Neden Banlandım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu seni şahsi rahatsız ediyor olabilir.Herkes burada ÖZGÜR.istediği konuya girip girmeme özgürlüğünüzvar.Ama aşağılayıcı şekilde SAÇMA demek sana değil kimseye düşmez.saçmaysa girmezsin olur biter

Saçma Aşalıyıcı bir söz değildir.
Bak Tdk.gov.tr ne diyor.

4. sıfat Akla uygun olmayan, pestenkerani, absürt
5. sıfat Yersiz bulunan
6. Yersiz, akla aykırı, tutarsız söz

olabilir arkadaşlar orası adı ÜSTÜNDE KONU DIŞI bölümü.... orayı kategoriye uymayan konular diye açmışlar herkes bir şekilde para kazanmanın peşinde ünlemler zaten başa bela... forumu yakın görenler kendilerine espri de olsa oraya konu açıp kafa dağıtıyor muhabbet ediyor.. bende geçen canım sıkıldı MARUL adı altında konu açtım ... Hakketen ha Güzel resim çekmiştim... yorum yapan yaptı muhabbet eden etti geçti gitti. Sende Bir konuyu sevmediysen sana saçma geldiyse girme konuya okuma olsun bitsin....

Saçma Aşalıyıcı bir söz değildir.
Bak Tdk.gov.tr ne diyor.

4. sıfat Akla uygun olmayan, pestenkerani, absürt
5. sıfat Yersiz bulunan
6. Yersiz, akla aykırı, tutarsız söz

Madem saçma aşağılayıcı birşey değil benim için gerçekten çok saçma bir insansın derim senin mantığınla.neyse haklıyken haksız olmak istemiyorum zaman kaybından başka birşey değil şuan konu.

Özgün çalışanların baska bir sebebe ihtiyacı varmı varsa nedir sen olsan neden özgün çalışırdın

Ayrıca ozaman yazmamıstım arkadasım ama Yabancı Ytpara formu diye bişey olmaz olamaz Aynı Her Jiletin Permatik olmadıgı gibi

KARDESIM sen sakamısın ya . burası ytpara youtubeden para kazanma sanatını anlatan forum.. orasıda aynen yotubeden para kazanma sanatını anlatan forummm.... buna ne desem sıze yabanbı sıte desem kımın dıkkatını ceker bu

Bakın forum burası.Forumun ne olduğu bilmiyorsanız bunu öncelikle araştırın.Sonra bakın üyeler sizin herşeyinie olur olmaz laf sokma peşinde mi bi düşünün tartın.Bakın konu forum kurallarına uygun açılmış mı ? hakaret siyaset tehtid unsuuru içeriyor mu ? kişisel yada vatanına mlletine zarar veren içerikler bulunduruyor mu ? doğru bölüme açılmış mı bakın.bunlar doğruysa size laf söylemek düşmez.Konu dışı bölümü vardır.girmezsiniz olur biter.İnsanlar sosyal hayattan uzak olabilir.burada sohbet amaçlı yada günlük yaşamındaki bi sorunu dile getirebilir.Eğer sizin hayatınız sadece youtube,para,uyku,yemek ise siz yanlış yerdesiniz.Biraz sosyal iletişim içinde bulunmalısınız.

Yanlış düşünüyorsun. Biz bu dediğin şeylere uyarsak 2 günde forumun içeriğini değiştiririz. . Zaten değişti mi değişti. Donanımhaber konu dışı'na döndü burası. Her gün bu tür konuların dolaştığını düşünsene forumda elbet rahatsız olanlar olacak. Ve bu konular açılıp hemen kapanıp gitmiyor. Her gün espiri yapma amacıyla bu tür konular güncelleniyor. Ciddiyetini kaybediyor.

Ayrıca neden biz devekuşu taklidi yapalım arkadaşım sevmiyorsan girme diyorsun da. O konu ana sayfaya çıkıyor mu çıkıyor. Zaten biz forumun konuları içinde dolaşmıyoruz ana sayfaya da gözükünce giriyoruz.

Önerim ya şu Konu dışını bu tür seviyesizlik yaratacak konulardan temizleyin ya da konu dışına yazılan mesajlar Donanım haberde olduğu gibi mesaj sayımızı etkilemesin. Yani oraya mesaj atan sanki hiç mesaj atmamış gibi olsun. Ve de en önemlisi orada ki konular ana sayfa da gözükmesin.

Extra olarak Konu Dışı Özel bölümü açılabilir. Seviyeli konular orada açılır. Orada olaylar eski olması gereken Konu Dışı gibi işler.

Böylece eğlenmeye ihtiyacı olan kişiler Konu Dışın'da takılır

Madem saçma aşağılayıcı birşey değil benim için gerçekten çok saçma bir insansın derim senin mantığınla.neyse haklıyken haksız olmak istemiyorum zaman kaybından başka birşey değil şuan konu.

Bak sende beni bir türlü anlamıyorsun.
Ben zaten konuya girdim Yorum Yaptım çıktım.
Bu forumda açılan konular Tüm üyeler serbestçe Yorum yapsın diye değil mi?
- Cevap Evetse -
Bende kurallar çerçevesinde Yorumumu yaparım.
Konuyu beğenirim yaparım beğenmem gerekli-gereksiz bulurum yaparım, Forum kuralları çerçevesinde Yorum Hakkım vardır.

Yanlış düşünüyorsun. Ben bu dediğin şeylere uyarsak 2 günde forumun içeriğini değiştiririz. . Zaten değişti mi değişti. Donanımhaber konu dışı'na döndü burası. Her gün bu tür konuların dolaştığını düşünsene forumda elbet rahatsız olanlar olacak. Ve bu konular açılıp hemen kapanıp gitmiyor. Her gün espiri yapma amacıyla bu tür konular güncelleniyor. Ciddiyetini kaybediyor.

Ayrıca neden biz devekuşu taklidi yapalım arkadaşım sevmiyorsan girme diyorsun da. O konu ana sayfaya çıkıyor mu çıkıyor. Zaten biz forumun konuları içinde dolaşmıyoruz ana sayfaya da gözükünce giriyoruz.

Önerim ya şu Konu dışını bu tür seviyesizlik yaratacak konulardan temizleyin ya da konu dışına yazılan mesajlar Donanım haberde olduğu gibi mesaj sayımızı etkilemesin. Yani oraya mesaj atan sanki hiç mesaj atmamış gibi olsun. Ve de en önemlisi orada ki konular ana sayfa da gözükmesin.
Extra olarak Konu Dışı Özel bölümü açılabilir. Seviyeli konular orada açılır. Orada olaylar eski olması gereken Konu Dışı gibi işler.

Böylece eğlenmeye ihtiyacı olan kişiler Konu Dışın'da takılır

kısaca diyorsun post kasmayın konular açıp.sizin için ne önemi varsa milletin postunun.Modaretör arkadaşalrdan rica ediyorum bütün mesaj sayımı arkadaşalra bağışlayın ve rahatsız edici konulara yorum yapmasınlar bir daha.neyse uzatmanın alemi yok.hereksin kendi düşüncesi tabi

KARDESIM sen sakamısın ya . burası ytpara youtubeden para kazanma sanatını anlatan forum.. orasıda aynen yotubeden para kazanma sanatını anlatan forummm.... buna ne desem sıze yabanbı sıte desem kımın dıkkatını ceker bu

Birincisi Kardeşim denilcek kadar samimi birebir bir ilişkimiz yok o yüzden lütfen böyle konusma olmasın!!!!

İkincisi ve Sorunun cevabı:Yabancı Youtube DEstek Forumu veya Yabancı Youtube Yardımlaşma Forumu hadi hiç birini yazamadın Yabancı Youtube Forumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri