Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynı sorun bendede var vıdeoyap kullanıyorum ama sorun bızden kaynaklı bot sahıbıylede gorustum vıdeo yaptakı 25 hesbım kapatıldı tel dogrulaması ıstıyor buna sebeb ben hergun botda kayıtlı olan hesaalrıma kendı pc den gırıp kontrol edıyordum bence bu yuzden 25 hesaba tek ıpden her gun gırıs yapılınca kapatıldı dıye dusunuyorum
aynı sorun bendede var vıdeoyap kullanıyorum ama sorun bızden kaynaklı bot sahıbıylede gorustum vıdeo yaptakı 25 hesbım kapatıldı tel dogrulaması ıstıyor buna sebeb ben hergun botda kayıtlı olan hesaalrıma kendı pc den gırıp kontrol edıyordum bence bu yuzden 25 hesaba tek ıpden her gun gırıs yapılınca kapatıldı dıye dusunuyorum
kendi yaptıgınız hatalardan dolayı genelleme yapıp konu acmayınız.spam kanal sahipleri her zaman kapanmalar yaşadi bu ara fazlada olabilir ama buraya konu açıp ağlamanın bir manası yok
IP ye bağlı olarak kapanmış olabilir.Videoyap kanalları olanlardan başka kapanan kimse var mı?
15 adet kanalım 3-4 gün önce toplu kapandı hocam.Hepsinde şifreler aynıydı.2-3 ünde 1 telif vardı 2 telifli kanal hiç yoktu,
En fazla 1 haftada 1 girerdim kanallara,
Günde 20 vidodan fazla yüklememeye çalışıyordum kanallara,
Açıldıkları telefonlar karmaydı (3cxde vardı kendi açtığımda),
Hesapları değiştirirken mutlaka ip ve çerezi temizleyip girerdim,
Tek ortak yan adsenseleri ve şifreleriydi.
Bende şifrelerden gittiğini düşünüyorum hesapların.
bende hiçbir problem yok
günde 2 kanal açıyorum 700 700 basıyorum kaçtane kalırsa artık
1 aydır çok disiplinli çalıştığım için bende ne para kazanmalar kapanıyor, nede spamdan kapatılmalar oluyor
1.............
.......Bende şifrelerden gittiğini düşünüyorum hesapların.
Kardesim adamlar elbet birseyler yapıyor belli.Ben birkac arkadas tanıyorum spam ile kastıkları aylık gelirleri ortalama 30 Bin TL.Size biraz inandırıcı gelmiyor olabilir fakat gercekten böyle adamlar var.Yani Youtube'de salak degil heralde.Bu kadar para verecegine adamlar demis mühendise vereyim o parayı spamcıları engelleyecek bir yazılım cıkarsın daha iyi.Cıvıttılar cıvıttılar... İnsan müşteri kaybeder mi bile bile yahu?
Kardesim adamlar elbet birseyler yapıyor belli.Ben birkac arkadas tanıyorum spam ile kastıkları aylık gelirleri ortalama 30 Bin TL.Size biraz inandırıcı gelmiyor olabilir fakat gercekten böyle adamlar var.Yani Youtube'de salak degil heralde.Bu kadar para verecegine adamlar demis mühendise vereyim o parayı spamcıları engelleyecek bir yazılım cıkarsın daha iyi.
Bazı arkadaslar para kesinlesmesine dogru,ay ortası v.s. hep böyle oluyor diyor fakat ben ne zamandan beri ne böyle birsey ile karsılastım ne de gördüm.Bu cok farklı bence.İns. dahada kötü seyler olmaz.
Hayırlısı deyip özgün icin calısmalara basladım yavas yavas![]()
hocam açtığınız kanala 700 video yükleyip aynı gün adsense ile ilişkilendiriyor musunuz?
arkadaşlar spamdan kasıt nedir.
mesela 10 kanalım var diyelim her birine aynı 100 videoyu atmak mıdır spam.
yoksa youtubede başkasının yayınladığı bir videoyu alıp kendi kanalına koymakmıdır spam?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.