Nerde o eski youtube

tek kanalım vardı ayda 600-700 bırakırdı oda bana fazla fazla yeterdi öğrenci adamız tabi :D

o rahatlığı özlüyorum valla hele bazen bi video patladığı zaman kazancım epey artardı epey keyiflenirdim :)

Şimdi bi video atsak sabaha telif yiyiyor adsense spama düştü zaten partnerler desen adam gibi ödeme yapmıyor. Bu iş artık çok çıkmaza girdi.

tek kanalım vardı ayda 600-700 bırakırdı oda bana fazla fazla yeterdi öğrenci adamız tabi :D

o rahatlığı özlüyorum valla hele bazen bi video patladığı zaman kazancım epey artardı epey keyiflenirdim :)

Şimdi bi video atsak sabaha telif yiyiyor adsense spama düştü zaten partnerler desen adam gibi ödeme yapmıyor. Bu iş artık çok çıkmaza girdi.

öyle hocam çok fazla duyuldu bu youtube işi 90 yaşındaki dedem bile banada ögret diyor sen düşün gerisini :)

Ben her zaman su andaki bilgim o zaman olsaydi kaç tane apartman dikmistim diye hep yakinirim.kismet nasip iste bide gelen paranin hic hayrini görmedim haydan geldi huya gitti.o günler güzeldi bilinçsizce önüne ne geliyorsa atiyoduk kanala yüzlerce video.ilk aldigim para 200 TL di o günü hic unutmam.bu yil itibari ile çok silinti artik kanallara bakiyorum hep özgün SPAM olan kanallarda para kazanması kapali.beklemedeyim bende bu ay sonu banlama yuksek olacak diye tahmin ediyorum kanallar kapandi.ondan sonrasina bakacaz artik.su anda yapilan is resmen çöpe gidiyo

Ben her zaman su andaki bilgim o zaman olsaydi kaç tane apartman dikmistim diye hep yakinirim.kismet nasip iste bide gelen paranin hic hayrini görmedim haydan geldi huya gitti.o günler güzeldi bilinçsizce önüne ne geliyorsa atiyoduk kanala yüzlerce video.ilk aldigim para 200 TL di o günü hic unutmam.bu yil itibari ile çok silinti artik kanallara bakiyorum hep özgün SPAM olan kanallarda para kazanması kapali.beklemedeyim bende bu ay sonu banlama yuksek olacak diye tahmin ediyorum kanallar kapandi.ondan sonrasina bakacaz artik.su anda yapilan is resmen çöpe gidiyo

aynen hocam şu bilgiler o zaman olsaydı zengin olmuştuk. şuan emeğimizin karşılıgını alamıyoruz

Film işini çok geç öğrendik kısa videolar ile uğraşıp durduk kaç sene ilk zamanlar film atmayı deneseydik herkes birer ikişer apartman dikerdi :D
Partnerlerin sağlam olduğu günlerde film kasmayı öğrendik ta ki Quiz vurgununa kadar sonradan yavaş yavaş daha beter oldu günümüzde ana firma olan Adsense bile ödeme yapmamak için 10 takla atıyor.

Film işini çok geç öğrendik kısa videolar ile uğraşıp durduk kaç sene ilk zamanlar film atmayı deneseydik herkes birer ikişer apartman dikerdi :D
Partnerlerin sağlam olduğu günlerde film kasmayı öğrendik ta ki Quiz vurgununa kadar sonradan yavaş yavaş daha beter oldu günümüzde ana firma olan Adsense bile ödeme yapmamak için 10 takla atıyor.

haklısınız hocam hatırlıyorum 20 saniyelik video attıgım oluyordu :) filmleri geç öğrendik ama hala ögrenmemiz gerek çok şey var bence

Eskiden TBM ler cok yüksekti şuan yerin dibinde, herkes youtuber olmuş başımıza :/

haklısınız hocam hatırlıyorum 20 saniyelik video attıgım oluyordu :) filmleri geç öğrendik ama hala ögrenmemiz gerek çok şey var bence

Özgün kanalı kapatan Youtube spam kanala acımıyor artık hocam ama yinede bilmediğimiz yöntemler vardır 2-3 yıllık bazı kanallarım halen gelir getiriyor. Bence Youtubeyi flagcılar sahte telifçiler bitiriyor.

---------- Spam Engelliyici 00:45 ---------- Önceki Mesaj 00:42 ----------

Eskiden TBM ler cok yüksekti şuan yerin dibinde, herkes youtuber olmuş başımıza :/

TBM her zaman yeni yılın ilk aylarında düşük oluyor hocam. TBM yi çalıştığınız içerik ülke belirliyor. eskiden daha kaliteli içerikler yüklüyor musunuzdur belki hocam :)

Özgün kanalı kapatan Youtube spam kanala acımıyor artık hocam ama yinede bilmediğimiz yöntemler vardır 2-3 yıllık bazı kanallarım halen gelir getiriyor. Bence Youtubeyi flagcılar sahte telifçiler bitiriyor.

---------- Spam Engelliyici 00:45 ---------- Önceki Mesaj 00:42 ----------

TBM her zaman yeni yılın ilk aylarında düşük oluyor hocam. TBM yi çalıştığınız içerik ülke belirliyor. eskiden daha kaliteli içerikler yüklüyor musunuzdur belki hocam :)

bende 2-3 sene ara verdim şuan geri gelim dedim baktım bize ekmek yedirmiyorlar :D
eskiden tek video ile iyi para kazanmıştım,spam filan uğraşmam şimdi o kadar video attim izleyen yok:)

Eski YouTube işte burda...

:D :D :D

BOL KAZANÇLAR...

mizah güzel hocam ama tutmaz :D
bol kazançlar

---------- Spam Engelliyici 01:04 ---------- Önceki Mesaj 01:03 ----------

bende 2-3 sene ara verdim şuan geri gelim dedim baktım bize ekmek yedirmiyorlar :D
eskiden tek video ile iyi para kazanmıştım,spam filan uğraşmam şimdi o kadar video attim izleyen yok:)

eskisi gibi degil hocam evet :)

Ben suna inaniyorum.eski spamcilar bir araya gelse ayni şehirden olan özgün video çekip atsa yt nin tozunu attirir.sadece herkes benim gibi tek basima özgün ne yapabilirim diye dusunuyo ama tek olduğundan güven yok çünkü PC koltuğuna mahkum ettik yillardir kendimizi.ben inanmıyorum yt bilgisi bizim kadar yok özgün calisan arkadaslarin çünkü nerde ne içerik hangi etiket hangi baslik ne kazandirir ne izlenim alir biliyoruz.

Ben suna inaniyorum.eski spamcilar bir araya gelse ayni şehirden olan özgün video çekip atsa yt nin tozunu attirir.sadece herkes benim gibi tek basima özgün ne yapabilirim diye dusunuyo ama tek olduğundan güven yok çünkü PC koltuğuna mahkum ettik yillardir kendimizi.ben inanmıyorum yt bilgisi bizim kadar yok özgün calisan arkadaslarin çünkü nerde ne içerik hangi etiket hangi baslik ne kazandirir ne izlenim alir biliyoruz.

hocam çok iyi bir noktaya degindiniz bilgi var ama kullanamıyoruz düşünüp duruyoruruz ne ypsam ne yapsam diye

screen%20shot%202015-09-10%20at%201.20.57%20pm.png

Bu yabancı adsenseler işe yarıyor mu arkadaşlar cidden çünkü ben bittim hiçbir şey yapamıyorum :S

Bu yabancı adsenseler işe yarıyor mu arkadaşlar cidden çünkü ben bittim hiçbir şey yapamıyorum :S

ben de açtım ama daha kazandıran kanalım yok hali ile kapanmıyor ama bi kaç kişi ile konuştum yabancı adsense kullanan kapanma az dediler bakalım :)

Adam gibi para kazanmaya 2013 sonlarına doğru başladım. Ozamanlar sistemi çözmekle uğraşıyorduk. Yabancı haber videoları felan atıyordum. Sonra arkadaşlarıma öğrettim bu işi öğretirkende hep demişimdir. ''bu sistem birgün bitecek bitene kadar ne kazansak kârdır.'' dedim ve bu zamanlara kadar çok şükür geldik.

ozamanlar güzeldi tabi. Tek derdimiz telif atan şirketler :) kapanan kanal olsada kazandığın para nasıl olsa hesaba yatıyordu.

ozamanlar...
-ofis açanlar
-ev alanlar
-araba alanlar
-arsa alanlar
-tarla bile alan vardı.

Serkanın aldığı araba vardı şu konuda ozaman sağlam gaza gelmiştim :D

Arkadaşlar gibi bende diyorum ''şuanki bilgim ozamanlar olsaydı. Sabancıya ortak olurdum'' samimi söylüyorum. Uyumazdım işten daha önce istifa ederdim şuan kazandığım parayla hiç çalışmama gerek kalmazdı :p :p :p

Bunada şükür 33 yaşındayım belkide ömrümde yapamayacağım şeyleri borçsuz harçsız gerçekleştirdim. Allah olmayanlara daha iyisini versin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri