Neden? Neden? Neden?

• Kullanıcı Chef55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar
Ulan o kadar haklısın ki buraya ne yazarsam yazayım senin haklılığını analtacak bir cümle bulamam

BRGD0G.png

Erken kalktığım zaman çok güzel oluyor site işlerini diğer işleri herşeyi halledebiliyorum. Sonrasında saate baktığımda aa daha baya vakit var diyebiliyorum bu hosuma gidiyor. Geç kalkınca 2 video yükle hemen akşam oluyor :D

Yani erken kalkan adam tabikide yatan adamdan daha fazla iş halletmiş oluyor. Çünkü geç kalktığın zaman kendini toplaman felan zaman alıyor kafan yorgun oluyor.

Erken kalktığım zaman çok güzel oluyor site işlerini diğer işleri herşeyi halledebiliyorum. Sonrasında saate baktığımda aa daha baya vakit var diyebiliyorum bu hosuma gidiyor. Geç kalkınca 2 video yükle hemen akşam oluyor :D

Yani erken kalkan adam tabikide yatan adamdan daha fazla iş halletmiş oluyor. Çünkü geç kalktığın zaman kendini toplaman felan zaman alıyor kafan yorgun oluyor.

aslında değişen birşey olmuyor sen gece uyuyorsun,uyumayan gece çalışıyor sen sabah çalışıyorsun,gece çalışan sabah uyuyor :)

aslında değişen birşey olmuyor sen gece uyuyorsun,uyumayan gece çalışıyor sen sabah çalışıyorsun,gece çalışan sabah uyuyor :)

Evet youtube işinde öyle biraz ama sitede öyle değil hocam haberleri sabah girmeye başlıyorsun akşama kadar devam ediyorsun. Gece girip paylaşsan kimse görmeyecek :) Güncel sitelerde geçerli tabi bu haber bazı sitelerde.

Birde ne biliyim gece çalışınca insanın üstünde bir yorgunluk oluyor sabah kalkınca, kişiye görede değişir tabi.

Ben önceden çalısırken sabah 3 de bile kalkmaya razıydım çalışmayı severim ama gel gör ki nereye gitsem bir tane numuneye denk geliyorum Hatta son çıktığım iş yerındekı benim yerımde çalısan ıkı arkadası bılıyorum Birinle selamımız var diğerinle yok İkisinede sordum kardeş dedim siz neden ayrıldınız buradan Bekçi olduğumuz için herşeyin anahtarı bizde idi kola gazoz yemek ıstedığın kadar ye kımse bişe demıyordu İkiside haklısın abi ama o ş...siz varken orada durulmaz Durmak için o şahısla kavga etmen lazım oda fırıldaın biri olduğu için biz fırıldak olmadığımızdan onunla baş edemeyız dediler Bende aynen kendılerıne katıldım Ben yine bir numuneye denk gelmeyeceığımı bilsem belkı ytden kazandığımın yarısını alacaığım ama yine işe gıderım

Son düzenleme:
Evet youtube işinde öyle biraz ama sitede öyle değil hocam haberleri sabah girmeye başlıyorsun akşama kadar devam ediyorsun. Gece girip paylaşsan kimse görmeyecek :) Güncel sitelerde geçerli tabi bu haber bazı sitelerde.

Birde ne biliyim gece çalışınca insanın üstünde bir yorgunluk oluyor sabah kalkınca, kişiye görede değişir tabi.

haklısın zack gece çalışınca ekstra bir yorgunluk oluyor:D bended hep gece çalışıyorumda bazen normal insanlar gibi yatıp kalkayım diorum Gece uykusunun tadını hiç bir uyku tutmuyor Gece yatmaz gündüz kalkmaz olursam mutlaka bir hastalık vs bişey çıkıyor bünyede:D

haklısın zack gece çalışınca ekstra bir yorgunluk oluyor:D bended hep gece çalışıyorumda bazen normal insanlar gibi yatıp kalkayım diorum Gece uykusunun tadını hiç bir uyku tutmuyor Gece yatmaz gündüz kalkmaz olursam mutlaka bir hastalık vs bişey çıkıyor bünyede:D

Aynen hocam gece uykusu çok önemli. Hatta uyku çok önemli düzenli yatıp kalkan adamın vücududa sağlam oluyor.

İnşallah yt dışında da freelance olmayı planladığım için bu sıkıntıyı çekmeyeceğim. Buradaki birçok kişi de bu yüzden yt'dedir.

ilkokul fişlerinde bile "Erken uyu,erken uyan" vardı.Biri de sormadı "Neden?" diye :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri