Ne Yapsamda Kurtulamıyorum

• Kullanıcı PiriReis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

PiriReis

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yutup.org botu kullanıyorum 1-2 gün olmadan kanallar kapanıyor anlamadım gitti herşeyi denedim herşeyi.! Abilerim-büyüklerim bana bir yol göstersinler herşeyi denedim bi kanal kapanmasını yaşamasam herşey çok güzel olacak ama işte :(

biraz ara verin 1 2 hafta gibi bir süre ccleaner ile pcnizi tarayın hatta önemli birşey yoksa içinde format atın. bot kullanmayın tabi bu benim kişisel görüşüm bana göre youtube'un en büyük düşmanı botlar.

Arkadaşlar yutup.org botu kullanıyorum 1-2 gün olmadan kanallar kapanıyor anlamadım gitti herşeyi denedim herşeyi.! Abilerim-büyüklerim bana bir yol göstersinler herşeyi denedim bi kanal kapanmasını yaşamasam herşey çok güzel olacak ama işte :(
kanal yapma yönetimini anlat hocam hata nerde bulalım...

biraz ara verin 1 2 hafta gibi bir süre ccleaner ile pcnizi tarayın hatta önemli birşey yoksa içinde format atın. bot kullanmayın tabi bu benim kişisel görüşüm bana göre youtube'un en büyük düşmanı botlar.

ara verdim gene olmadı :(

İnanırmısınız gerçekten 3 tane büyük botuda denedim herşeyde aynı sorun var. Fakat vds ile yükleme yaptıgımda yok

---------- Spam Engelliyici 22:34 ---------- Önceki Mesaj 22:33 ----------

50 yi geçmiyorum
bir günde 50 çok bence... çok kanal az video çalış...

büyük konuşmayayım ama hiç bir bota güvenmiyorum şahsen.. hepsinde bugün,yarın olmazsa maks 1 aya bir sıkıntı çıkıyor.

Aynı botu bende kullanıyorum kapanma oranın %3 kadardır ihtiyacın kadar kanal aç bir pcden yoksa her türlü kanalın kapanır az ama öz olsun , video sınırı fılan hepsi bahane istediğin kadar at video 800 videolu kanalımda var kapanmadı.

bir günde 50 çok bence... çok kanal az video çalış...

öyle yapmaya çalışıyorum peki siz ne kadar video yüklüyorsunuz?

---------- Spam Engelliyici 22:39 ---------- Önceki Mesaj 22:37 ----------

büyük konuşmayayım ama hiç bir bota güvenmiyorum şahsen.. hepsinde bugün,yarın olmazsa maks 1 aya bir sıkıntı çıkıyor.
Ama botlar işimizi kolaylaştırıyor.
Aynı botu bende kullanıyorum kapanma oranın %3 kadardır ihtiyacın kadar kanal aç bir pcden yoksa her türlü kanalın kapanır az ama öz olsun , video sınırı fılan hepsi bahane istediğin kadar at video 800 videolu kanalımda var kapanmadı.

Öyle yapıyorum gene banamasın demiyor. :mad:

evet 50 cok bende 50 tane videoyapla atıyordum sabaha kanal patlıyordu suan 32 video atıyorum sorunyok yalnız bu 32 videoyuda videoyaptaki 2 5 dakka aralıklarla yukle secenegi ile yukluyorum serverle direk yukleme yaptımmı 30 tanede atsam kanal patlıyor ve 24 saat sonra bir 32 daha atıyorum botlaryt yt ve partner kanal calısanlar için bicilmiş kaftan bana gore

Son düzenleme:
evet 50 cok bende 50 tane videoyapla atıyordum sabaha kanal patlıyordu suan 32 video atıyorum sorunyok yalnız bu 32 videoyuda videoyaptaki 2 5 dakka aralıklarla yukle secenegi ile yukluyorum serverle direk yukleme yaptımmı 30 tanede atsam kanal patlıyor

30 yükle diyorsun yani :)

50 Video gerçekten çok bir kanal için bende aynı botu kullanıyorum maksimum 20 video atıyorum aynı IP üzerinden baya kanal bağlamışımdır hiçbir sorun olmadı şuana kadar

video yapın sahibi nezaman gelecek yav aman ha o kanallarım sekmesinden kanal eklerken %40 unlem gec ayarını sakın bozmasın %99 olumlu sonuc alıyorum ben zaten konu bile acmıştım unlemde gelişmemi vardiye sakın ha sakın o ayarı oynama

denedim burdaki herşeyi harfiyen :(

kanalı satın mı alıyorsun yoksa kendin mi açıyorsun? eğer kendin açıyorsan veya başka birinden satın alıyorsan [MENTION=14216]caner1992[/MENTION] den satın al başka da yolu yoktur.. bu dediklerimin dışında başka bir nedenin yok

sadece botla yükleme yapıyorum şeytan kulağına kurşun daha 1 kanlım bile kapanmadı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri