Merhaba arkadaşlar bugün VDS aldım bir sürü film indirdim hepsini YT'ye attım çoğunda eşleşen geri kalanında ünlem verdi. Dizi indirdim onları attım onlarda eşleşen ve ünlem verdi. İsyan etmeme çok az kaldı arkadaşlar ya atan kişiler bunları nasıl atıyor 2 saatlik bir filmin rengini değiştirmek mesele değil değiştiririm ama render almak çok sıkıntı çok aşırı uzun sürüyor rahat 10 saat sürer adam akıllı bir şeyde. Öğrenciyim bir şeyler kazanıp geçinmek istiyorum kendi halimde, aileme sıkıntı olmayıp kurs paramı kendim ödemek istiyorum 1 kere kazandım çok şükür oda AdSense'den ama artık AdSense'de de durulmuyor sürekli ünlem. Videoyap botum vardı onunda süresi bitti. Partner kanalım var bir tane Awe'den oda daha dün aweye soktum. Ne atsamda izlenmiyor hiç bir şey olmuyor kaç günlerdir aynı izlenmeler aynı sorunlar herşey aynı.
Ne yapacağımı hiç bilmiyorum ya elin gevurları 2 video atıyor dünyanın parasını kaldırıyor bize 200 tl bile kazanmak haram ya. Ne yapayım ne edeyim arkadaşlar bir yol gösterin VDS parasıda ziyan olacak diye üzülüyorum zaten zor denkleştirip verdim. Kusura bakmayın biraz içimdekileri kustum biraz rahatladım.
Saçma saçma yorum yapacaklar lütfen yorum yapmasın ("Forumda bir sürü konu var", "bıktım böyle konulardan") gibilerinden. Ben zaten uzun süredir bu forumdayım herkese elimden geldiğince yardım ettim beni bilen biliyor her gün ytparada çok uzun süre açık kalıyorum herşeyi tekrar bakıyorum yine de kazanç 0.
3. Ayım bu.
Ne yapacağımı hiç bilmiyorum ya elin gevurları 2 video atıyor dünyanın parasını kaldırıyor bize 200 tl bile kazanmak haram ya. Ne yapayım ne edeyim arkadaşlar bir yol gösterin VDS parasıda ziyan olacak diye üzülüyorum zaten zor denkleştirip verdim. Kusura bakmayın biraz içimdekileri kustum biraz rahatladım.
Saçma saçma yorum yapacaklar lütfen yorum yapmasın ("Forumda bir sürü konu var", "bıktım böyle konulardan") gibilerinden. Ben zaten uzun süredir bu forumdayım herkese elimden geldiğince yardım ettim beni bilen biliyor her gün ytparada çok uzun süre açık kalıyorum herşeyi tekrar bakıyorum yine de kazanç 0.
3. Ayım bu.