Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır kendiliğinden olduSayfa to ya bakılırsa sıkıntı.... 49 izlenime 25 tık bence bi sorun var kendinizmi tıklattırdınız ?
kesinlikle hile var , arkadaşım adsenseye elveda diyebilirsin %50 to oranı ... Google mühendisleri salak değil dostum
kesinlikle hile var , arkadaşım adsenseye elveda diyebilirsin %50 to oranı ... Google mühendisleri salak değil dostum
kıskançlık vol 1
Kesin konuşman bence pek hoş değil ama yinede sağolkesinlikle hile var , arkadaşım adsenseye elveda diyebilirsin %50 to oranı ... Google mühendisleri salak değil dostum
Sen hile yapmamış olabilirsin ancak birileri malesef yapmış.
Kesin konuşman bence pek hoş değil ama yinede sağol
Kanal linkini arkadaşlarına filan vermişsin eğer onlar reklama sürekli tıklamış olabilirler hesabının kapanması için. Bu işlerde çok kıskanma işleri olur. Malum iyi para gelirse rekabet artıyor. Tavsiyem kanallarına başkasına kesinlikle verme.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.