selam arkadaşlar şu kanal kapanma olayından gına geldi artık bilgisayarı değiştirmekten başka çarem yok gibi gözüküyor şu ana kadar denediklerim:
-mozilladan private window ile giriyorum
-chrome kullanmıyorum
-gmail,yandex,hotmail tabanlı her mail adresini denedim
-gerçek telefon,k7,twilio dahil her sms sitesini deneyerek onayladım
-anonymousx ve daha bir çok vpn kullanarak hesap açtım
-her hesapta mac ve ip adresi değiştirdim
ama ne yaparsam yapayım bomboş para kazanması aktif olmayan kanalım 30 dakikadan fazla dayanmıyor hesabınızda unusual activities tespit ettik deyip telefon numarası istiyor ve hesabım askıya alınıyor.
Bugün artık son çare internet cafeden başka bir bilgisayarla hesap açmayı deneyeceğim ama her video yükleme için cafeye gidemem ya o cafeden açtığım hesaba bu bilgisayardan girince o hesap da banlanırsa diye düşünmeden edemiyorum. Sizce çözüm yolum ne olmalı bir akıl verin gerçekten yapabileceğim daha ne kalmış olabilir bilemiyorum.
teşekkürler.
not: bu arada ben hayatımda 2 kanaldan fazla aynı anda kanal açmamış, her kanala 100den fazla video yüklememiş insanım nasıl oldu da böyle bir ban yedim youtubedan anlamıyorum.
-mozilladan private window ile giriyorum
-chrome kullanmıyorum
-gmail,yandex,hotmail tabanlı her mail adresini denedim
-gerçek telefon,k7,twilio dahil her sms sitesini deneyerek onayladım
-anonymousx ve daha bir çok vpn kullanarak hesap açtım
-her hesapta mac ve ip adresi değiştirdim
ama ne yaparsam yapayım bomboş para kazanması aktif olmayan kanalım 30 dakikadan fazla dayanmıyor hesabınızda unusual activities tespit ettik deyip telefon numarası istiyor ve hesabım askıya alınıyor.
Bugün artık son çare internet cafeden başka bir bilgisayarla hesap açmayı deneyeceğim ama her video yükleme için cafeye gidemem ya o cafeden açtığım hesaba bu bilgisayardan girince o hesap da banlanırsa diye düşünmeden edemiyorum. Sizce çözüm yolum ne olmalı bir akıl verin gerçekten yapabileceğim daha ne kalmış olabilir bilemiyorum.
teşekkürler.
not: bu arada ben hayatımda 2 kanaldan fazla aynı anda kanal açmamış, her kanala 100den fazla video yüklememiş insanım nasıl oldu da böyle bir ban yedim youtubedan anlamıyorum.