Nereye yatırım yapıyorsunuz?

Yurtdisi tesisleri olan kaç tane Türk firmasi var ki? Dogan grubu, koc holding ve sabanci hariç.

---------- Spam Engelliyici 13:56 ---------- Önceki Mesaj 13:55 ----------

Tarla bile alsan sikinti olmaz ki, 300bine tarlalar var bazen oluyor bi bakmissin Villa dikiliyor o bolgelere biri gelip 1,5 milyon tl teklif ediyo x5 kazanc :)

Şişe ye bak bakalım hocam:D

Yenilenebilir Elektrik ve enerji sektörleri çok gelişiyor. Güneş panelleri , jeneratörler, elektrikli arabalar

Hocam dünyadaki gümüş rezervi bitecekmiş diyorlar
Gümüş dahada değerlenecektir doğru diyorsun

Firavunlar zamanında mısırın en değerli mücevherleri gümüşten oluşuyordu. Demekki yine gümüş saltanatını kuracak :)

2021 mayisinda Kishucoinde 50k$ kadar patladik cok fena buyuk dusus sonrasi satmadim coini bekledim, hatta 10bintl 10bin tl ufak ufak hep aldim param oldukca
maksat ortalamayi dusurup belki ath%20sine gelsin cikar giderim dusuncesiyle :D

Sonra eylul gibi almayi biraktim dedim yeter artik beklicem ama benim ortalama oyle bir dustu ki anlatamam :D Enson aldigim fiyatin %0.01ine kadar indi neredeyse. Ekim ayina dogru bir baktim coin hareketleniyor reklamlar vs ronaldinhosu,Marcelosu o kadar reklam verdiler ,newyorka ,dubaiye reklamlar vs vs ,Dedim aha galiba unuttugum bir milyonum vardi geri geldi :D ekimin 25inde 54bin$ toplam para yatirdigim koinden 55bin $ olarak ama ilk aldigim 50bin $lik coin sattigimda 5bin dolar etmiyordu bile :D ama o ara ara aldigim ortalama dusurme coinleriyle parami geri cikardim.
Isin tuhaf tarafi allah kahretsin ben coini o kadar ay bekledim cile cektim parami cikarinca ciktim, 3 gun sonra coin 3 x daha yapti :D 3 gun unutsam borsaya girmesem veya komalik olaydim keske :D

Coin isi ne kadar iyi olsada bir o kadarda stress ve kumar bence.
Suan 4 tane etherimum var kafa rahat 10 bin dolar olmadan satmicam

Firavunlar zamanında mısırın en değerli mücevherleri gümüşten oluşuyordu. Demekki yine gümüş saltanatını kuracak :)

Misir da durum öyleydi cünkü orada üretilmeyen birşeydi. Altın üretildigi icin siradandi orada ama gümüş yoktu. Oyüzden değerliydi.

Tabi ki borsa. Borsada yatırımcı olup kazanmayacak kişi yoktur.

Cevap güncel :D

2 haftada %100 kazanabileceğiniz bir yatırım aracı varsa lütfen söyleyiniz. bırakın %100 kazanmayı ayda %20 kazandıran başka bir yatırım tavsiyelerine her zaman açığım.

;)

Son düzenleme:
Cevap güncel :D

2 haftada %100 kazanabileceğiniz bir yatırım aracı varsa lütfen söyleyiniz. bırakın %100 kazanmayı ayda %20 kazandıran başka bir yatırım tavsiyelerine her zaman açığım.

;)
Nereden başlamalı? :D Sadece paraya ihtiyacımız yok sanırım bunun için de, önce bir yerden öğrenmeye başlamamız lazım ama hayal satan çok, bize bilgi satan bir yerler lazım

Nereden başlamalı? :D Sadece paraya ihtiyacımız yok sanırım bunun için de, önce bir yerden öğrenmeye başlamamız lazım ama hayal satan çok, bize bilgi satan bir yerler lazım

Herhangi bir banka hesabından hisse senedi hesabı açılarak başlanacak :)

Bilgi satın almaya gerek yok. Kendi imkanlarınızla şirketleri inceleyerek doğru yatırım yaptığınızda kazanmak her zaman mümkün. Önemli olan araştırmak doğru hisselere doğru yerlerde giriş yapmak.

Aslında çok basit ama bizim insanımız 1 e 2 kazanmaktansa 1 e 10 kazanmayı tercih ettiği için riskli yatırımlara yöneldiği sürece kaybetmeye mahkum. Yada daldan dala atlayarak istikrar sağlamadığı sürece kaybedenler tarafında olmaya devam edecektir.

Sağlam şirketlerin grafiklerini açın bakın nerden nerelere gelmişler. Sadece bununla da bitmiyor tabi...

Borsa haricinde enflasyona karşı paranızı koruyabileceğiniz başka bir yatırım aracı yok. Aksini iddia eden varsa şu şu var desin.

BOL KAZANÇLAR...

Herhangi bir banka hesabından hisse senedi hesabı açılarak başlanacak :)

Bilgi satın almaya gerek yok. Kendi imkanlarınızla şirketleri inceleyerek doğru yatırım yaptığınızda kazanmak her zaman mümkün. Önemli olan araştırmak doğru hisselere doğru yerlerde giriş yapmak.

Aslında çok basit ama bizim insanımız 1 e 2 kazanmaktansa 1 e 10 kazanmayı tercih ettiği için riskli yatırımlara yöneldiği sürece kaybetmeye mahkum. Yada daldan dala atlayarak istikrar sağlamadığı sürece kaybedenler tarafında olmaya devam edecektir.

Sağlam şirketlerin grafiklerini açın bakın nerden nerelere gelmişler. Sadece bununla da bitmiyor tabi...

Borsa haricinde enflasyona karşı paranızı koruyabileceğiniz başka bir yatırım aracı yok. Aksini iddia eden varsa şu şu var desin.

BOL KAZANÇLAR...

Bir ön bilgi de ben vereyim.
Banka üzerinden hisse senedi alıp satarsaniz, hisse senedi sattığınız zaman paranız 2 gün sistemde kilitli kalıyor.
Eğer gün için al sat yapacaksaniz, Osmanlı Menkul gibi aracı kurumları kullanmanız lazım. Yok orta uzun vade hisse alacaksanız, Ozaman banka ile yapabilirsiniz.

Banka üzerinden hisse senedi alıp satarsaniz, hisse senedi sattığınız zaman paranız 2 gün sistemde kilitli kalıyor.
Eğer gün için al sat yapacaksaniz, Osmanlı Menkul gibi aracı kurumları kullanmanız lazım. Yok orta uzun vade hisse alacaksanız, Ozaman banka ile yapabilirsiniz.

Hocam midas nasıl sizce aracı olacak?

Kurumlarla alakası yok bunun, takaslar her zaman t+2 olarak gerçekleşir. Para hisse almak için anında kullanılabilir ama nakit çekim için 2 gün beklenir. Yani atıyorum 10 bin liralık hisse bozarsan bunu nakit çekmek için 2 işgünü beklersin ama başka bi kağıt almak isetrsen anında alırsın.

bu arada konuyu görmüşken yazayım normalde kripto yatırımı yapardım ama artık kripto para sektörü içerisinde sosyal medya hesaplarına yatırım yapıyorum twitter hesabı aldım 35k takipçili telegram kanalımı büyütüyorum facebokta 77k lık kripto para gurubum var

doğru bir strateji mi uyguluyorum bilmem ama düsüncem su şekilde kripto para yatırımı ile sadece boğa döneminde kazanırsın ama kripto hesaplarına sahipsen (sosyal medya) ayıda kazanırsın boğada zengin olursun

Aracı kurun kullanmak şart değil. Günlük al sat yapılacaksa hangi bankayı kullanıyorsanız kullanın günlük al sat yapabilirsiniz. Fakat günlük al sat yapmayı profesyoneller hariç kimseye tavsiye etmem. Orta vade (3-6 ay) veya uzun vadeli (+1 yıl) yatırım yapıldığı taktirde (Tabi sağlam kağıtlara) mevcut şartlarda hiçbir yatırım aracından kazanamayacağınız paraları kazanmanız mümkün.

NOT: Şuan seçim döneminde borsanın ani çıkış ve inişlerini dikkate almanızı öneririm. Bu ortamda kısa vadeli yatırım yapmak isteyenlerin borsadan seçim sonuna kadar uzak durması bence sağlıklı olacaktır.

KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Ben Bursada yaşıyorum özellikle bazı bölgelerde tarlalar çok prım yaptı 2 sene önce 150 bin istenen yere şimdi 700 - 900 bin fiyat ıstıyorlar Özellikle fıyatu fazla artmamıs ilerde prim yapacak yerler bulunursa iyi kazanç bırakır

Hazırdaki aracı satıp liste fiyatının 100 bin üstüne 200 bin finansman kullanarak almak mantıklımı

Arsa , araba

---------- Spam Engelliyici 20:20 ---------- Önceki Mesaj 20:08 ----------

Ben Bursada yaşıyorum özellikle bazı bölgelerde tarlalar çok prım yaptı 2 sene önce 150 bin istenen yere şimdi 700 - 900 bin fiyat ıstıyorlar Özellikle fıyatu fazla artmamıs ilerde prim yapacak yerler bulunursa iyi kazanç bırakır

Ben 2013-2016 yılları arasında yt den kazandığımın %90 nını arsa, bağ, bahçe yatırımında kullandım. %1000 den fazla kar bıraktılar..

Toprak çok iyi bir yatırım aracı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri