Ne Yapıyorsunuz da Kazanıyorsunuz?

• Kullanıcı carmeena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
@Batuhan öneriler için teşekkür ederim.
[MENTION=58]kkundakci[/MENTION] açtığın konuları inceleyeyim hocam o zaman. Allah daha çok kazanç versin.

Teşekkürler. Sadece benim konularım değil, diğer arkadaşların özellikle de Serkan abinin Muslera06'nın konularını incelemeni öneririm.

bu da benım farklı adsensedeki kazancım :)

benım bu tıklamada anlamadıgım bişeyler var arkadaşlar..

bazan benımde sayfa goruntuleme 3k-4k çıkarken en fazla aldıgım tık sayısı 40-50 bıle zor oluyor bu kadar tık sayısını nasıl alıyorsunuz adsensede veya yt kanalda para kazanma ıle ılgılı bır ayar mı yapmak gerekıyor yoksa herşey oylesınemı gelışıyor çözmüş degılım

Selamlar,

Kazanma konusunda bol miktarda konu bulunmakta açtığım konuları da inceleyebilirsin. Konular dışında herhangi bir müdahale yapmadım. Sadece bu ay başarabildiğim TBM oranımı yüksek tutmayı başarmaktı. Ve bunu kanıtladım. İspatı da aşağıdadır. Artık TBM konusunu halletim. Sırada beni harekete geçirecek videolar.
Umarım herkes istediği parayı kazanabilir. Beni takip edenler bilir. Çok fazla kazanmayı beceremiyorum diye. Ancak TBM oranımı oturttum. Ve artık bende kazanlar arasında olacağım belirtmek isterim.

psr78.jpg

şimdi bu şemadaki tbm iyimi :confused:

Bir çok kişi zaten tbm konusundan yakınıyor.Bu arkadaşınki %70-80'lik kesime göre iyi bence.

İyi değil. Kusura bakma 0,25-0,50 yapamadığım için

yok estagfirullah kusur deil tabiki dahada çıkarabilirsin bunu niche video yokmu yükle aralara serğştir bi kactane ve hergün güncel videolar at nizami hergün 5 video atsan bunlardan biri hit alsa şeman daha güzel olur

yok estagfirullah kusur deil tabiki dahada çıkarabilirsin bunu niche video yokmu yükle aralara serğştir bi kactane ve hergün güncel videolar at nizami hergün 5 video atsan bunlardan biri hit alsa şeman daha güzel olur

Her hafta farklı denemeler yapıyorum. Ve bu sebeple de 1 aylık demelerin sonucunda hangi kanallardan daha fazla verim alabildiğimi gördüm. Artık onlara yoğunlaşacağım. Hitap ettiğim kısmı belirttim. 0,01 deyim yardım edin diyenler içindi. Sadece şevkler kırılmasın. İsteyince olur demek için paylaştım.
Yoksa kimseye bir şey dediğim yok

sadece izlenmeden bile artıyor tbm bugun 100 izlenmede tık yokkkken bile tbm 0.5 ti

benım bu tıklamada anlamadıgım bişeyler var arkadaşlar..

bazan benımde sayfa goruntuleme 3k-4k çıkarken en fazla aldıgım tık sayısı 40-50 bıle zor oluyor bu kadar tık sayısını nasıl alıyorsunuz adsensede veya yt kanalda para kazanma ıle ılgılı bır ayar mı yapmak gerekıyor yoksa herşey oylesınemı gelışıyor çözmüş degılım

patlayan videoların vardır diyelim o videolarda genelde seri reklam cıkar ve ilgi çekici olur ya da truview reklam bol cıkar. böylece tıklama cok daha fazla olur. bende ilk basladıgım sıralarda tıklardan yakınıyordum ama sürekli izlenen videoların bol kazanc getirir

patlayan videoların vardır diyelim o videolarda genelde seri reklam cıkar ve ilgi çekici olur ya da truview reklam bol cıkar. böylece tıklama cok daha fazla olur. bende ilk basladıgım sıralarda tıklardan yakınıyordum ama sürekli izlenen videoların bol kazanc getirir

işte o patlayan vıdeolar nedense bıze hıç ugramıyor:)

işte o patlayan vıdeolar nedense bıze hıç ugramıyor:)

bak hocam sana söyle bırsey soleyeyım benim patlayan videolardan biri bir olay videosu :) taa bilmem kac sene once olmus ben youtube da bunu gordum dedım ki bu video her daim izlenir :)) bak burda ipuclarıda veriyorum :)) hergun o videom 1 2k izleniyor sen dusun artık ve yorumlar falan millet birbirini yiyor :)) yine ipucu :) böylece kazancın katlanıyor anlatabilmişimdir umarım :D ha bu arada o yüklediğim videoya biraz baslık ayarı verdim etiket girdim tbm arttırdım falan :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri