Ne yapmalıyım?

• Kullanıcı matheas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

matheas

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba 2012 yılından beri youtube video atma ile ilgileniyorum. Para da kazandım bu işten ama. Evlilik, şehir değişikliği, iş değişikliği, sorunlar vs. 44 bin aboneli özgün kanalımla 3 yıl ilgilenmedim. Şimdi kafam rahat ve kendime uğraş arıyorum. Sizce bu kanal için şöyle sağlam bir pc alıp, masrafa girmeye değer mi? Kafam baya karışık tavsiyelerinizi esirgemezseniz sevinirim.

cidden değmez bu batağa girmeye dostum. biz yandık sen yanma.. satmayı düşünürsen alıcı olabilirim :)

Arkadaşlar merhaba 2012 yılından beri youtube video atma ile ilgileniyorum. Para da kazandım bu işten ama. Evlilik, şehir değişikliği, iş değişikliği, sorunlar vs. 44 bin aboneli özgün kanalımla 3 yıl ilgilenmedim. Şimdi kafam rahat ve kendime uğraş arıyorum. Sizce bu kanal için şöyle sağlam bir pc alıp, masrafa girmeye değer mi? Kafam baya karışık tavsiyelerinizi esirgemezseniz sevinirim.

Uzun ara vermişsen muhtemelen o kanal pasif duruma dönmüştür. Pc almadan evvel mutlaka kanalına 1 2 video yükle eğer izlenim alıyorsa pc al yoksa boşuna masrafa girersin.

Uzun ara vermişsen muhtemelen o kanal pasif duruma dönmüştür. Pc almadan evvel mutlaka kanalına 1 2 video yükle eğer izlenim alıyorsa pc al yoksa boşuna masrafa girersin.

son 28 günde 30.000 izlenme almış hiçbir şey yapmadığım halde. Bu veri yeterli midir? yoksa yine de video atarak test etmek mi gerek?

cidden değmez bu batağa girmeye dostum. biz yandık sen yanma.. satmayı düşünürsen alıcı olabilirim :)

biz yandık sen yanma diyip satmayı düşünürsen alıcı olurum demek nasıl bi işgüzarlıktır kardeşim? dolandırıcılar gibi geldin gözüme.

[MENTION=12700]freusty[/MENTION] yanlış gelmiş gözüne dostum. ayrıca böyle bir cümleden bi insanı dolandırıcılara benzetmek de ayrı bir işgüzarlık:) sadece espriydi. gülücük falan koydum ki yanlış anlaşımasın ama görüyorum ki anlaşılmış:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri