Nerede Yanlış Yapıyorum :(

• Kullanıcı ugur242424
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ugur242424

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar ben bu youtube işinden ve adsenseden hiç para kazanamıyorum nerede yanlış yapıyorum bir türlü bulamadım 1 kanlım var 2007 açılış tarihli Türkiye de malum rerklamlar kapalı diye yabancı haber kasmaya başladım ama günde 0,40 0,50 nin üstüne çıkamıyorum nerede yanlış yapıyorum sizlerden yardım bekliyorum.
74980109.jpg

Hocam Tek Kanala Bağlı Kalma ... Biliyorsun Adsenseye istediğin kadar kanal bağlayabilirsin tek kanal üzerinde yoqunlasma eger yeniysen zaten zamanla 2. ve 3. kanallara ihtiyac olduqunu anlarsın ve en önemlisi SOSYAL AĞ Facebook twetter sürekli kullanmanı tavsiye ederim bunlar üzerinde bir kısım calısmalar sonucu artıs olduqunu göreceksin

tek kanal ile kazanmak istersen sağlam facebook sayfası veya twitter'da fallow olması lazım :) eğer yok ise en az 4 5 kanal aç :) bende şuan 8 tane kanal var :)

Kanal açarım sorun değilde hangi konularda kanal açmam gerek onu çözemiyorum misal bu kanalım haberlerle ilgili...

Merhaba Arkadaşlar ben bu youtube işinden ve adsenseden hiç para kazanamıyorum nerede yanlış yapıyorum bir türlü bulamadım 1 kanlım var 2007 açılış tarihli Türkiye de malum rerklamlar kapalı diye yabancı haber kasmaya başladım ama günde 0,40 0,50 nin üstüne çıkamıyorum nerede yanlış yapıyorum sizlerden yardım bekliyorum.
74980109.jpg

izlenim çok düşük. izleyen olmassa tık hiç olmaz. Bu sıralar tbm'ler herkeste böyle düzelecek inşallah daha fazla güncel,özgün video yüklemeye özen göster.;)

Kanal açarım sorun değilde hangi konularda kanal açmam gerek onu çözemiyorum misal bu kanalım haberlerle ilgili...

Ya hocam atıorum 3 tane kanal actın 1 i haber dieri komedi 3. ise kazalar ilgin olaylar vs... ama en önemlisi baslangıcta belirledğin kullanıcı adını iyi sec ve kanalındaki icerikler üzerine bir kullanıcı adı sec ..

arkadaşlar tel ile kanalı aktifleştirmesek youtubede hani izlenme başına para veriyorya vidyo belli ülklerde izlendimi falan
eğer aktifleştirme yapmasak youtube bize bu izlenmeden gelen parayı ödüyo mu

arkadaşlar tel ile kanalı aktifleştirmesek youtubede hani izlenme başına para veriyorya vidyo belli ülklerde izlendimi falan
eğer aktifleştirme yapmasak youtube bize bu izlenmeden gelen parayı ödüyo mu

Telefon girmedigim halde gecen ayin hesabindan youtube izlenmeleri de odedi. Pin gelmedigiicin odeme alamadim halen.

hocam videoları ilk yüklemen çok önemli ilk yüklersen video bir anda popüler oluyor izlenirse

adsense hesabımda pin uyarısı dışında site uyarısıda var. ilk açtığımda izlesene.com olark seçmiştim şimdi ise kaldırdım onu ama başka site eklemem gerekir mi? eklemesem kazacı çekebilirmiyim?

izlenim çok düşük. izleyen olmassa tık hiç olmaz. Bu sıralar tbm'ler herkeste böyle düzelecek inşallah daha fazla güncel,özgün video yüklemeye özen göster.;)

izlenimi düşük olmasının nedeni
1 bir tek ihtar alsan bile tbm kazanç oranı yarıya düşüyor
diyelim tbm ortalma 0.08 se 0.04 0.03 e düşüyor
2 türkiye çin gibi ülkelerde tıklama alırsan tbm düşük olur
ingiltere gibi ülkelerde tıklama alırsan tbm çok yüksek gelir
bir ülkenin para birimi dolardan daha değerliyse tbm yüksek geliyor
para birimi ülkenin dolara oranla düşükse tbm düşük olur

100 tane kanal açsanız ne hocam 1 tane sağlam açmadıkdan sonra.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri