Neonsunucu Hizmetlerinden Şikayetciyim.

İlk sorun yaşadıgımda ve belirttigimde bazı arkadaşlar anlamayıp dinlemeden üstüme gelmişlerdi ben bişey diyorsam dogrudur kimseye çamur atmam ve görüldügü gibi enbüyük darbeyide ben yedim.

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] yeni açılmış firmaya ys belgesi falan soruyon sıkıştırıyon adamı :D sürekli bu arkadaşı tavsiye ediyodun bi aralar bi açıklama yapsan ?
http://www.ytpara.com/vps-vds-hosting/36201-vds-onerisi-yaparmisiniz.html

bende merak ediyorum [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] un ne diyecegini can ciger kardeşim diyordu her konuda tavsiye ediyordu

tabi ki açıklama yapayım, kendisinden bende hizmet almaktayım kişinin karakterine diyecek bir şeyim yok halada kardeşim gibi diyorum. Lakin vds hizmeti konusunda hiç böyle bir şey olmamıştı. bende mantık veremedim bende kendisine sordum neden böyle oldugunu ve bende cevap alamadım bir kaç gün sonra banada sizlere verdiği cevabı verdi. dediğim gibi firma sahibi ben değilim ben sadece tavsiye ediyordum. Hiç bir sorun yoktu son 1 haftadır ne oldu bende bir anlam veremedim. evet sıkıştırıyorum çünkü ys belgesi yok arkadaşın ve ne oldugu belli değil abimin diyor. resellerden satış yapıyor.

tabi ki açıklama yapayım, kendisinden bende hizmet almaktayım kişinin karakterine diyecek bir şeyim yok halada kardeşim gibi diyorum. Lakin vds hizmeti konusunda hiç böyle bir şey olmamıştı. bende mantık veremedim bende kendisine sordum neden böyle oldugunu ve bende cevap alamadım bir kaç gün sonra banada sizlere verdiği cevabı verdi. dediğim gibi firma sahibi ben değilim ben sadece tavsiye ediyordum. Hiç bir sorun yoktu son 1 haftadır ne oldu bende bir anlam veremedim. evet sıkıştırıyorum çünkü ys belgesi yok arkadaşın ve ne oldugu belli değil abimin diyor. resellerden satış yapıyor.

Sen tanıyorsun arkadaşı paramı ödememekte ısrar ediyor r10 daki neon sunucu hizmetleri aynı degilmi bana bunu söylersen sevinirim r10 dada konu açıp bu sahtakarı rezil edicem ayrıca davada açıcam hukukcu arkadaşların yardımını bekliyorum nasıl bir yol izlemeliyim.

Mağdur olan arkadaşlara geçmiş olsun umarım sorun çözülür ..Ama şunu belirtmek istiyorum , şuana kadar 5 farklı Vds kullandım ve en iyisi neonsunucuydu , makinanın çalışması olsun , destek olsun çok iyiydi , gece 3-4 de bile destek istediğimde skype üzerinden anında destek veriyorlardı..

Sen tanıyorsun arkadaşı paramı ödememekte ısrar ediyor r10 daki neon sunucu hizmetleri aynı degilmi bana bunu söylersen sevinirim r10 dada konu açıp bu sahtakarı rezil edicem ayrıca davada açıcam hukukcu arkadaşların yardımını bekliyorum nasıl bir yol izlemeliyim.

r10 da ki o mudur bilmiyorum hocam. fakat bende hiç mağdur olmadım üstte ki arkadaşın yorumda dediği gibi.

r10 da ki o mudur bilmiyorum hocam. fakat bende hiç mağdur olmadım üstte ki arkadaşın yorumda dediği gibi.

Bırak kardeşim bu işleri r10 dada 4 E-trederin ikisi eksi düpedüz sahtekar hala paramı ödemedi paypala yatırıyorum ,yok banka adresi ver,ama söyle arkadaşına ben o 250tl 5000tl harcar alırım skaypede yazdım bu son uyarım.
teli bile yok saçma sapa bir internet teli koymuşlar..

Son düzenleme:
Bırak kardeşim bu işleri r10 dada 4 E-trederin ikisi eksi düpedüz sahtekar hala paramı ödemedi paypala yatırıyorum ,yok banka adresi ver,ama söyle arkadaşına ben o 250tl 5000tl harcar alırım skaypede yazdım bu son uyarım.
sana iş yaptığım yok. ücretini de ben almadım. neonsunucu arkadaşım evet.
r10 da olan o mudur değil midir bilmek zorunda da değilim ben. düzgün bir şekilde yazınca anlamak istemiyorsun galiba. ve benim arkadaşım diye herseyi bana soylemek durumunda değilsin. seninle neon arasinda olay. ama bildiğim neon paranı oder.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sana iş yaptığım yok. ücretini de ben almadım. neonsunucu arkadaşım evet.
r10 da olan o mudur değil midir bilmek zorunda da değilim ben. düzgün bir şekilde yazınca anlamak istemiyorsun galiba. ve benim arkadaşım diye herseyi bana soylemek durumunda değilsin. seninle neon arasinda olay. ama bildiğim neon paranı oder.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bi laf vardır,Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim.
buda sana bir abi tavsiyesi zararın nersinden dönersen kardır.

abi bıktırdı valla.
2 haftadır vdsyi teslim etmedi, arkadaş bu kadar mı zor vpsyi kurup teslim etmek.
3 gün öncede iptal olsun paramı geri istiyorum diye ticket açtım ona da cevap yok.
ne zaman vdsyi sorsam Yok montaj var, işte kurulum yapıyorum vs. vs.
la bu kadar montajı nereye yapıyon anlamadım ki

Benim su ana kadar hiç bir şirketle sorunum olmadi hatta bazilariyla abi kardes olduk. Seninle neon arasinda ki çözümü benden beklememen lazım sonuçta firma sahibi ben değilim. 1 haftadır bende cevap alamıyorum banada yazmiyor

abi bıktırdı valla.
2 haftadır vdsyi teslim etmedi, arkadaş bu kadar mı zor vpsyi kurup teslim etmek.
3 gün öncede iptal olsun paramı geri istiyorum diye ticket açtım ona da cevap yok.
ne zaman vdsyi sorsam Yok montaj var, işte kurulum yapıyorum vs. vs.
la bu kadar montajı nereye yapıyon anlamadım ki

bu arkadaş duşa kabinmi satıyor:D ne montajı bu kadar böyle adam doğru diyor:D

Bu Konuda: http://www.ytpara.com/vps-vds-hosti...nya-galaxyshell-internet-teknolojileri-4.html

Bu arkadaştan
GalaxyShell aldım 2 gün oldu almadan sordum video edit programları çalışıyormu diye evet çalışıyor dedi, ne zaman teslim edersin dedim 20 dakika dedi geçtim siparişi, 15 dakika sonra teslim etti, içine camtasia studio kurulu halde hemde, sunucu hızı oldukça tatmin edici, çok nadir tavsiye ederim birilerini heleki sunucu işinde işini düzgün yapan adam bulmak zordur, ama sorun yaşayan arkadaşlar bu arkadaşıda bir denesinler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri