Ne zaman bot kullansam spamdan gidiyor kanal

Merhaba hocam,

2.3.4. nolu kanallarınıza 88.244.101.103 ip adresiyle youtube da giriş yapıp token vemişsiniz. artık nasıl kullanıyor ve spam yapıyorsunuz bilemem.

1. nolu kanalınıza ise dün 15:30 da video yükleme emirleri vermişsiniz. ve yükleme anında kanala girip videoların statusunu değiştirmişsiniz.

Konumda biraz göz gezdirseydiniz keşke aynı iple kanallarınıza girmeyin.

Bir kanala otomatik yükleme yaparken o kanalda videolarda değişiklikler yapmayın diye. (Sen 50 video emri verdin diyelim. tam yükleme saniyesinde gidip bir videoda başlık değiştirirsen sence youtube o api isteğide nedir demez mi? bu adam program ile otomatik yapıyor demez mi?)

Lütfen hatalarını gördüğün gibi kendinde bul. Ben şöyle 10 dk göz ucu yazdım.

Hocam burada hata %100 kullanıcıda. 3 kanal aynı ip'den token vermek zaten başta ofsayt ve aynı anda video yüklenirken kanala giriş yapıp başka işlemler yapmış oda ikinci ofsayt. Ben çok kanal çalışıyorum. Hepside videoyap'a bağlı kanallar. Hepsine farklı ip'lerden token verdim. Her kanala günlük 50 video atıyorum. Kiminde 900+ video kiminde 500 video var. Videolar yüklendikten sonra kanallara farklı ip'lerden girip para kazanmalarını açıyorum. Allah'a şükür hiç birisinde sıkıntı yok.

Hocam burada hata %100 kullanıcıda. 3 kanal aynı ip'den token vermek zaten başta ofsayt ve aynı anda video yüklenirken kanala giriş yapıp başka işlemler yapmış oda ikinci ofsayt. Ben çok kanal çalışıyorum. Hepside videoyap'a bağlı kanallar. Hepsine farklı ip'lerden token verdim. Her kanala günlük 50 video atıyorum. Kiminde 900+ video kiminde 500 video var. Videolar yüklendikten sonra kanallara farklı ip'lerden girip para kazanmalarını açıyorum. Allah'a şükür hiç birisinde sıkıntı yok.

Şöyle kanalı abd ıp si ile açtım.

Videoları attıkrtan sonra başka bir ıp ile girip para kazanmasınımı açaçağım ?

Videoyap kullanırken 50 video attıgım kanallar 1 hafta icinde kapanıyordu suanda 2 aydır yutup.org botunu kullanıyorum her kanala 200-300 video attıgım halde kapanma olmadı kanal acma ve yükleme yöntemim aynı. Bence kapanmalar botla alakalı bir durum.

Şöyle kanalı abd ıp si ile açtım.

Videoları attıkrtan sonra başka bir ıp ile girip para kazanmasınımı açaçağım ?

Kanalların hepsini kendi internetimin Türkiye ip'si ile açtım. Kendi internetimin Türkiye ip'si ilede Para Kazanmalarını açtım.

Kanalların hepsini kendi internetimin Türkiye ip'si ile açtım. Kendi internetimin Türkiye ip'si ilede Para Kazanmalarını açtım.

Bunları nasıl yapıyorsun. Mesela modemi resetliyor ıp değiştiriyorsun ve öyle mi giriyorsun token vermeye veya para kazanma açmaya

Videoyap kullanırken 50 video attıgım kanallar 1 hafta icinde kapanıyordu suanda 2 aydır yutup.org botunu kullanıyorum her kanala 200-300 video attıgım halde kapanma olmadı kanal acma ve yükleme yöntemim aynı. Bence kapanmalar botla alakalı bir durum.

Ben gemiş dönemlerdeki botun hatasını kabulleniyorum. O dönemlere birşey dediğimde yok. Youtube yapı değiştirdi bende ona göre değiştirdim. Bizde toplu videoyu kullanırken aynı anda o kanala birşey yapmamak gerekir. Aksi halde aynı anda işlem olmasında youtube nasıl bir kişi aynı saniyede emir veriyor der. Diğer botda otomatik işlem olmadığı için aynı anda bir iş yapmamış olursunuz. Botuna göre kullanım farkı var. Ve dönemine görede değişir. Geliesin dersin ki kanalım kapanıyor çözeriz. Gelip demezsen yaptığın hatayıda sana söyleyemeyiz.

%100 çözüm için(Tek tek kanalı kapananlarda geçerlidir)

1) Kanalı açtınız. Para kazanmayı aktif ettiniz.
2) Aynı gün botda token verdiniz.
3) Kanala youtubedan bir daha hiç girmeyin. 24 saat geçince artık botdan işlemleri yapın.
4) Örneğin kanala 250 video atmayı hedeflediniz. Günlük zaten hedefiniz ne olursa olsun 1 kanala 50 den fazla video atmayın. 5 gün sonunda 250 video olmuş oluyor.
5) Bu 6 günde kanala hiç youtube üstünden girmemiş oluyorsunuz. Kanalı adaense veya partnera bağlayın. Ünlemli telifli videoları silin. Kanala giriş yaptığınız gün botda kanalı kullanmayın. Tekrardan yükleme videoyap video yöneticisi gibi araçları youtubeda kanala girdiğiniz gün botda uygulamayın.

Her kanala youtubedan giriş yapılmadan önce ipinizi değiştirin. Çerezleri silin veya gizli sekme açın.

Bu kurallar esneyebilir. Kanala giriş botla yüklediğiniz gün girebilirsiniz ama yükleme yaptığı saniye değil yüklemeler bitmeden önce veya bittikten sonra.

Burada asıl olan iş şudur arkadaşlar. Aynı saniyede 2 işlem çakışırsa bizde toplu video otomatik olduğu için sizde ekstra işlem yapabilirsiniz. Aynı saniyede işlem olmuş oluyor. Youtube her işlemi saniye bazlı tuttuğunu api kayıtlarından görebiliyorum. Aynı saniyede 2 işlem yani otomatik olduğunu belli etmemek bu işin en büyük kuralıdır.

3) Kanala youtubedan bir daha hiç girmeyin. 24 saat geçince artık botdan işlemleri yapın.
4) Örneğin kanala 250 video atmayı hedeflediniz. Günlük zaten hedefiniz ne olursa olsun 1 kanala 50 den fazla video atmayın. 5 gün sonunda 250 video olmuş oluyor.
5) Bu 6 günde kanala hiç youtube üstünden girmemiş oluyorsunuz. Kanalı adaense veya partnera bağlayın. Ünlemli telifli videoları silin. Kanala giriş yaptığınız gün botda kanalı kullanmayın. Tekrardan yükleme videoyap video yöneticisi gibi araçları youtubeda kanala girdiğiniz gün botda uygulamayın.

Her kanala youtubedan giriş yapılmadan önce ipinizi değiştirin. Çerezleri silin veya gizli sekme açın.

Bu kurallar esneyebilir. Kanala giriş botla yüklediğiniz gün girebilirsiniz ama yükleme yaptığı saniye değil yüklemeler bitmeden önce veya bittikten sonra.

Burada asıl olan iş şudur arkadaşlar. Aynı saniyede 2 işlem çakışırsa bizde toplu video otomatik olduğu için sizde ekstra işlem yapabilirsiniz. Aynı saniyede işlem olmuş oluyor. Youtube her işlemi saniye bazlı tuttuğunu api kayıtlarından görebiliyorum. Aynı saniyede 2 işlem yani otomatik olduğunu belli etmemek bu işin en büyük kuralıdır.

Bu sefer oldu :)

Botla hiçbir alakası yok!!! Olsaydı milyarlar kazandırmazdı kımseye kullanma taktiğini bulmak lazım. Temiz işi goOgle bile sever videoyapı birbuçuk sebedir kullanıyorum mesela dier botları bilmem .. Sorun yaşamadım genel sorunlar dışında

günde maksimum 30-35 video atarım bi kanala ben.benim kanallar tektek gidiyor,toplu kapanma yok.bunları not aldım,bikaç gün sonra senin botu alıp deniycem zaten bunlarıda uygularım.kapanmaları engellemek için sürekli çözüm arıyorsun,ilgileniyorsun gördügüm kadarıyla.var mı bakmadım ama kanal kapanmaması için şunları yapın diye senin sitede biyere yazman iyi olur hocam bence.

manuel yükleme yaparken ,yükleme sırasında yeni sekmede başlık değiştirmek ayarlarla oynamak kanal kapanmasına sebep olmuyor.

o zaman botlar api sistemini kullandığı için mi bu işlemler açık veriyor.

manuel yükleme yaparken ,yükleme sırasında yeni sekmede başlık değiştirmek ayarlarla oynamak kanal kapanmasına sebep olmuyor.

o zaman botlar api sistemini kullandığı için mi bu işlemler açık veriyor.

2 sini aynı saniye veya saniyelerde yapman mümkün olmadığı için sıkıntı çıkarmıyor.

Bak mesala bir yükleme ele alalım.

Yükleme için token ile kanala bağlanma saati : 20.09.2014 15:30:20

bu esnada 2. video veya bir başlık v.s. gibi editlemeyi sen 15:30:20 ye yakın bir saniyede yaptırdığında youtube direk bu bir yükleme örümceği ve otomatik çalışıyor diye düşünür. Herşeyin püf noktası otomatik rastgele bir işlem yaptırmamakdan geçiyor.

---------- Spam Engelliyici 18:46 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------

günde maksimum 30-35 video atarım bi kanala ben.benim kanallar tektek gidiyor,toplu kapanma yok.bunları not aldım,bikaç gün sonra senin botu alıp deniycem zaten bunlarıda uygularım.kapanmaları engellemek için sürekli çözüm arıyorsun,ilgileniyorsun gördügüm kadarıyla.var mı bakmadım ama kanal kapanmaması için şunları yapın diye senin sitede biyere yazman iyi olur hocam bence.

Duyurular - Videoyap.com

Teşekkürler hocam güncellemeyi yaptım. Genellikle bende işler hep destekden yürüyor. Kişiyi yaptığı hatalarıyla bilgilendirmeye çalışıyorum. Sistem her türlü loglamayı tuttuğu için kanalı kapanınca sebebini anlıyabiliyoruz.

Anlamsız kapanmalar olmuyor mu? oluyor. Kişi herşeyi dediğim gibi yaptıgını söylüyor. Bota kanal ekleme sıfır bir kanal aç ver 24 saat görelim diyorum kanalı bota eklemesede hiç bir işlem yapmamaktan kapanıyor.

Kapanmalar çok çeşittir. yukarıda verdiğim kapanma çeşidi ise kanala token verdikten sonra yükleme yapınca kanalları kapananlar içindir. Kanalı videoyap ekledikten sonra hiç video yüklemeden kanal kapanıyorsa token vermeden de %100 kapanacak demektir. Onlardan hep 1 tane kanal açın bana verin linkini videoyap a eklemeyin derim. hep o kanallarda kapanır. Ve ona göre hemen çözüm üretmeye başlarız.

Bir kişi kapanma yaşayabilir. Fakat amacımız bu kişi kapanma yaşadığında bize söylemesi ve çözüme en kısa sürede ulaşmamızdır. Sistemimin loglama yapısını hergeçen gün arttırıyorum. Sırf yaptığı her adımı incelemek adına.

Mesala bugün bir arkadaş sistemden küfür etti. Vds'de bir kanala birgünde 1000 video atıyorum kapanmıyor. Sizde 1000 video atıyorum kapanıyor yazmış. Bazı şeylerde yalan artık. Vds'de bir kanala 1000 video atınca kanal ayaktaysa oda şans demektir. 10 güne bir youtube ince bir tarama yapıyor. O taramaya kadar sağ kalmış olsada %100 o zaman uçar.

15 Mayısdan önce bot kullanmak gelişi güzel bir işti. Ama artık öyle değil. Fakat kullanması gayet kolay. Sadece belli başlı yukarıda anlattığım kuralları var.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] , benim kanallar toplu gitmiyor işte tektek kapanıyor.onlarda bota bagladıkdan sonra işte bot 3-5 video atıyor,kanala ertesi gün bakıyorum uçmuş.yada bot o an yükleme yapdıysa sıradaki videoların 3-5 tanesini attıkdan sonra kapanıyor hemen,yarınada kalmıyor :) ben eskidende zaten günde yüzlerce,binlerce video atmadım kanallarıma herzaman kanal başı ortalama 30-35 video olur en fazla bende.manuel olarak vdsde 2 aydır kapanma yaşamadım.özellikle ytkazanda kapanan kanallarımda benimde dikkatimi çeken bişey vardı sende deginmişsin burda ona.bi taraftan bot kanala yükleme yapıyor,bi taraftanda ben pcde o kanala girmişim ve videoların resimlerini degiştiriyor yada başlık,açıklama,etiket yani herhangi bi degişiklik yapıyorum.sonra bi bakıyorum kanal kapanmış spamdan.farkettigimde bunu yapınca kapatmasa zaten şaşardım dedim kendi kendime yani o konuda biçok kişi hata yapıyor benim gibi :)

bende y ile başlayan bir bot aldım, 3 aydır hic kanal kapanması yaşamadım. 8 kanala attıysam Viideo 4ü kapandı, hesap fesihi topluluk. 1 günlük kanallar... hemde her yeni token vermeden, ip i değişip çerezleri siliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri