Neden bu kadar az geliyor?

mertcan38

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba
Yeni bir kanal açtım ve ardından videoyap.com a ekledim (sıkıntı burada olsaydı keşke), Evet açtığım kanalda bir hafta toplam olarak 1k izlenme geldi. Ama kazanç oldukça düşük geliyor bundaki sıkıntı nedir biliyormusunuz?
Ve lütfen alaycı mesajlar atmayın youtube işinde yeniyim öğrenmeye çalışıyorum ama bunun bir türlü cevabını bulamadım. :)

1 hafta toplamda 1 k ya ne kadar kazanç bekliyordun kaç kazandın?

Arkadaşlar merhaba
Yeni bir kanal açtım ve ardından videoyap.com a ekledim (sıkıntı burada olsaydı keşke), Evet açtığım kanalda bir hafta toplam olarak 1k izlenme geldi. Ama kazanç oldukça düşük geliyor bundaki sıkıntı nedir biliyormusunuz?
Ve lütfen alaycı mesajlar atmayın youtube işinde yeniyim öğrenmeye çalışıyorum ama bunun bir türlü cevabını bulamadım. :)

1k izlenmeye zaten pek bir şey beklemeyin hocam

İzlenecek videolar atmıyor olabilirsin ve 1k izlenime ne kazanmayı bekliyorsun hocam. :)

1k izlenmeye bir şey kazanamaman normal. 10-15k izlettir ona göre konuşalım.

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] bu aralar niyeyse sana takılıyorum ama cevaplamak istermisin :D

1 hafta toplamda 1 k ya ne kadar kazanç bekliyordun kaç kazandın?

1k izlenmeye zaten pek bir şey beklemeyin hocam

İzlenecek videolar atmıyor olabilirsin ve 1k izlenime ne kazanmayı bekliyorsun hocam. :)

[MENTION=15042]EmnGry[/MENTION] ben en azından 1$ bekliyordum bana gelen 0.06$.
[MENTION=13663]silentspy[/MENTION] Haklısın ancak bir sıkıntı olduğunu düşündüğüm için konu açma gereksinimi duydum.
[MENTION=8008]Titan[/MENTION] Aslında hepsi vine videoları, yani hepsi izlenmeleri yüksek olabilecek videolar diye düşünüyorum.

[MENTION=15042]EmnGry[/MENTION] ben en azından 1$ bekliyordum bana gelen 0.06$ geldi.
[MENTION=13663]silentspy[/MENTION] Haklısın ancak bir sıkıntı olduğunu düşündüğüm için konu açma gereksinimi duydum.
[MENTION=8008]Titan[/MENTION] Aslında hepsi vine videoları, yani hepsi izlenmeleri yüksek olabilecek videolar diye düşünüyorum.

Bazen 10 izlenmeye 1 $ alırsın bazen 10 k ya 0 :)
sana kanıt gösterebilirim kısa ve türkçe çalışıyosan durum normal

tr ise az gelir hem 1k izlenimden az çok geldigi anlasılmaz 10k yap ondan sonra degerlendir hocam

Kategori değiş zaten vine videolarını birleştirmezsen yani uzun video olmazsa kazançta düşük olur.

Tapatalk ile gönderildi.

Kategori önerisi kimse yapmaz hocam, araştır biraz uzun videolar çalış, videoyap kullanıyormuşsun zaten özgünleştirdiğinde etiket sorunun fln olmaz. Her kategoriden dene hangisi tutarsa ona asıl. Bol kazançlar.

Tapatalk ile gönderildi.

Kategori önerisi kimse yapmaz hocam, araştır biraz uzun videolar çalış, videoyap kullanıyormuşsun zaten özgünleştirdiğinde etiket sorunun fln olmaz. Her kategoriden dene hangisi tutarsa ona asıl. Bol kazançlar.

Tapatalk ile gönderildi.

Araştırmaya başlasam iyi olacak.Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, iyi forumlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri