Nerede Hata Yapiyorum Ben?

Moonlife

Kayıtlı Üye
https://youtu.be/mBumh2A_fYE

Bilgisayarda oyun oynayip kanalima yüklüyorum cok az izlenim alıyor bayada uğraşıyorum çoğu videom 4K yüklemesi baya zor oluyor

Allah rizasi icin bana biraz akıl,tatktik verin ne yapabilirim bu kanali canlandırmak icin çaresiz kaldım neyim eksik

senin yaptığın bir hata yok ama herkes oyun videosu çekiyor. Sadece youtubea oyun videosu yükleyerek bir yere varacağınızı düşünmüyorum. Twitch, Dlive yada facebook buralarda yayınlar aç youtube kanalını anca öyle tanıtabilirsin. Birde videolarda hiç kendini göstermemişsin. Bu şekilde zaten olmaz.

yoo kanal izlenmesi gayet iyi durumuna göre facecam yok, orijinal başlık yok, ses yok, marka yok, kanal logosu yok, banner yok, orijinallik yok, müzikler yok vs vs vs...

çok eksiğin var açıkçası bu işin hakkını vererek yapanları izlersen onlarda senin verdiğin emeğin en az 10 katını göreceksin. onun dışında kanalda bi sorun göremedim. gayet izlenmeleri giderek artıyor. sen bi anda sıçrama bekliyosun muhtemelen ama tüm videolarına girip ilk yüklediklerinin izlenimlerine bakarsan son yüklediklerinle aradaki farkı görürsün. yani içerik atmaya devam ettikçe eskileri de izlenmeyi sürdürür. bu işte artık en az 1 yıl hiç bi şey gözetmeden içerik üretmek şart. eskisi gibi basit değil.

senin yaptığın bir hata yok ama herkes oyun videosu çekiyor. Sadece youtubea oyun videosu yükleyerek bir yere varacağınızı düşünmüyorum. Twitch, Dlive yada facebook buralarda yayınlar aç youtube kanalını anca öyle tanıtabilirsin. Birde videolarda hiç kendini göstermemişsin. Bu şekilde zaten olmaz.

Yayınlar cok acmak istiyorumda internet upluadim 0,45 resmen beni bitiriyor yayini kaldirmiyor

---------- Spam Engelliyici 00:47 ---------- Önceki Mesaj 00:45 ----------

çok eksiğin var açıkçası bu işin hakkını vererek yapanları izlersen onlarda senin verdiğin emeğin en az 10 katını göreceksin. onun dışında kanalda bi sorun göremedim. gayet izlenmeleri giderek artıyor. sen bi anda sıçrama bekliyosun muhtemelen ama tüm videolarına girip ilk yüklediklerinin izlenimlerine bakarsan son yüklediklerinle aradaki farkı görürsün. yani içerik atmaya devam ettikçe eskileri de izlenmeyi sürdürür. bu işte artık en az 1 yıl hiç bi şey gözetmeden içerik üretmek şart. eskisi gibi basit değil.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim uğraş ve sabir lazim desenize Allah razi olsun kardeş

---------- Spam Engelliyici 00:47 ---------- Önceki Mesaj 00:47 ----------

çok bile izleniyorsun

Durum o kadar vahim öylemi 😪

Facebook canlı yayın yap. Canlı yayına ufak reklamlar öde. Kitleni geliştir sonra kitleni ytye yönlendirirsin.

Facecam önemli millet de aynı oyunlari oynayabiliyor, girip oyun izlemiyolar artık sunucunun anlatımını, öğreticiliğini, sempatikligini, komikliğini önemsiyorlar. Kitleyi elde tutan ana unsur bu şuanda. Ben de oyun videolari atıyorum 1 haftadır, linki birkac platformda yayıyorum öyle izlenim geliyor yaymasam 1 izlenim bile gelmiyor

apex videonu izledim güzel oynuyorsun. Ayrıca video kendinide izlettiriyor ama arkadaşların dediği gibi herkes oyun videosu çekiyor. Canlı yayın ve facecam şart artık. Canlı yayın açtığında farkediceksin ki daha hızlı abone kasılıyor. Benim gördüğüm o yönde.

Facecam önemli millet de aynı oyunlari oynayabiliyor, girip oyun izlemiyolar artık sunucunun anlatımını, öğreticiliğini, sempatikligini, komikliğini önemsiyorlar. Kitleyi elde tutan ana unsur bu şuanda. Ben de oyun videolari atıyorum 1 haftadır, linki birkac platformda yayıyorum öyle izlenim geliyor yaymasam 1 izlenim bile gelmiyor

Hocam günde en az 30 izlenim geliyor ama bu cok az tabiki hem abone hem izlenim icin

---------- Spam Engelliyici 23:48 ---------- Önceki Mesaj 23:46 ----------

apex videonu izledim güzel oynuyorsun. Ayrıca video kendinide izlettiriyor ama arkadaşların dediği gibi herkes oyun videosu çekiyor. Canlı yayın ve facecam şart artık. Canlı yayın açtığında farkediceksin ki daha hızlı abone kasılıyor. Benim gördüğüm o yönde.

Bilgisayarım tam oyun bilgisayarı 1050 ti ekran karti 32 gb ram i7 ama işte internetin cok kötü canli oyuna el verisli degil

Gözüme çarpan bir hata video açıklamaları hacım yanıltıcı açıklama girmeni tavsiye etmem çünkü algoritmayı kandırman kanalına zarar olarak yansır :)

Altın bir tavsiye vereyim bunu yapmak yerine başlığını gir ve açıklamana #battlefield5 #battlefield5funny #bf5 #ea gibisinden etiketler eklersen 3 tanesini videona seo olarak etki yapar video başlığın altında bu etiketler yer alır. Hazırladığın oyunların yt tarafından otomatik oluşturulan kanallarına index almana yardımcı olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri