netd müzik Şerefsizliği

• Kullanıcı Dizzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorum olarak işid videosu atın beyler, tahrik olsunlar :D

Videoya like geldi.. büyük ihtimal bizim forumdan. hangi şeref yoksunuysa cesareti varsa yazsında buradan kim olduğunu sonra bavulunu toplayıp defolsun forumdan. ha söylemeye cesareti yoksa zaten sıkıntı yok köpeğin tekidir.

Şu forumda biz tek yumruk olsak var ya kimse bileğimizi bükemez ama gel gör ki birlik beraberlik yok.. Sahte telifçinin ümüğünü sıkarız, flagçının da, youtubeye nam salarız YTPARA elemanları diye uzak durmak gerek:D diye, fakat birbirimize çelme takmak varken ortak neden hareket edelim kazançları sabitlemek yerine hep sıfırı çekelim değil mi :s

Nekadar boş konusuyorsunuz konuyu kirletmeyin şikayet edin geçin türkiyede butür şeylere yer yok olmayacakta

beyler bu video flagla kalkmaz cünkü kanal cok saglam ulasacak bir adres bulmamiz gerek

ben şu açıdan dedim
zamanında facede bu kanalı 50 den fazla kişiye şikayet ettirdim, nimetle dalga geçiyorlar
kendi reel arkadaşlarıma, ama bi işe yaramadı
https://www.youtube.com/user/HowToBasic

hocam diğer dinlerde nimetle dalga geçmeyi falan önemsemedikleri için birşey yapmamışlardır muhtemelen. zaten ilgili kanal müslümanlara hitap etmiyor izleyici kitleside baya seviyor zaten kanalı. yanlız bu videoyla ilgileneceklerdir bence

Videoya like geldi.. büyük ihtimal bizim forumdan. hangi şeref yoksunuysa cesareti varsa yazsında buradan kim olduğunu sonra bavulunu toplayıp defolsun forumdan. ha söylemeye cesareti yoksa zaten sıkıntı yok köpeğin tekidir.

Kim olduğunu biliyorum ama neyse Allah belalarını versin

bu kadar edebiyat yapana kadar 3 defa flag atardınz hocam ama demekkı içinden gelmiyor bende sizi kendi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum

Kbakmayın uğraştınız boş işlere ayıracak vaktim yok 700 klık abonesi olan şeyde paylaşmışlar değer görmemiş bir şey için vaktimi bile harcayamam.

Burada Türklüğüme laf eden Türklük ü Arap milliyetçiliği sanan kişilerde beni alıntılayıp durmasın :)

Ha birde bu işte para kazananlar yarın PKK lı şeref-zlerinlerin APO mesajını bile para kazanmak için paylaşacakken burada gelip bana ve ya foruma Milliyetçilik edebiyatı yapmayın ;)

Diyecek söz yok :) bir TÜRK olarak o videoyu paylaşması çok yanlış birşey..

Kbakmayın uğraştınız boş işlere ayıracak vaktim yok 700 klık abonesi olan şeyde paylaşmışlar değer görmemiş bir şey için vaktimi bile harcayamam.

Burada Türklüğüme laf eden Türklük ü Arap milliyetçiliği sanan kişilerde beni alıntılayıp durmasın :)

Ha birde bu işte para kazananlar yarın PKK lı şeref-zlerinlerin APO mesajını bile para kazanmak için paylaşacakken burada gelip bana ve ya foruma Milliyetçilik edebiyatı yapmayın ;)
aynen zamanını ayırma mesaj dahı yazma zamanın gitmesin hocam sen hadı iyi forumlar

ona buna telif flag atacagınıza bunlara atinda en azindan arkanizdan küfürle değil sevgiyle analim
615

Videoya bir like daha geldi :) ulan şeref yoksunları adamsanız ifşa edinde kendinizi yol alın forumdan ama yok hep korkaktınız ömür boyuda böyle gider...

Arkadaşlar flag haricinde isteyenler ek olarak buraya msj atabilir
Müzik iletişim - bize ulaşın kısmı var burdan link msj vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri