Ne yazık ki kötü Haber :( Spam kanallar kapatılıyor

• Kullanıcı kont2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bende hiçbir problem yok
günde 2 kanal açıyorum 700 700 basıyorum kaçtane kalırsa artık
1 aydır çok disiplinli çalıştığım için bende ne para kazanmalar kapanıyor, nede spamdan kapatılmalar oluyor

aynı sorun bendede var vıdeoyap kullanıyorum ama sorun bızden kaynaklı bot sahıbıylede gorustum vıdeo yaptakı 25 hesbım kapatıldı tel dogrulaması ıstıyor buna sebeb ben hergun botda kayıtlı olan hesaalrıma kendı pc den gırıp kontrol edıyordum bence bu yuzden 25 hesaba tek ıpden her gun gırıs yapılınca kapatıldı dıye dusunuyorum

Dediğiniz gibi olabilir.

aynı sorun bendede var vıdeoyap kullanıyorum ama sorun bızden kaynaklı bot sahıbıylede gorustum vıdeo yaptakı 25 hesbım kapatıldı tel dogrulaması ıstıyor buna sebeb ben hergun botda kayıtlı olan hesaalrıma kendı pc den gırıp kontrol edıyordum bence bu yuzden 25 hesaba tek ıpden her gun gırıs yapılınca kapatıldı dıye dusunuyorum

Olabilir hocam.. Bazı arkadaşlar felaket tellalı olmayın felan yok kişisel felan gibi yorumlar attı da ilerleyen günlerde kim haklı çıkacak görcez.. Bir sürü kanal kapatılmış. Resmen kanal kalmadı hepsini yok ettiler. Dediğin gibi telefon doğrulaması istiyor.

kendi yaptıgınız hatalardan dolayı genelleme yapıp konu acmayınız.spam kanal sahipleri her zaman kapanmalar yaşadi bu ara fazlada olabilir ama buraya konu açıp ağlamanın bir manası yok

kendi yaptıgınız hatalardan dolayı genelleme yapıp konu acmayınız.spam kanal sahipleri her zaman kapanmalar yaşadi bu ara fazlada olabilir ama buraya konu açıp ağlamanın bir manası yok

Sadece izle ve gör güzel kardeşim. Kişisel hata mı yoksa youtube tek tek ipimizi çekecek mi.. Ağladığımız yok amacımız uyarı. Bizim başımıza şu sebepten geldi siz yanmayın diyedir. kaç aydır farklı bir şey yapmamışız da şimdi mi hata yaptık. neyse bekleyip görcez. Forumda bu konular açılmaya başlarsa en az şaşıran ben olurum!

IP ye bağlı olarak kapanmış olabilir.Videoyap kanalları olanlardan başka kapanan kimse var mı?

15 adet kanalım 3-4 gün önce toplu kapandı hocam.Hepsinde şifreler aynıydı.2-3 ünde 1 telif vardı 2 telifli kanal hiç yoktu,
En fazla 1 haftada 1 girerdim kanallara,
Günde 20 vidodan fazla yüklememeye çalışıyordum kanallara,
Açıldıkları telefonlar karmaydı (3cxde vardı kendi açtığımda),
Hesapları değiştirirken mutlaka ip ve çerezi temizleyip girerdim,
Tek ortak yan adsenseleri ve şifreleriydi.

Bende şifrelerden gittiğini düşünüyorum hesapların.

15 adet kanalım 3-4 gün önce toplu kapandı hocam.Hepsinde şifreler aynıydı.2-3 ünde 1 telif vardı 2 telifli kanal hiç yoktu,
En fazla 1 haftada 1 girerdim kanallara,
Günde 20 vidodan fazla yüklememeye çalışıyordum kanallara,
Açıldıkları telefonlar karmaydı (3cxde vardı kendi açtığımda),
Hesapları değiştirirken mutlaka ip ve çerezi temizleyip girerdim,
Tek ortak yan adsenseleri ve şifreleriydi.

Bende şifrelerden gittiğini düşünüyorum hesapların.

Şifrelerin aynı olması olabilir dediğiniz gibi.Bu arada 3CX kapanan kanallar duymuştum belki onunla da alakası vardır.

1 yılı aşkındır youtube işindeyim, bir türlü eksilmiyor bu tür konular. bkz: genellemezse ölecek hastalığı

Arkadaşlar şu konulardan vazgeçseniz artık. Ağzınızı hayra açın yahu.
YT bitecek YT kapanacak, rahat bırakın şu yuutubu, kazanmanıza bakın.
Sanki yuutupla doğduk arkadaş.

bende hiçbir problem yok
günde 2 kanal açıyorum 700 700 basıyorum kaçtane kalırsa artık
1 aydır çok disiplinli çalıştığım için bende ne para kazanmalar kapanıyor, nede spamdan kapatılmalar oluyor

hocam açtığınız kanala 700 video yükleyip aynı gün adsense ile ilişkilendiriyor musunuz?

çok mu memnunsunuz spamdan cidden? hayır bir video 30 kere yüklenir youtube'a yüklemeyin demiyorum ama açıklamaya bir sürü etiket girerseniz kapatırlar kanalınız tabi. neden benim videom değil de o spam etiket yapanın videosu çıksın? ben spam etiket kullanmıyorum, izlenmelerim düşük. ve artık bütün spam etiket yüklü olan ne varsa basıcam flag kusura bakmayın arkadaşlar. açıklamaya da etiket girmeyin bu kadar aç olmayın. siz de basın flag'i yapanlara. vine yüklüyorum açıklamaya kendi mailimi yazıyorum adam onu bile kopyalıyor. altına bir sürü vinela alakalı etiket giriyor.

Cıvıttılar cıvıttılar... İnsan müşteri kaybeder mi bile bile yahu?
Kardesim adamlar elbet birseyler yapıyor belli.Ben birkac arkadas tanıyorum spam ile kastıkları aylık gelirleri ortalama 30 Bin TL.Size biraz inandırıcı gelmiyor olabilir fakat gercekten böyle adamlar var.Yani Youtube'de salak degil heralde.Bu kadar para verecegine adamlar demis mühendise vereyim o parayı spamcıları engelleyecek bir yazılım cıkarsın daha iyi.
Bazı arkadaslar para kesinlesmesine dogru,ay ortası v.s. hep böyle oluyor diyor fakat ben ne zamandan beri ne böyle birsey ile karsılastım ne de gördüm.Bu cok farklı bence.İns. dahada kötü seyler olmaz.
Hayırlısı deyip özgün icin calısmalara basladım yavas yavas :)

Kardesim adamlar elbet birseyler yapıyor belli.Ben birkac arkadas tanıyorum spam ile kastıkları aylık gelirleri ortalama 30 Bin TL.Size biraz inandırıcı gelmiyor olabilir fakat gercekten böyle adamlar var.Yani Youtube'de salak degil heralde.Bu kadar para verecegine adamlar demis mühendise vereyim o parayı spamcıları engelleyecek bir yazılım cıkarsın daha iyi.
Bazı arkadaslar para kesinlesmesine dogru,ay ortası v.s. hep böyle oluyor diyor fakat ben ne zamandan beri ne böyle birsey ile karsılastım ne de gördüm.Bu cok farklı bence.İns. dahada kötü seyler olmaz.
Hayırlısı deyip özgün icin calısmalara basladım yavas yavas :)

Bu kadar para veriyor da kendisi fazlasını kazanmıyor mu.
Mühendise para verirse hem cebinden çıkmış olur hem sitenin hiti azalır. Sırf zarar.
Spamcıları kaybetmek istemez ama herşeyin bir sınırı var.
Komple engellemek istese bir şekilde engeller zaten.

hocam açtığınız kanala 700 video yükleyip aynı gün adsense ile ilişkilendiriyor musunuz?

kanalları açarım, para kazanması kapalı şekilde yani para kazanmasını etkinleştirmeden
direk 700 video basıyorum, videoları yükledikten sonra dünya engeli eşleşen veren tüm videoları sildikten sonra, kanalın para kazanmasını açıyorum, videoları para kazanmaya açıyorum, ünlemli videoları siliyorum, kalan temiz videolarla kanalı 3 gün dinlendiriyorum 3 gün sonra adsenseye bağlıyorum
ve kanallara bir kereliğine yükleme yapıyorum
yani bu işle uğraşanların yaptığı en büyük hata, kanalları adsenseye bağladıktan sonra tekrardan yükleme yapmaları, bu çok yanlış bana göre
ben kanallların para kazanması kapalıyken yükleme yapıyorum ve dolayısıyla kanalın para kazanması kapalıyken kanal dünya engeli yiyiyor ve zaten para kazanması kapalı olan bir kanal isterse bin tane dünya engeli yesin kanalın para kazanmasına hiçbişey olmaz, eğerki bir kanal adsenseye bağlıysa tek birtane dünya engeli yese dahi hemen silseniz bile yüzde 90 kanalların para kazanması kapanır

dikkat ettiğim husus
1 kanalın para kazanması kapalıyken video yüklüyorum
2 kanalın para kazanmasını açtıktan sonra daha hiç yükleme yapmam
1 aydır bu şekilde çalışıyorum daha bir kere bile para kazanma kapatılma olmadı

ve benim için olmazsa olmaz program gmail herald
bir gmail açtım diyelim, bu gmaille daha kanal oluşturmadan
gmail ayarlarından gmaili ana gmail adresime yönlendiriyorum
ve bu ana gmail adresimi de gmail herald programına entegre ettim
mesela kimi zaman kanallara yüklediğim videolar 4 5 gün sonra tek tük bazıları çok nadirde olsa dünya engeli verebiliyor
işte kanallarda dünya engeli eşleşen videolar oldumu anında mail geliyor
ve bu gmail herald programıda 1dklığına ayarladım her dakikada bir ana mail adresimi kontrol ediyor, mail oldumu bir alarm sesi ayarladım, mail odluğu zaman alarm çalıyor
ve bu gmail herald programını da bilgisayarın başlatına ayarladım
bilgisyar açıldığı gibi program kendiliğinden açılıyor

birde kanalların eposta ayarlarını ayarladım
buna tıklayın
http://www.youtube.com/account_notifications

bütün tik işaretlerini kaldırın sadece Özel ileti veya paylaşılan video aldığımda
bu tek seçili olsun
burda haftada bir diye bir seçenek var onuda hiçbir zaman olarak ayarlayın
bu sayede gereksiz hiçbirtane mail gelmiyor
yok video mu yüklendi yok birisi kanalına abone mi oldu
gereksiz tek birtane dahi mail gelmiyor
bana sadece telif yediğim zaman ve kanallar dünya engeli ve eşleşen veren videolar oldumu ozaman tek mail gelir

dikkat ettiğim husus
1 kanalın para kazanması kapalıyken video yüklüyorum
2 kanalın para kazanmasını açtıktan sonra daha hiç yükleme yapmam
1 aydır bu şekilde çalışıyorum daha bir kere bile para kazanma kapatılma olmadı
Sistemin cok güzel.Aslında herkez icin önemle yapılması gereken hususları yazmıssın.Herkez böyle yapsa en azından sikayetlerde belli bir azalma olacaktır bence :)

SPAM bitmezzz mümkün değil.
Eğer biterse YouTube de biterrrrrr.
Sadece ağır şartlar getirilir. Bizde bunları asmanın yolunu arar buluruz. Buldumda :)
Bir üstteki arkadasın yoludur bendekide :)

Spama düşmüşsün kafasına göre tüm kanallarını kapatmış Yt.
İnceleme vs yaptığı yok.
Butür başlıklar açıp gereksiz yaygara koparmayın.
Spamdan kapatılan kanal sayınızı azaltmaya bakın.
:cool:

arkadaşlar spamdan kasıt nedir.
mesela 10 kanalım var diyelim her birine aynı 100 videoyu atmak mıdır spam.
yoksa youtubede başkasının yayınladığı bir videoyu alıp kendi kanalına koymakmıdır spam?

arkadaşlar spamdan kasıt nedir.
mesela 10 kanalım var diyelim her birine aynı 100 videoyu atmak mıdır spam.
yoksa youtubede başkasının yayınladığı bir videoyu alıp kendi kanalına koymakmıdır spam?

Merhabalar,

Belirttiğiniz üzere spamın bir örneği dediğiniz gibi. 10 Kanala aynı 100 videoyu atmak. Yada daha açıklayıcı olalım. Kendi videolarını, kendi çekimlerini yüklemediğin her an spam yapıyorsun demektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri