ne yaparsam yapayım kapanıp duruyor

• Kullanıcı aliozgenc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

aliozgenc

Kayıtlı Üye
selam arkadaşlar şu kanal kapanma olayından gına geldi artık bilgisayarı değiştirmekten başka çarem yok gibi gözüküyor şu ana kadar denediklerim:
-mozilladan private window ile giriyorum
-chrome kullanmıyorum
-gmail,yandex,hotmail tabanlı her mail adresini denedim
-gerçek telefon,k7,twilio dahil her sms sitesini deneyerek onayladım
-anonymousx ve daha bir çok vpn kullanarak hesap açtım
-her hesapta mac ve ip adresi değiştirdim
ama ne yaparsam yapayım bomboş para kazanması aktif olmayan kanalım 30 dakikadan fazla dayanmıyor hesabınızda unusual activities tespit ettik deyip telefon numarası istiyor ve hesabım askıya alınıyor.
Bugün artık son çare internet cafeden başka bir bilgisayarla hesap açmayı deneyeceğim ama her video yükleme için cafeye gidemem ya o cafeden açtığım hesaba bu bilgisayardan girince o hesap da banlanırsa diye düşünmeden edemiyorum. Sizce çözüm yolum ne olmalı bir akıl verin gerçekten yapabileceğim daha ne kalmış olabilir bilemiyorum.
teşekkürler.
not: bu arada ben hayatımda 2 kanaldan fazla aynı anda kanal açmamış, her kanala 100den fazla video yüklememiş insanım nasıl oldu da böyle bir ban yedim youtubedan anlamıyorum.

Cafeden Açtığın Hesaba Kendi Bilgisayarından Girince Problem Olmuyor.

Hesap Oluşturmak Derken Gmail Hesabını Açıp Bırakma Kanallarınıda Oluştur

1 Gmail Aç o Gmailide 4-5 Tane Alt Kanal Oluştur Daha Fazlasını Açma Sonra Evine Gidip Açtığın Hesapları Kullan Problem Olmuyor. Doğrulamayıda Cafeden Yapmana Gerek Yok Doğrulamalarını Evden Yapabilirsin.

Bot kullanıyor musun?

Bak benim basima atynisi geldi .. Bottan vazgectim modeme reset attım duzeldı

bot kullanıyorum ama en son videoyap.com a gireli 3 gün geçti üç gündür kim bilir kaç kere modeme reset atmışımdır. nerede hata yapıyorum bilmiyorum ya en son mail adresi aldıracaklar yani.

bot kullanıyorum ama en son videoyap.com a gireli 3 gün geçti üç gündür kim bilir kaç kere modeme reset atmışımdır. nerede hata yapıyorum bilmiyorum ya en son mail adresi aldıracaklar yani.

olmuyorsa satın al dediğin gibi ama onlarda kapanıyor zaten bir zaman sonra

Pek bir şey yapmana gerek yok bana kalırsa , 25 er video olmak üzere 2 sefer yükleme yapıp bırak. Fazla abartmaya gerek yok. Bu iki yüklemenin arasında en az 2 saat süre olsun.

Bu sıkıntıyı henüz bende çözemedim.Actıgım kanal bota baglamasam bile 10 dk icinde kapaniyor.

Boş kanal kapanıyorsa: Kanalı açtığınız ip adresini değiştirip çerezleri silin boş kanalın kapanması çok ekstrem bir durum, kesinlikle bilgisayarınızla alakalı, ip ve çerez değişimi, silimi kesin çözüm.

Kanal ilk video yüklemeyle kapanıyorsa: Sorun çok büyük ihtimalle mail sağlayıcınızda ya da video yüklediğiniz ip adresindedir. Tel onayı tercihiniz kötü olabilir, yüklediğiniz ip adresi (vds genelde) sorun çıkartıyor olabilir. Ip adresinizi değiştirmeyi talep edin.

Dolu kanal ertesi gün kapanıyorsa: Youtube şu ara çok sıkı spam'i kontrol etmeye çalışıyor. İlk gün 55 taneden daha az video atarsanız problem olmaz.

Kanallar bir-iki günden daha çok olan belirli bir süre sonra kapanıyorsa: Youtube tarafından toplu kontrol uygulanmıştır yapılacak bir şey yok.

boş kanal kapanıyor yarım saat içinde, ccleaner ile cookileri siliyorum ip adresini ve mac adresini değiştiriyorum(mac i tmac programıyla değiştiriyorum) fakat yok yok yok. bi ara tekrar deneyeceğim her şeyi baştan yapıp. (kanalları bota bağlama, para kazanmasını açma vs vs herhangi bir şey yok sadece açıyorum durduk yerde kapanıyor.)

boş kanal kapanıyor yarım saat içinde, ccleaner ile cookileri siliyorum ip adresini ve mac adresini değiştiriyorum(mac i tmac programıyla değiştiriyorum) fakat yok yok yok. bi ara tekrar deneyeceğim her şeyi baştan yapıp. (kanalları bota bağlama, para kazanmasını açma vs vs herhangi bir şey yok sadece açıyorum durduk yerde kapanıyor.)

Dikkat etmen gereken çok şey var bu konuda forumu biraz daha araştır.. Umarım üstesinden gelirsin..

spam işi çok zorlaştı. 3 tane kanal açtım , günde 10 ar video atarak devam ediyorum. 3 gündür ayakta kanallar . daha önce yarım saate falan kapandıkları oluyordu. videolara etiket açıklama vs bile girmiyorum. günlük 60-70 tl kazançlardan 2-3 tl ye düştüm.

şimdi sabırla üç kanalın tutup günlük 10-15 er tl getirmesini amaçlıyorum.

............

Son düzenleme:
az önce bir tane daha açtım yine 30 dakikada kapandı çıldıracağım artık ya. ccleanerla siliyorum her şeyi yine olmuyor nasıl anlıyor bu adamlar bütün cookieleri her şeyi siliyorum yok yine yok yani.

şimdi başka bir bilgisayardayım aynı internete bağlı ipyi değiştirdim bakalım ne olacak.

çerezlerini sil ttnet kullanıyorsan biriadslye veya başka bi firmaya geç afişe olmussun başka caren yok

arkadaşlar en büyük hata yeni bir kanala 50 den fazla aynı dakikalar içersinde video atılması kanalı öncelikle spama hazırlamalısınız bunun içinde kanala hemen birden yüklenmeyeceksiniz 5-10 video atıp o kanalı bir tarafa atacaksınız ufak tefek bir izlenim aldıktan sonra günde 50 video geçmeyecek şekilde yüklemelere devam edeceksiniz

işler çok karışık kapanma konusunda.ama şöyle özetleyebilirim.vds'den açtığım ve vdsden başka hiçbir yerden giriş yapmadığım 3 aylık accountuma 3 gün evvel kendi bilgisayarımdan giriş yaptım.zaten 2 telif almıştı videoları silmiş ödeme bekliyordum,kanal dün kapandı.farklı yerlerden çok fazla giriş yapmayın ve aynı anda 2 yerden giriş yapmayın.

tor browser kurup dene. supercookie veya browser parmak izini kullanıyo olabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri