Ne zaman bot kullansam spamdan gidiyor kanal

yigit0can

Kayıtlı Üye
Merhabalar, ustalar vds ile 5 kanal takibi yapiyom ve gunde 25 video yüklüyom tek kanala ama bot aldim kanal kapanması ndan sonra kullanmayacam demistim ama rahat geldiğinden kullandim yine ayni video sayisi atiyom hergün ip ve cerez temizliyom farklo tarayicilarda hesabim acik şekilde ama spamdan gidiyor. Kendim açıyorum kanali 2013 tarihli açık hesaplar var elimde. Sorun nerede acaba .?

--Çay kaşıgıyla zor şartlar altında gönderildi.

Bütün botlarda kanallar spamdan kapanıyor ve kapanmıyor. Deneye deneye ve bot sahiplerinin uyarılarını göz önüne alarak kendi yönteminizi bulduktan sonra kapanma yaşamazsınız. Atıyorum 200 video atınca kapanıyor, 199 video atınca kapanmıyor. 50 video atınca kapanıyor, 1000 video basınca kapanmıyor. 2 Farklı bottan örnek verdim. Kolay gelsin :)

Yapımcıların onerilerine dikkay ediyorum isin tuhafi kendi mailimide ben açmıyom

tuhaflık yok.3 aylık kanalımda dizinin 4 sezonu vardı güzel getiriyordu.kalan 2 sezonu atayım dedim ilk otuzluu 2-3 gün önce attım. dünde 30 bölüm daha attım kanal gitti.sebep tamamen bot.

Yapımcıların onerilerine dikkay ediyorum isin tuhafi kendi mailimide ben açmıyom

Kendi mailinizi kendiniz açın. Mail açmayla ilgili video paylaşmıştım. O tarz açılan mailler manuel ile asla kapanmıyor. Botlar ile dediğim gibi, belli değil. Videoyu birisinden bulabilirseniz, faydalanın derim.

Ya mailleri kendimiz acacaz yada bot kullanmayacaz

Edit; VEYAHUT 10 TANE 10 TANE ATACAZ ;)

Bottan olduğuna eminsen, Bot kullanma olsun bitsin.

Peki diyorum ki 2-3 kanal caliscam kaliteli spam olarak böylece vdsde rahat rahat yukleme yapabilirim. Sizce iyi olur mu. Simdi botta 47 tane kanal var ama spamdsn gidiyor buna elle yetismek imkansiz

bence kanalla alakalı geçen yeni kanallarıma 100 er video attım uçtu,aynı botla 2-3 aylık kanalıma 900 video bastım hala ayakta

bence kanalla alakalı geçen yeni kanallarıma 100 er video attım uçtu,aynı botla 2-3 aylık kanalıma 900 video bastım hala ayakta

Doğrudur ama burada işin tuhafı şu ki kanalalr 2013 tarihli 1 k izlenmeleri var temiz para kazanması bile açık değil. Bu kanallar patlıyor, yeni açtığım kanal olsa neyse

kanalları kendim açıp vds ile yüklüyordum hiç spamdan kapanmıyordu 2 gün önce botla başlıyayım dedim spamdan kapandı kanallar.ilk kanala 50 tane atmıştım diğerine biraz fazla attmıştım hadi o neysede 50 videoda bile kapandı. sorun kanallarda değil çünkü kendim açıp aylardır vds ile kullandığım kapanmayan kanallar.

yigit0can kullanmasını bilmiyorsan kullanmayacaksın. Bot işlerini bırakıp 2-3 kanal çalışmaya devam etmen gerekiyor. 2-3 kanal çalışmakla 45 kanal çalışmak arasında çok fark var.

Senin gibi bot kanal kapatıyor diye yazan 10'larca kişi çıktı.
Test etmeden ve bot sahibiyle konuşmadan birşeyi baltayamazsın.

yigit0can kullanmasını bilmiyorsan kullanmayacaksın. Bot işlerini bırakıp 2-3 kanal çalışmaya devam etmen gerekiyor. 2-3 kanal çalışmakla 45 kanal çalışmak arasında çok fark var.

Senin gibi bot kanal kapatıyor diye yazan 10'larca kişi çıktı.
Test etmeden ve bot sahibiyle konuşmadan birşeyi baltayamazsın.

siz böyle çıkış yaparsanız hocam bende sert çıkış yaparım.destekten girip şimdi pm atacağım 3 aydır kapanmayan kanal neden 3 gün aralıklarla 30 30 video attığımda kapandı cevap verirsiniz umarım ?

Birebir tartışmaya girmeden genel olarak konuşacam ben daha bu botu bugün kullanan birisi değilim. Test ettim yöntemleri uyguladım ama yine sıkıntı yine sıkıntı oluyor. Vds'den yükleme yaptığım kanalı bota taşıyorum ve kanal yine gidiyor. Bu kanallar dün veya bugün açılan kanal değiller. Var bir sıkıntı %1 bile olsa 12.000 i aşkın üyeniz var ya sizlerin işte bu nerden baksanız binlerce kişiye tekabül ediyor ve bu kişileri kanalı kapatılıyor. Bu sayısal olarak ufak bir sorun ama gelin birde kapanana sorun?

vds ile yükledikten sonra aynı gün botla yükleme yaparsanız kapanmış olabilir.

botla kanala yetki verdikten sonra bir gün bekleyin. yani hem pc ipsinden girip aynı gün bot ipsi yle yükleme yaparsanız kanallar kapanır. tr lokasyondan kanala gir fransa lokasyondan yükle yt yakalar tabi. ideal bekleme süresi yetki verdikten sonra 36 saattir ama ertesi gün yapsanız bile fayda sağlar.

Merhaba hocam,

2.3.4. nolu kanallarınıza 88.244.101.103 ip adresiyle youtube da giriş yapıp token vemişsiniz. artık nasıl kullanıyor ve spam yapıyorsunuz bilemem.

1. nolu kanalınıza ise dün 15:30 da video yükleme emirleri vermişsiniz. ve yükleme anında kanala girip videoların statusunu değiştirmişsiniz.

Konumda biraz göz gezdirseydiniz keşke aynı iple kanallarınıza girmeyin.

Bir kanala otomatik yükleme yaparken o kanalda videolarda değişiklikler yapmayın diye. (Sen 50 video emri verdin diyelim. tam yükleme saniyesinde gidip bir videoda başlık değiştirirsen sence youtube o api isteğide nedir demez mi? bu adam program ile otomatik yapıyor demez mi?)

Lütfen hatalarını gördüğün gibi kendinde bul. Ben şöyle 10 dk göz ucu yazdım.

Merhaba hocam,

2.3.4. nolu kanallarınıza 88.244.101.103 ip adresiyle youtube da giriş yapıp token vemişsiniz. artık nasıl kullanıyor ve spam yapıyorsunuz bilemem.

1. nolu kanalınıza ise dün 15:30 da video yükleme emirleri vermişsiniz. ve yükleme anında kanala girip videoların statusunu değiştirmişsiniz.

Konumda biraz göz gezdirseydiniz keşke aynı iple kanallarınıza girmeyin.

Bir kanala otomatik yükleme yaparken o kanalda videolarda değişiklikler yapmayın diye. (Sen 50 video emri verdin diyelim. tam yükleme saniyesinde gidip bir videoda başlık değiştirirsen sence youtube o api isteğide nedir demez mi? bu adam program ile otomatik yapıyor demez mi?)

Lütfen hatalarını gördüğün gibi kendinde bul. Ben şöyle 10 dk göz ucu yazdım.

İnceleyeceğim, hatalar bende diyorsunuz haklıda olabilirsiniz haksız da farklı yöntemler deneyeceğiz bu sefer bakalım...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri