Nerde o Eski Günler

tarıkturan341

Kayıtlı Üye
Tek Kanalla 2013'de dizi paylaşırken :D
vpj70.jpg

Not:kazanç paylaşımı yasakmı bilmiyorum 4yıl olmuş zaten :D

Şuanda o miktarları görmek zor değil hatta daha kolay. Fakat onu almak büyük mesele :D

Eskiler kusura bakmasın ama şahsen ben sizin zamanınız da başlasam şimdiye hayatıımı kurmuş villa da havuzumun başında kahvaltı yapıyordum.

Vizyonunuz hiç geniş değilmiş

2016 yaz adsensenin maşallahı var . otu b*ku ödüyor. Deli gibi basıyorum .Adsenseler hep ekteki gibi. nasılsa arkadaş ödüyor ya.Acaip para birikmiş adsenselerde bekliyorum pin gelicek . Sahibinden qashqai bakıyorum model falan herşey kafada şekillenmiş . Çocuklar gibi şenim.oda ne ayın 29 u kanallar 0 landı . ayın 11 bir umut. kesinleşmelere bakıyorum 3 lira 4 lira max 8 lira kesinleşen adsense. Geçmişte yediğimiz darbeler falan koymadı ama bu çok acıtmıştı.
a1QOkO.jpg

---------- Spam Engelliyici 16:36 ---------- Önceki Mesaj 16:35 ----------

Bu resimde paylaştığın kazançlar şuan hayal değil ki :) . Az bile bence :)

Aga bu paralar artık çok daha kolay ama kapanmayı napıcaz

2016 yaz adsensenin maşallahı var . otu b*ku ödüyor. Deli gibi basıyorum .Adsenseler hep ekteki gibi. nasılsa arkadaş ödüyor ya.Acaip para birikmiş adsenselerde bekliyorum pin gelicek . Sahibinden qashqai bakıyorum model falan herşey kafada şekillenmiş . Çocuklar gibi şenim.oda ne ayın 29 u kanallar 0 landı . ayın 11 bir umut. kesinleşmelere bakıyorum 3 lira 4 lira max 8 lira kesinleşen adsense. Geçmişte yediğimiz darbeler falan koymadı ama bu çok acıtmıştı.
a1QOkO.jpg

---------- Spam Engelliyici 16:36 ---------- Önceki Mesaj 16:35 ----------

Aga bu paralar artık çok daha kolay ama kapanmayı napıcaz
Kapanmayan içerik bulacaksın , telif haricinde :)

Hocam öyle diyosunda daha 18ime yeni girmişim o dönemlerde günlük 200 dolar nedemek sen bilirmisin :D zeytin ekmek yiyoduk eylül ayından önce

Ahh eski günler :) Youtubeden kazandığım paraları deli gibi üniversitede bol bol yedim sadece birikmişlerle :D Şimdi okul bitiyor iş bulma zorluğunu düşünecek olursakta yavaştan Youtube yolu gözüktü tekrardan :) Eskilerden de herkes burada görüyorum da taş eksilmemiş maşallah :D

Ahh eski günler :) Youtubeden kazandığım paraları deli gibi üniversitede bol bol yedim sadece birikmişlerle :D Şimdi okul bitiyor iş bulma zorluğunu düşünecek olursakta yavaştan Youtube yolu gözüktü tekrardan :) Eskilerden de herkes burada görüyorum da taş eksilmemiş maşallah :D

senin youtube magazin diye bir kanalın vardı yada o tarz o ne oldu

ben ilk üye olduğum zamanlarda paylaşıyordun

umarım yanlış hatırlamıyorumdur :)

senin youtube magazin diye bir kanalın vardı yada o tarz o ne oldu

ben ilk üye olduğum zamanlarda paylaşıyordun

umarım yanlış hatırlamıyorumdur :)

:)) Doğru hatırlıyorsun o zamanlarda satmıştım o kanalı da alan kişi ilgilenmeyince kanal çöp oldu şuan açık mı kapalı mı onu bile bilmiyorum..

Suanda en cok ızlenen 15 kanalın son 48 satıne bakıyorum hepsı 400 500 izlenme alıyor bunlarda 10 bin izlenmeden gecmedı coguda cizgi ve film eskı gunler gelırmı bilmem ama bu yıl yt benım ıcın cökus yılı oldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri