Ne yapayım

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sontorun

Yasaklanmış
Arkadaşlar elim ayagım titriyor günde 50 k izlenim geliyor tek video ya geliyor tabi digerlerine de geliyorda 15 video var bu kazandırıyor kanala 4 günde 200 k oldu ve iyicene arttı son 60 dakikada 5 k yazıyor ve 4 günde 3 hane kazandırdı 1 hafta daha dursun gizli ye mi alayım ?

içeriğin önemli kardesim.. daha yenisin galiba bu işlerde. bu bilgilere göre sana kimse gizle demez aksine dursun der. ama içeriğin cizgi ise telif gelme olasılıgı yuksek olur kendın bilirsin

arkadaşlar elim ayagım titriyor günde 50 k izlenim geliyor tek video ya geliyor tabi digerlerine de geliyorda 15 video var bu kazandırıyor kanala 4 günde 200 k oldu ve iyicene arttı son 60 dakikada 5 k yazıyor ve 4 günde 3 hane kazandırdı 1 hafta daha dursun gizli ye mi alayım ?
adsense partner _?

içeriğin önemli kardesim.. daha yenisin galiba bu işlerde. bu bilgilere göre sana kimse gizle demez aksine dursun der. ama içeriğin cizgi ise telif gelme olasılıgı yuksek olur kendın bilirsin

yoo yeni degilimde böyle olmadı hiç bu arada çizgi degil

Kazanç yeterliyse senin için ciddi anlamda lazımsa sil videoları ama bana kalırsa bırak gittiği kadar gitsin kanal

Kazanç yeterliyse senin için ciddi anlamda lazımsa sil videoları ama bana kalırsa bırak gittiği kadar gitsin kanal

biraz borcumuz ar onu kapataacak kadar olsun kapatayım o zaman

---------- Spam Engelliyici 00:16 ---------- Önceki Mesaj 00:16 ----------

adsense partner _?

partner quiz

---------- Spam Engelliyici 00:17 ---------- Önceki Mesaj 00:16 ----------

öder inşallah. gizliye alsanda telif geliyor gelecekse zaten.

param gelsin videoyuda silerim önemli degil hayvan gibi abone kastı zaten

kalsın gittiği yere kadar nasıl olsa bi kaç güne topluluk iyor

Topluluk ve telifte bildiğim kadarıyla ödeme yapiyor quiz yani kapanan kanallar da.

Heycanından ve paniğinden anlaşıldıgı üzere dizi videosu. 1-2 gün daha beklet sonra sil derim. Ha dizi felan değilse bırak gittiği yere kadar gitsin ama bence biraz sakin kalmaya calıs ne bu böyle. :) 4 saatte 700 k izlenim aldığım da dahi böyle paniklemedim.

Arkadaşlar elim ayagım titriyor günde 50 k izlenim geliyor tek video ya geliyor tabi digerlerine de geliyorda 15 video var bu kazandırıyor kanala 4 günde 200 k oldu ve iyicene arttı son 60 dakikada 5 k yazıyor ve 4 günde 3 hane kazandırdı 1 hafta daha dursun gizli ye mi alayım ?

Bende de günde 2-3 hane kazandıran kanal vardı life'de 2 telif geldi bıraktım kapanırsa kapansın dedim.Sonra baktım içinde yüklü para olmuş.Videoları sildim.Sende ya tamamen bırak yada takip et telif gelmezde istediğin kazanca ulaşırsan sil videoları.Bu gibi durumlarda karar tamamen sende oluyor.

Bende de günde 2-3 hane kazandıran kanal vardı life'de 2 telif geldi bıraktım kapanırsa kapansın dedim.Sonra baktım içinde yüklü para olmuş.Videoları sildim.Sende ya tamamen bırak yada takip et telif gelmezde istediğin kazanca ulaşırsan sil videoları.Bu gibi durumlarda karar tamamen sende oluyor.

Aynen öyle. Duracağın yeri iyi kestirmelisin. Risk teşkil ediyorsa video bildiğin poker'e dönüşüyo çünkü. Şahsen maç yayınları çalışmasamda 1-2 tecrübem oldu mesela. 2 ay önce bir lig maçını attım atarken biraz temiz render calıstım aynı zamanda atılan herkes teliften gitti bir ben kaldım. Haliyle de sabaha kadar 300 k yansıdığını gördüm. Gerçek zamanlıya bakınca 450 k oldugunu gördüm panele yansıyan ödendigi icin dedim bu da yansısın. Sonra vazgectim dur dedim temizken sileyim ama öncesinde sıkıştığım için videoyu silmeden wc'ye gittim hepi topu 5 dk. Döndüğümde videonun telif yediğini ve kanalın uçtuğunu gördüm. :) Yani aç gözlü olmayacaksın bu işte tabi avarel'de olmayacaksın biranda getirisi olan video şak diye kesilmez. Durman gereken yeri öğren kafi..

Arkadaşlar video topluluk yedi para yatarmı ?
yatarsa ocak kazancı ne zaman yatar 3 hane ?

videonun flag yiyecek bir yönü yoksa bence kanalda sadece o video kalsın en kötü telif yersin tek telifle paranı alırsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri