi
---------- Spam Engelliyici 01:38 ---------- Önceki Mesaj 01:37 ----------
Son olarak pc basindaysan bak benim postlarima herşeye muhalefet mi oluyorum
Hocam hesabınız mı çalındı diye şüphelenmeye başladım. Daha önce savunduğunuz kişileri şimdi baltalıyorsunuz acaba ironi yapmak iğnelemek için mi yoksa ciddi misiniz :S
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.