Ne Yapıyorsunuz ?

• Kullanıcı Zalim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Özgün kanalımı nasıl tanıtabileceğimi düşünüyorum ama sadece düşünüyorum :) çünkü nasıl tanıtacağımı bilmiyorum

Forumda mevcut olan konuları okuyup oralara yazmak yerine sürekli gereksiz yere açılan konulara girip yine mi diyorum...

Siz ne yapıyorsunuz diye yazmayacağım sanırım bir başka konuyu okuyup benzer bir konu daha açıyorsunuzdur. Hepinize bol postlar gereksiz indexler diliyorum.

Edit : Konu Youtube sorunları ve Çözümler kısımından konu dışına taşınırsa yazdığım yorum geçerliliğini kaybedecektir o zaman kimsenin alınmasına da gerek kalmayacaktır.

Son düzenleme:
Ezel 71 Bölüm. 71-7=64 eder bölüm başı 90dk yani 1.5 saat dersek
64x1.5=96 saat eder. oysa iki gün 48 saattir.
hadi yine iyi niyetli olup ileriye sararak izliyorsun diyelim yine hesap tutmuyor :D

kenandan sonrasını izliyorum ve dediğin şekil aşk sözlerini falan atlıyorum mesela şuan temmuzun kendi evinde olan cocukla olan sahnesi çıktı kafadan 10 dk sil

Forumda mevcut olan konuları okuyup oralara yazmak yerine sürekli gereksiz yere açılan konulara girip yine mi diyorum...

Siz ne yapıyorsunuz diye yazmayacağım sanırım bir başka konuyu okuyup benzer bir konu daha açıyorsunuzdur. Hepinize bol postlar gereksiz indexler diliyorum.

Edit : Konu Youtube sorunları ve Çözümler kısımından konu dışına taşınırsa yazdığım yorum geçerliliğini kaybedecektir o zaman kimsenin alınmasına da gerek kalmayacaktır.

amacım şuanda ne yapıyorsunuz değildi.Amacım youtube bakımından durumlar bu haldeykende kanal açıyormusunuz bu konu hakkında fikir almaktı yoksa birisi tuvalette birisi başka yerde beni ilgilendirmiyor beni ilgilendiren şuanda açtıgımız kanallar işlevi olacakmı diye fikir almaktı

Editledigm videolari attgm kanallarin etiketlerini girip yayinlamamistm videolari son 2-3 gundur onlarn baslik aciklama, etiket, kucuk resimlerini ayarlyip ozele aliyorum quiz sorun duzelirse yebi sartlarina gore kanallari ayarlayip sokucam quize eger yeni sartlar ağır gelirse yeni partner bulup sokucaz artık bakalım kısmet :)

quiz yüzünden alkolik oldum şerefe beyler

Render onumuzu gorelim uploadlara baslariz bos durmaya gerek yok

bu duruma ancak [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] el atar .. Fatih usta su quiz konularının hepsini kilitleyip tek konu açıp oradan devam etseler nasıl olur?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri