Ne yapsamda bir türlü olmuyor arkadaş ya

• Kullanıcı silentspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bugün VDS aldım bir sürü film indirdim hepsini YT'ye attım çoğunda eşleşen geri kalanında ünlem verdi. Dizi indirdim onları attım onlarda eşleşen ve ünlem verdi. İsyan etmeme çok az kaldı arkadaşlar ya atan kişiler bunları nasıl atıyor 2 saatlik bir filmin rengini değiştirmek mesele değil değiştiririm ama render almak çok sıkıntı çok aşırı uzun sürüyor rahat 10 saat sürer adam akıllı bir şeyde. Öğrenciyim bir şeyler kazanıp geçinmek istiyorum kendi halimde, aileme sıkıntı olmayıp kurs paramı kendim ödemek istiyorum 1 kere kazandım çok şükür oda AdSense'den ama artık AdSense'de de durulmuyor sürekli ünlem. Videoyap botum vardı onunda süresi bitti. Partner kanalım var bir tane Awe'den oda daha dün aweye soktum. Ne atsamda izlenmiyor hiç bir şey olmuyor kaç günlerdir aynı izlenmeler aynı sorunlar herşey aynı.

Ne yapacağımı hiç bilmiyorum ya elin gevurları 2 video atıyor dünyanın parasını kaldırıyor bize 200 tl bile kazanmak haram ya. Ne yapayım ne edeyim arkadaşlar bir yol gösterin VDS parasıda ziyan olacak diye üzülüyorum zaten zor denkleştirip verdim. Kusura bakmayın biraz içimdekileri kustum biraz rahatladım.

Saçma saçma yorum yapacaklar lütfen yorum yapmasın ("Forumda bir sürü konu var", "bıktım böyle konulardan") gibilerinden. Ben zaten uzun süredir bu forumdayım herkese elimden geldiğince yardım ettim beni bilen biliyor her gün ytparada çok uzun süre açık kalıyorum herşeyi tekrar bakıyorum yine de kazanç 0.

3. Ayım bu.

ben 5. aydan sonra kazanmaya başlamıştım şöyle bir hafta ara ver kafan dağılsın

dostum film veya diziler uzun vadeli işler
bir film indirdin işleyip atman lazım ki eşlesenden geçebilesin
bunlarıda vds ile yapamazsın ne yazık ki sağlam sunucular lazım
1 saatlik bir filmi vds ile render işlemini yapmaya kalksan akşama kadar sürer :)

daha bu işte yeni sayılırsın direk film sekterüne girersen hayal kırıklığı yasarsın
birkaç ay daha kısa videolarla çalış
film sekterü ve eşleşen gecmek cok cetrefilli bir iş

ben 5. aydan sonra kazanmaya başlamıştım şöyle bir hafta ara ver kafan dağılsın

Hocam ben ilk ayımda 350 TL kazanmıştım sadece AdSense'den. Uğraşmak önemli olan da eskiden bu kadar zor değildi şimdi her yerden bi sorun çıkıyor karşıma. VDS var hocam 1 hafta ara veremem yinede teşekkürler..

dostum film veya diziler uzun vadeli işler
bir film indirdin işleyip atman lazım ki eşlesenden geçebilesin
bunlarıda vds ile yapamazsın ne yazık ki sağlam sunucular lazım
1 saatlik bir filmi vds ile render işlemini yapmaya kalksan akşama kadar sürer :)

Evet hocam biliyorum çok iyi sunucular lazım, başka kategorileri de denedim hiç birisi tutmuyor hocam.

Vds varsa indirdiğin filmlerle oyna her kanala 10 güzel film at çogunda ünlemi geçersin üstadlardan yardım iste %100 geçiyorlar oynayarak ünlemi ve eşleşeni direk atma.

Hocam ben ilk ayımda 350 TL kazanmıştım sadece AdSense'den. Uğraşmak önemli olan da eskiden bu kadar zor değildi şimdi her yerden bi sorun çıkıyor karşıma. VDS var hocam 1 hafta ara veremem yinede teşekkürler..

Evet hocam biliyorum çok iyi sunucular lazım, başka kategorileri de denedim hiç birisi tutmuyor hocam.
nasıl tutmuyor hocam vds çalışan bir masaüstü botu al ytpro mesela ekle 10 15 kanal kategori ayarlarını yap bırak bot 10 15 kanala video yüklesin toplam 5 6 saat sürüyor binlerce video yüklemesi açsın bot para kazanmaları elinde kalan kanallarını ertesi gün adsenseye bağla olsun bitsin

hocam bazılarını görüyorum youtubede anasayfada cıkmış türk dizilerle siteden alıp atıyorlar sitenın adı ddizi.com ünlem eşleşen vermıyor yani sitede olan dizileri atanlara birşey olmuyor bakıyom reklam da cıkıyor para da getiriyor eğer ünlem eşleşen flen gelırse videoyu partlı yap böl part 1 part 2

filmle diziyle olacak şey değil. ben 2013 yazında bu işe başladım daha geçen ay sağlam para alabildim. sürekli indirip yükleyeceksin ki artık o kadar kolay değil. millet ne yapıyorsa yapıyor onlar seni ilgilendirmez adamlar belli ki kafa yormuş ve eşleşenden kurtulmayı başarmış para kazanıyorsun sonuçta senin de emek harcaman gerek.

2 gündür 1 videola uğraşıyorum eşlesen geçiyorum dünya engeli aşıyorum tekrar geliyor uğraşmadan çok zor.d büyük paralar kazanmak istiyorsan

Hocam direk atarak ünlem ve eşleşen gelmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz ki zaten.
Eeşleşen geçmek için uğraşmak şart.
Uğraşmıyorsanız para kazanamazsınız malesef film ve diziden.
Ben geceden render a bırakıyorum. Sabaha kanala yüklüyorum.
Hiç kazanamamaktansa render sürelerine sabret, karşılığını alırsın.

Arkadaşlar hepinizin mesajlarını dikkate alıcam çok teşekkür ederim hepinize. Partner çalışıyorum zaten yani AdSense ile film olmaz :) YTPro falan almayı düşünüyorum artık yapıcak bir şey kalmadı. Render almak çok aşırı uzun sürer ama yinede hepsini deneyeceğim.

Ve elinde render ayarı tarzında bilgisi olan arkadşlar paylaşabilir mi ? yani tam olarak geçmek için ne yapılması gerek gibisinden.

Bu aralar beyin fırtınası şart benide baydı bu ünlemdi oydu buydu yandex kıyımıydı

Çok özlüyorum bu ytpara sitesinin 5-6 ay önceki halini, kimse isyan etmiyor herkes kazanıyor gibiydi :D

o zamanlar cennetlikmişiz.
en büyük sorunumuz soru işaretinde kalan videolardı,düşünsene :D
aynen soru işaretinide title falan la hallediyoduk ahh ahh nerde o eski ytpara :D çok güzel insanlar vardı şuan ya nicklerini değiştirmişler yada işi bırakmışlardır işi bıraktıklarını pek sanmıyorumda 1. si daha ağır basıyor :)

Bu aralar beyin fırtınası şart benide baydı bu ünlemdi oydu buydu yandex kıyımıydı

kesinlikle hocam..

Çok özlüyorum bu ytpara sitesinin 5-6 ay önceki halini, kimse isyan etmiyor herkes kazanıyor gibiydi :D

ben 3 ay önce falan başladım ben bile kazanıyordum :D

o zamanlar cennetlikmişiz.
en büyük sorunumuz soru işaretinde kalan videolardı,düşünsene :D

aynen hocam ya ünlem geldi öldürdü :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri