Neden Olmuyor?

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

flyx

Süper Moderatör
Arkadaşlar fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum kazanmıyorum değil bazen günlük 3-5 dolar geliyor ama gerçekten çok az çalıştığıma değmiyor.

rk3up.jpg

Herşey gördüğünüz gibi zamanında sadece bir kere bir videom 600k izlenim aldı ondan iyi para kazandım ama ondan sonra iyi para alamadım. bu ayda 100 dolay gelecek ama 3-4 ayda biriken para. En azından her ay 100 dolar alsam bana yine yetecek fazlada gözüm yok.

5-6 kanalım var ve 3 tanesini aktif kullanıyorum günlük 5-10 arası video atıyorum çok daha fazla mı atmam gerek? birde yt to yt yapmıyorum her videoyu başka sitelerden bulup atıyorum ve bazı sitelerde paylaşıp imliyorum. izlenmiyor değilde bazıları 10'da bazıları 2k'da tıkanıp kalıyor.

Etiketleri başlıkları düşünerek mantıklı olarak giriyorum.
ağırlıklı ingilizce ile çalışıyorum. rusça ve türkçede çalışlıyorum.
her kanalın kategorisi ve dili ayrı.

yardımcı olacak arkadşlara çok teşekkür ediyorum.

Dostum bu Tbm Genelde Türkçe İçerikten Gelir

İzlenim sayısına bakılırsa max 5 7 Kanalın var Ki buda çok normal

Kanal sayını arttır ve Kaliteli videolar yüklemeye özen göster

+ Olarak Kanallar anında Tutulmaz Kimisi 1 Ayda Tutulur Kimisi 2 Ay

Dostum bu Tbm Genelde Türkçe İçerikten Gelir

İzlenim sayısına bakılırsa max 5 7 Kanalın var Ki buda çok normal

Kanal sayını arttır ve Kaliteli videolar yüklemeye özen göster

+ Olarak Kanallar anında Tutulmaz Kimisi 1 Ayda Tutulur Kimisi 2 Ay

Türkçe kanalım var ama neredeyse ellemiyorum denemelik açmıştım arada bir kaç tane atıyorum.

6 kanalım var

farklı kategorilerde mi kanal sayısını arttırıyım?

tamam hocam peki aynı videolarımı yükliyeyim?

ayrıca vps, bot vs kullanmıyorum manuel çalışıyorum

Musleranın konularını en ince detayına kadar oku, anlamazsan tekrar tekrar oku. Gerek kazanç arttırma, gerekse tbm arttırma konularına dikkat kesil. Emin ol, kazançlı çıkcaksın. Bir takım işlerimden dolayı pek youtube ile ilgilenemedim. Daha doğrusu belki 1 aydır video bile atmadım desem yeridir. Daha önceki aylar yaptığım çalışmayla şu an günlük 4-5 $ arası geliyor. Tbm de düzeldi. Musleranın konularındaki gibi çalışmanı yap, başka yöntem möntem lazım değil. Üstüne biraz daha çalışsam bu miktarı belki günlük 4-5 le katlarım.

kişisel düşüncem budur,kolay gelsin.

Bir de seçici davranmamak gerekli sanırım. Mesela ben dediğim gibi manuel yüklediğim için yükleyeceğim videoyu önce izliyorum ilgi çekici komik değilse yüklemiyorum. Demek ki hepsini yüklemek lazım.

Çok özel değilse sizin çalışma sisteminiz nasıl? Kaç kanal ve günde her birine kaç Video atıyorsunuz imleme veya paylaşım yapıyor musunuz?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Üstadım çalışma sistemi Serkan üstadın söylediği şekil. Arada imleme yapmışımdır fakat genel hatlarıyla Musleranın önerdiği çalışma sistemini uyguladım. Musleranın konularını bence başlangıç için yol haritası olarak kullan sonrasında zaten sen kendini geliştirirsin öyle yada böyle. Ben bu şekilde çalışıyorum.

Üstadım çalışma sistemi Serkan üstadın söylediği şekil. Arada imleme yapmışımdır fakat genel hatlarıyla Musleranın önerdiği çalışma sistemini uyguladım. Musleranın konularını bence başlangıç için yol haritası olarak kullan sonrasında zaten sen kendini geliştirirsin öyle yada böyle. Ben bu şekilde çalışıyorum.

hocam fikirleriniz için çok teşekkür ederim müsait olduğumda tekrar izleyeceğim videoları.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri