Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen hocam youtube bizden sorulur bizim mekanda bebek katillerine yer yok
cok flag gidince öyle bi işe yararki rozet mizet dinlemez
ben şu açıdan dedim
zamanında facede bu kanalı 50 den fazla kişiye şikayet ettirdim, nimetle dalga geçiyorlar
kendi reel arkadaşlarıma, ama bi işe yaramadı
https://www.youtube.com/user/HowToBasic
Videoya like geldi.. büyük ihtimal bizim forumdan. hangi şeref yoksunuysa cesareti varsa yazsında buradan kim olduğunu sonra bavulunu toplayıp defolsun forumdan. ha söylemeye cesareti yoksa zaten sıkıntı yok köpeğin tekidir.
bu kadar edebiyat yapana kadar 3 defa flag atardınz hocam ama demekkı içinden gelmiyor bende sizi kendi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum
Kim olduğunu biliyorum ama neyse Allah belalarını versin
aynen zamanını ayırma mesaj dahı yazma zamanın gitmesin hocam sen hadı iyi forumlarKbakmayın uğraştınız boş işlere ayıracak vaktim yok 700 klık abonesi olan şeyde paylaşmışlar değer görmemiş bir şey için vaktimi bile harcayamam.
Burada Türklüğüme laf eden Türklük ü Arap milliyetçiliği sanan kişilerde beni alıntılayıp durmasın
Ha birde bu işte para kazananlar yarın PKK lı şeref-zlerinlerin APO mesajını bile para kazanmak için paylaşacakken burada gelip bana ve ya foruma Milliyetçilik edebiyatı yapmayın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.