pynrs
Yasaklanmış
siyasi olmasa çok şey yazardım da neyse...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
siyasi olmasa çok şey yazardım da neyse...
Hocam öncelikle hayırlı bayramlarAha ben de "Acaba pynrs arkadaşımız bu konuya yorum yapmış mı" diye ararken 3. sayfada 21. post olarak buldum ki, yapamamış
Üstelik ne paylaşılan videoda ne de 21. posta kadar hiçbir siyasi paylaşım yok iken söze "siyasi olmasa..." diyerek başlamayı da başarmış. Genel olarak forumda açılan tüm siyasi ve dini konulara en az 1 post atarak liderliğe oynayan ve siyaset yasak olmasa "Nedir TV ve Cem Yılmaz" konusunda bile siyaset konusuna girecek olan pynrs arkadaşımızı kutluyorum..
Kanala gelince gayet başarılı. Çok iyi yerlere gelecektir. Fırsat buldukça videolarını izliyorum. Şuan eski bir videosunu başa alıp alıp izliyorum çok keyifli![]()
İşin rengi belli oldu
![]()
Yazdığımı kimse okumuyor muCem Yılmaz kendisi destek olmak istemiş ve gitmiş para yok ortada yani.
![]()
Millet olarak ortaya çıkan işi takdir etmek yerine eleştirmeyi çok ama çok severiz.
Eleştirmek güzeldir![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.