Ne Yapsam Bir Yardım?

• Kullanıcı Cokark
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Cokark

Kayıtlı Üye
Şu an elimde 50 adet 1 aylık onaylı kanal mevcut.Zaten işe başlıyalı 1 ay oldu.Uploadextra botumun süresi bitti.Şu an aktif 20 kanalım bunların içlerinde toplamda 3500 videom 150.000 izlenimim var fakat daha 50 dolar bile getirmemişler 1 ayda.Ne yapsam nasıl yapsam bu boş kanallarla biraz yardımcı olurmusunuz?Özeldende yazabilirsiniz.Teşekkürler

Öyle çölük gibi ne var ne yok yüklerseniz, izlenim alamaz ve parada kazanamazsınız,.

YTPara Youtube Mağdurları Yardımlaşma Derneği'ne Hoşgeldiniz !

Ne bu böyle herkes bıktım diye konu açıyor. SABIR - AZİM - SABIR - AZİM ve DENEME

150k izlenim 50 $ mı yok ? 150 k yı ben 2 ayda anca izletiyorum be :D işi öğrenmişsin.şmdi içeriği öğren.hangi içerik kazandırır kazandırmaz.

Muhtemelen kısa videolar yüklüyorsun bgbg n düşük kısa videolarda izlenim almak kolaydır ama kazanç getirmez uzun videolara yönel az izlenim olsa da bundan çok daha iyi kazancın olacağına eminim. Ben aynı izlenime senin 10 katın para alıyorum uzun videoda

hiç uğraşmadan vido linkini kopyala yapıştır yapınca kazanamaman çok normal bence

gözler kayana kadar, kafan klavyenin üzerinde yığılıp tuşların yanağında izi çıkana kadar oku, araştır ve sürekli denemeler yap.. malesef forumun %90 ı bu şekilde bu işi öğrendi.. ben de dahil.. sağlığımızdan çok ödün verdik ama emeklerimizin sonucu alıyoruz.. sende bu şekilde yoğun şekilde devam et.. yine hızlı öğreniyorsun.. tek tavsiyem çok bunalırsan kesinlike 1-2 saat dışarı çık hava al gel ondan sonra farkı hissedeceksin.. :) beyin çok önemli :D

daha 1 ay olmuş ve 150k izlenimi yakalamışsın, bence hiç dert etme :)

o bahsettiğin meblayı 5k izlenimde alıyorum, uzun videolar çalış...
özellikle 5 saat üstü videolar yükle, 5 kanal açsan yeter :D

Uzun video ve Türkçe çalışmayı bırak. Ben günlük 3 milyon hitle 350 lira aldığım gün lanet ettim Türkçeye Gevura geçtim şimdi zenginim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri