Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet hocam sabah 6 kalkacam 1 saat yoldan sonra 7 de mesaim basliyacak aksam 7 ye kadar caliscam tekrardan 1 saat yol sonrasinda evime gelecem .ayin 26 gunu bole devamnedecek maas gunu 860 lira para alacam. Efendimiz iscnizin teri kurumadan hakkini verinbdiye buyurmus.is veren bana 860 lira veriyor ama benim ustumden 10 milyar para kazaniyor.Hz. Muhammed(sav)..
Rızık için çalışmaya erken gidenin işi bereketli olur ve başarı kazanır.
valla bunu bende çok merak ediyorum, her gün sabahın köründe kalkmak gerçekten işkenceden farkı yok. bu fikri icat eden kişide sanırım olumsuz anlamda birçok özellik yada hastalık mevcut: mazoşizm, sadizm, faşizm vs.... böyle sadomazoya kadar gider bu olay.. Ha bu adamın fikrini dinleyip bugüne kadar uygulatanlara da diyececek laf bulamıyorum:Allah akıl fikir versin. Ayrıca da bu konu sabitlenmeli![]()
Aslınca çok basit kapitalist sistem
Bakış açınıza göre değişir beyler . Bir diğer soru neden bu kadar geç uyumak zorundasınız ? Sabah namazında kalkılan yatsıdan sonra uyunulan köy hayatını düşününce aslında kalktığımız vakitlerin erken olmadığını, yerine yattığımız vakitlerin geç olduğunun farkına varılması lazım .
Erken yatıp erken kalmak lazım.
1 hafta deneyin şöyle gece 21.00-22.00 da uyuyup sabah 7.00-8.00 kalkın bakın bakalım yorgunluk oluyor mu, yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi köy hayatı gibi tv,pc, boş işler ile uğraşmadan yatın. Değişimi bir gözlemleyin.
Evet hocam sabah 6 kalkacam 1 saat yoldan sonra 7 de mesaim basliyacak aksam 7 ye kadar caliscam tekrardan 1 saat yol sonrasinda evime gelecem .ayin 26 gunu bole devamnedecek maas gunu 860 lira para alacam. Efendimiz iscnizin teri kurumadan hakkini verinbdiye buyurmus.is veren bana 860 lira veriyor ama benim ustumden 10 milyar para kazaniyor.
o 860 lira berektli oluyo mu olmuyo mu. sen onu söyle.. ona muhtaç olanlarda var. halimize binlerce kez şükürler olsun..
Isyanlardayim evetadam isyankar samsunlu![]()
400 lira ev kirasi 200 elektirik su dogalgaz , yemek vs , hamdolsun ac yatmiyorum,baska yerde para harcamaya zamanim olmuyor zaten,simdi sen haftada 45 saat calismam gerekenbirbyerde min 75 saat calistigim isverenimi hakli goruyorsun yoksa beni sukursuz nankòr mu ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.