Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beyler malum artık banla'nan adsense'ler açılmıyıcak gibi,şimdi herkez adsense açma derdin'de peki sizce ne zaman açmalıyız banlar bitti mi sizce
Beyler malum artık banla'nan adsense'ler açılmıyıcak gibi,şimdi herkez adsense açma derdin'de peki sizce ne zaman açmalıyız banlar bitti mi sizce
valla ben actım ama pısman oldum,en azından su ay bır cıksaydı,
buarada artık turkıye olarak acıyorum
---------- Spam Engelliyici 00:12 ---------- Önceki Mesaj 00:12 ----------
valla ben actım ama pısman oldum,en azından su ay bır cıksaydı,
buarada artık turkıye olarak acıyorum
---------- Spam Engelliyici 00:12 ---------- Önceki Mesaj 00:12 ----------
Adsense benim için bitti. Adsense demek risk demek. Quiz devam edicem.
Hocam bende manuel çalışıyorum. 2K para içerde kaldı. Ödemelere 1 gün kala hesap mi banlanır. ilk kez ödeme alacaktım 2 ay ödeme bekledim pin yüzünden.adsense bence en iyi seçenek ben manuel çalışırım parasını ödüyoprlar eşleşen'dir yok telif'dir diye paranı veriyorlar sabit gelir için ideal ama ne zaman açılmalı orası kafamı kurcalıyor
bende açmayı düşünüyorum neden pışman oldun
dostum bıraz beklemekte fayda var,sistem temizliğine gidiliyo
Akbank ta hesabım var.Yeni adsense açarken Akbank ta internet bankacılığından yeni Iban alsam o numarayı versem sakıncalı mı olur ? Yoksa yeni bir bankadan yeni bir hesap mı açmalıyım sizce ?
Ekimde açın, bence şimdi açmayın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.