manuel yükleme yaparken ,yükleme sırasında yeni sekmede başlık değiştirmek ayarlarla oynamak kanal kapanmasına sebep olmuyor.
o zaman botlar api sistemini kullandığı için mi bu işlemler açık veriyor.
2 sini aynı saniye veya saniyelerde yapman mümkün olmadığı için sıkıntı çıkarmıyor.
Bak mesala bir yükleme ele alalım.
Yükleme için token ile kanala bağlanma saati : 20.09.2014 15:30:20
bu esnada 2. video veya bir başlık v.s. gibi editlemeyi sen 15:30:20 ye yakın bir saniyede yaptırdığında youtube direk bu bir yükleme örümceği ve otomatik çalışıyor diye düşünür. Herşeyin püf noktası otomatik rastgele bir işlem yaptırmamakdan geçiyor.
---------- Spam Engelliyici 18:46 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------
günde maksimum 30-35 video atarım bi kanala ben.benim kanallar tektek gidiyor,toplu kapanma yok.bunları not aldım,bikaç gün sonra senin botu alıp deniycem zaten bunlarıda uygularım.kapanmaları engellemek için sürekli çözüm arıyorsun,ilgileniyorsun gördügüm kadarıyla.var mı bakmadım ama kanal kapanmaması için şunları yapın diye senin sitede biyere yazman iyi olur hocam bence.
Duyurular - Videoyap.com
Teşekkürler hocam güncellemeyi yaptım. Genellikle bende işler hep destekden yürüyor. Kişiyi yaptığı hatalarıyla bilgilendirmeye çalışıyorum. Sistem her türlü loglamayı tuttuğu için kanalı kapanınca sebebini anlıyabiliyoruz.
Anlamsız kapanmalar olmuyor mu? oluyor. Kişi herşeyi dediğim gibi yaptıgını söylüyor. Bota kanal ekleme sıfır bir kanal aç ver 24 saat görelim diyorum kanalı bota eklemesede hiç bir işlem yapmamaktan kapanıyor.
Kapanmalar çok çeşittir. yukarıda verdiğim kapanma çeşidi ise kanala token verdikten sonra yükleme yapınca kanalları kapananlar içindir. Kanalı videoyap ekledikten sonra hiç video yüklemeden kanal kapanıyorsa token vermeden de %100 kapanacak demektir. Onlardan hep 1 tane kanal açın bana verin linkini videoyap a eklemeyin derim. hep o kanallarda kapanır. Ve ona göre hemen çözüm üretmeye başlarız.
Bir kişi kapanma yaşayabilir. Fakat amacımız bu kişi kapanma yaşadığında bize söylemesi ve çözüme en kısa sürede ulaşmamızdır. Sistemimin loglama yapısını hergeçen gün arttırıyorum. Sırf yaptığı her adımı incelemek adına.
Mesala bugün bir arkadaş sistemden küfür etti. Vds'de bir kanala birgünde 1000 video atıyorum kapanmıyor. Sizde 1000 video atıyorum kapanıyor yazmış. Bazı şeylerde yalan artık. Vds'de bir kanala 1000 video atınca kanal ayaktaysa oda şans demektir. 10 güne bir youtube ince bir tarama yapıyor. O taramaya kadar sağ kalmış olsada %100 o zaman uçar.
15 Mayısdan önce bot kullanmak gelişi güzel bir işti. Ama artık öyle değil. Fakat kullanması gayet kolay. Sadece belli başlı yukarıda anlattığım kuralları var.