Ne Zaman Yeni Adsense Açılmalı (Anket)

Yeni Adsense Açma

• 3 Gün Sonra

Oy: 14 11,4%
  • 5 Gün sonra

Oy: 2 1,6%
  • 1 Hafta Sonra

Oy: 40 32,5%
  • Hiç Bir Zaman

Oy: 67 54,5%

• Kullanılan toplam oy
    123
En garantisi şöyle bence, her ay kasabildiğin kadar adsenseye kasacaksın. Mesela 1 ayda 3 adsense yapabiliyorsan 2 tane yapcaksın diğer ayda 2 tane yapacaksın. Bi vurguna raslarsa diğeri kurtulur hesabı :D Bizde bakcaz bu aykiler kurtulacakmı

Sen hepsine aynı ip'den girmeye devam et :D

biraz ortalığın yatışmasına izin verin en az 1 hafta beklenmeli bence.

Şu anki bildiklerimize göre yeni adsense açmak mesele değil,
Asıl sorun yt nasıl bir yol takip edecek.
Eminimki kıyımdan sonra yine herkes kanal açar gibi adsense açmaya kalkışacak.
Daha sık banlara hazırlıklı olmak lazım,
Ama bundan sonraki banlar kapanan kanala ve spama düşen adsenselere göre sıklık gösterecektir. Toplu adsense kıyımı olmasada artık kanallarını ayakta tutmayı başarabilenlerin adsense si ayakta kalabilecektir.

Tabi birde yeni adsense başvurularına web adsense gibi inceleme ile onay vermeleride başka bir ihtimal...

2 gün önce açtıgım adsensede banlanmış en az 15 gün beklemek gerekiyor gibi

Şu anki bildiklerimize göre yeni adsense açmak mesele değil,
Asıl sorun yt nasıl bir yol takip edecek.
Eminimki kıyımdan sonra yine herkes kanal açar gibi adsense açmaya kalkışacak.
Daha sık banlara hazırlıklı olmak lazım,
Ama bundan sonraki banlar kapanan kanala ve spama düşen adsenselere göre sıklık gösterecektir. Toplu adsense kıyımı olmasada artık kanallarını ayakta tutmayı başarabilenlerin adsense si ayakta kalabilecektir.

Tabi birde yeni adsense başvurularına web adsense gibi inceleme ile onay vermeleride başka bir ihtimal...

Açsak bir dert açmasak bir dert. kesin olan eskisi gibi spam yapamayacaz.

2 gün önce açılan adsense'yi niye banlanıyorlar :) İyice sapıttı bunlar

quizden darbe yedık adsensede darbeyi vurdu . hiç açmayin yukleyın video yu para boşa aksın sonuçta network te adsensede de parayı alamıyorsun aynı kapı...
işin şakası bir yana şu ayin bitmesini bekliyorum ben biraz durulsun etraf.

O değil de şu olay hepimize ders oldu. Bundan sonra kimse artık youtube a bi iş olarak bakmaz heralde. Özgün değilse.

Gemi beklemez arkadaşlar saati gelince gider adsense açmak ile beklemek ne alaka sanki kavga ettiniz pişmanlıklarınız var ara biraz soğusun sonra barışırız der gibi böyle değil arkadaşlar Adsense Der ve Gider

bot kendisine verilen bilgiler doğrultusun da hesapları kapatır ve seri şekilde görevini yapıp 2 3 gün zarfı içerisinde görevini yapıp çıkar. öyle geleni gideni banlarım yaklaşımı google'un yapay zekasına hakaret olarak görüyorum. 3 gün öncede aman adsenselere girmeyin banlanırsınız diyen arkadaşlar oldu tam akıllara zarar. senin kaydın banlanacaklar listesinde yoksa 24 saat adsensen açık olsa ne olur açık olmasa ne olur.

Bu algoritma olayını çok da şe yapmayın

Hep motive edici konuştum bugüne dek herkese karşı, yalnız ciddi manada söylüyorum arkadaşlar. spam bitti bu saatten sonra yapılan her kanal boşuna yapılacakır. paaa felan ödemeyecekler bunu açıkca gördük.

Hep motive edici konuştum bugüne dek herkese karşı, yalnız ciddi manada söylüyorum arkadaşlar. spam bitti bu saatten sonra yapılan her kanal boşuna yapılacakır. paaa felan ödemeyecekler bunu açıkca gördük.

Az önce ilk ödeme alacağım adsense işleme girdi. Senin gibi bir adama yakışmıyor böyle iç karartan yorumlar yapmak. Spam bittiyse forumda işin ne ? :) Demek ki halen bir umut görüyor ve buralarda takılıyorsun. Şimdi ılık bir süt iç ve ferahla Bertan. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri